OSN tajně spolupracuje s bankami na zničení potravinářského průmyslu
RSS

OSN tajně spolupracuje s bankami na zničení potravinářského průmyslu


A jde na to samozřejmě přes nám dobře známé body ESG, jejichž plnění je požadováno od většiny světových korporací. Zpráva sice hovoří o amerických farmářích, nicméně světová organizace OSN má vliv po celém světě a banky, které jsou ovládány z téhož centra, mají tytéž příkazy.
Pokud se tak podařilo toto spiknutí proti výrobě potravin odhalit v USA, včetně potvrzení, že za vším stojí OSN, bude situace přinejmenším v zemích, které naběhly na klimatickou agendu, totožná.
Zemědělcům, kteří nejsou dostatečně „woke“, mohou být účty zrušeny bez předchozího upozornění
Zemědělci jsou nyní pod útokem v mnoha zemích produkujících potraviny.
To, že  již po celé Evropě (snad vyjma České republiky) protestují zemědělci, je všeobecně známo. Ničivý Green Deal EU se totiž snaží zlikvidovat evropskou prosperitu – a to cestou deindustrializace a likvidace zemědělské výroby.
Ovšem nyní se ukazuje, že také v USA má být zemědělství systematicky zničeno. To již ostatně naznačují velmi časté „nehody“ a požáry v různých zemědělských podnicích, ke kterým dochází poslední dva roky.
Ale to zřejmě nestačí, nyní OSN zapojuje do podvratné činnosti také banky.
Úředníci z 12 amerických států spustili poplach poté, co zjistili, že nevolená globalistická OSN tajně spolupracuje s bankami na zničení amerického zemědělství.
Zpráva vysvětluje, že banky používají „neomarxistická kritéria OSN pro environmentální, sociální a korporátní řízení (ESG) k hodnocení a penalizaci zemědělců.“
Zjistili, že těm zemědělcům, kteří nejsou dostatečně „woke“, tj. používají metody a procesy, které nejsou schváleny ESG, jsou jejich účty bez upozornění uzavřeny, uvádí zpráva.
Zpráva uvádí: „Spiknutí se snaží přiškrtit zemědělský průmysl, aby se odstranili všichni, kteří se nepodřídí globalistické agendě ‚Net Zero‘ Světového ekonomického fóra (WEF).“
Skutečná struktura útoku funguje prostřednictvím „Net Zero Banking Alliance“ OSN, vysvětlila zpráva.
To však přimělo zemědělské komisaře v tuctu států, aby obvinili několik větších amerických bankovních korporací z toho, že pracují na zvyšování cen potravin – a dokonce na snižování jejich dostupnosti.
Ve zprávě se uvádí: „Kritizují členství bank v NZBA, jehož cílem je financovat ambiciózní opatření v oblasti klimatu, potenciálně poškozující americké zemědělství a rančerské operace prosazováním agendy, která upřednostňuje větrné turbíny a solární panely před zdroji energie, jako je nafta.“
„Ideologie ESG banky ve skutečnosti představuje hrozbu pro světovou potravinovou bezpečnost,“ uvádí zpráva.
K uvedenému jen dodávám, že je více než pravděpodobné, že totéž se děje i v dalších zemích, nejen v USA.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek OSN tajně spolupracuje s bankami na zničení potravinářského průmyslu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden