Woke Chile je k smíchu: Jediný čistě ženský tým na závodech elitních policejních jednotek v SAE totálně propadl (video)
RSS

Woke Chile je k smíchu: Jediný čistě ženský tým na závodech elitních policejních jednotek v SAE totálně propadl (video)


Mnoho lidí si myslí, že „woke“ a klimatická agenda je výhradně záležitostí západního světa. To je ovšem omyl, k této politice se přidává i mnoho nezápadních zemí – a některé zachází ještě mnohem dál než celý Západ dohromady.
Příkladem jsou zejména jihoamerické země, z nichž většina plně podporuje klimatickou i LGBTQ agendu. V tomto směru zachází nejdál Chile, kde před časem měnili Ústavu, aby do ní zahrnuli klimatickou agendu.
Země také zaváděla jedny z nejdrakoničtějších covidových restrikcí na světě, včetně nuceného očkování. Nyní se pak chilská vláda zaměřuje zejména na podporu LGBTQ a feminismu.
To se projevilo i v tom, že zatímco všechny ostatní země – a to včetně těch západních „woke“ – poslaly na závod policejních zásahových jednotek do Spojených arabských emirátů ty nejlepší v zemi, což byli téměř výhradně muži, Chile se rozhodlo vyslat čistě ženský tým, jehož schopnosti byly velmi daleko za schopnostmi ostatních týmů.
Rozhodnutí tak nebylo z těch nejlepších, protože jediné, co se ukázalo, bylo, že ženský tým nemůže těm nejlepším – čistě mužským – v žádném případě konkurovat.
Chile tak ženy spíš ponížilo a navíc ukázalo, že cpát genderovou ideologii a feminismus všude je holý nesmysl. Jsou prostě profese vhodnější pro muže a jiné, kde jsou pro změnu lepší ženy.
To, že se občas najde výjimka, která se vymyká, je normální, ale jde skutečně jen o výjimky. Nicméně pokud už nic jiného, tak tento případ ukazuje, že stále častější účast mužů v ženských sportech je vůči ženám diskriminační.
A to vlastně platí pro všechny činnosti, kde je zapotřebí především fyzická síla.
 V souladu s novým zaměřením chilského vedení na „rovnost pohlaví“ a cílem prezidenta Gabriela Borice  vytvořit „feministickou vládu,“   nasadila země osmičlenný ženský tým  na každoroční výzvu SAE SWAT Challenge v Dubaji.
Mezinárodní soutěž má dát elitním policejním složkám z celého světa šanci otestovat svou odvahu a získat uznání.
Naneštěstí pro Chile většina zemí organizovala své týmy podle zásluh a schopností namísto rovnosti a woke ideologie; Chile se tak ocitlo ve výrazné nevýhodě. Jihoamerický národ se rozhodl vyslat zprávu o genderové inkluzivitě, zatímco jiné, sobečtější země, se rozhodly zvítězit.
Ženská skupina, pečlivě vybraná z různých policejních oddělení, debutovala v dobré náladě, ale byla rychle vyřazena první překážkovou dráhou soutěže:

Ženský tým čelil skličující výzvě pomocí několika zajímavých strategií, které zahrnovaly podvádění, kdy se jedna členka týmu snažila přetáhnout ostatní ženy přes lanovou dráhu, což bylo zakázáno.
Ženy také odhodily své střelné zbraně do vody pod nimi, snad aby byly lehčí a rychlejší.
Vystoupení skupiny je na sociálních sítích široce kritizováno jako ponížení, ale alespoň bylo ohromující a statečné. Doufejme, že Spojené arabské emiráty mají dostatek účastnických trofejí…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Woke Chile je k smíchu: Jediný čistě ženský tým na závodech elitních policejních jednotek v SAE totálně propadl (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden