USA: Rostoucí počet politiků žádá odstranění takzvaných „Covid vakcín“ z trhu
RSS

USA: Rostoucí počet politiků žádá odstranění takzvaných „Covid vakcín“ z trhu


Zatímco v předchozích letech byli lékaři, kteří se odvážili vzepřít hromadnému podávání experimentálních genových injekcí ve velmi výrazné menšině, neboť většina se bála ozvat, nyní se již začíná proti dalšímu podávání těchto preparátů vymezovat stále více zdravotníků.
Ačkoli mnoho odborníků po celém světě nyní poukazuje na problémy technologie mRNA, v politice se zatím hýbalo poměrně málo: zejména takzvaný Západ hodnot se drží narativu bezpečných a účinných „vakcín.“
V USA ale nyní roste počet politiků, kteří chtějí nebezpečné drogy stáhnout z trhu.
6. února kritická lékařka Mary Talley Bowden, která široce informovala o rizicích genové terapie a založila iniciativu „Američané za svobodu zdraví“, napsala na X:
Nyní máme 117 zvolených úředníků, 113 kandidátů a 1 generálního chirurga z 39 států, kteří veřejně prohlásili, že vakcína proti COVIDu musí být stažena z trhu. Mnoho z nich se také zavazuje, že nebudou přijímat dary od Big Pharmy. Stojí za nimi přes 17 000 lékařů.

Feb 6, 2024 We now have 117 elected officials, 113 candidates and 1 Surgeon General from 39 states publicly stating the COVID shots must be pulled off the market. Many are also pledging not to take donations from Big Pharma. Over 17,000 physicians stand behind them.… pic.twitter.com/q6NI4Skgij
— Mary Talley Bowden MD (@MdBreathe) February 6, 2024


Státy s nejvíce zvolenými zástupci jsou New Hampshire (24), Texas (23) a Kentucky (11). Stát s největším počtem kandidátů kandidujících na úřad je Texas (44 kandidátů). Všechna jejich jména lze nalézt na webu  Americans for Health Freedom. Všichni podepsali následující prohlášení:


Prohlašujeme (a data to potvrzují), že aplikace experimentálních injekcí genové terapie COVID-19 musí být přerušena. Všechny COVID-19 a další modifikované mRNA „vakcíny“ musí být okamžitě zastaveny. Požadujeme odstranění vakcín proti Covid-19 z očkovacího kalendáře dětí.


Uvádíme, že tyto produkty splňují definici  genových terapií  a FDA by je jako takové měla  regulovat


Prohlašujeme  , že lékařům by se nikdy nemělo bránit v poskytování nezbytné lékařské péče.


Prohlašujeme, že p ovolení k nouzovému použití , které umožňuje aplikaci jiné netestované verze „vakcíny“ bez formálního regulačního souhlasu,  by mělo být okamžitě odvoláno.


Prohlašujeme, že  mimořádné pravomoci  světových řídících orgánů by měly být časově i rozsahem  omezené.


Prohlašujeme, že  již nikdy nesmí být porušeno lékařské tajemství  a že se nesmí opakovat veškerá cestovní, náboženská a společenská omezení.


Prohlašujeme, že  roušky  nejsou a nikdy nebyly účinnou ochranou proti vzdušným respiračním virům a že by  již nikdy neměly být vyžadovány  .


Prohlašujeme, že škoda způsobená „vakcínami“ COVID-19 musí být uznána.  Osoby poškozené těmito injekcemi musí být odškodněny. Na výzkum těchto syndromů musí být přiděleny finanční prostředky a měl by být podporován vývoj diagnostických a léčebných metod.


Prohlašujeme , že žádné osobě by neměla být odepřena ekonomická, vzdělávací, vojenská nebo profesní příležitost kvůli přijetí nebo odmítnutí lékařského postupu. Lékařská svoboda a informovaný souhlas jsou základními lidskými právy.


Prohlašujeme, že porušování svobody slova a lékařské cenzury vládami, technologickými/mediálními společnostmi, lékařskými řídícími orgány, akademickou obcí, nemocničními systémy a lékařsko-průmyslovým komplexem by mělo ustat, a že základní lidská práva jednotlivců musí být navždy dodržována.


Prohlašujeme, že  studie Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen a Astra Zeneca byly velmi chybné a tyto firmy pacientům a lékařům zatajily informace o bezpečnosti a účinnosti. Měly by čelit právním důsledkům za své zanedbání vědeckých povinností, které mělo za následek bezpočet zbytečných postižení a úmrtí.


Prohlašujeme , že vlády, média, globální regulační orgány a lékařské agentury, jako jsou CDC, FDA, NIH, NIAID, MHRA, NHS, TGA, SAPRA atd., jakož i nevolené mezinárodní orgány, jako jsou WHO, WEF, OSN, GAVI a EcoHealth Alliance, jsou odpovědné, protože poskytují zásady a postupy a poskytují zdroje pro bezohledný výzkum zisku z funkce, který vede k masivním škodám.


Rostoucí podpora těchto bodů v politice je důležitým signálem a ukazuje, že proces vyrovnávání se s lety Covidu postupuje, i když zdaleka ne tak rychle, jak by si mnozí občané přáli.
Plánovaná  pandemická smlouva WHO jasně ukazuje, jak důležité je, aby se co nejvíce politických činitelů věnovalo úkolu zabránit opakování plandemického šílenství.
Jinak budou  lidská práva i nadále – s každým dalším vyhlášením pandemie či dokonce klimatické nouze – potlačována.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Rostoucí počet politiků žádá odstranění takzvaných „Covid vakcín“ z trhu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden