Eurofašista Verhofstadt požaduje, aby byl Tuckeru Carlsonovi zakazán vstup do EU
RSS

Eurofašista Verhofstadt požaduje, aby byl Tuckeru Carlsonovi zakazán vstup do EU


Připomínám, že belgický europoslanec, který je skutečně až fanatickým eurofašistou, má v EU značný vliv i přesto, že je nyní jen europoslancem, který vede jednu z nejhorších bruselských frakcí Renew Europe (ve frakci je i hnutí ANO a Progresívne Slovensko).
Lze tedy očekávat, že se možná tato otázka dostane i na pořad hlasování. Připomínám, že aktuálně má na území EU zakázán vstup například David Icke , který žije ve Velké Británii.
Tedy v případě eurofašistů je celkem běžné vydávat zákazy pro názorové oponenty, na druhou stranu však také s nadšením vítají brutální vrahy z islámských bojůvek z Blízkého východu i Afriky.
Je celkem jasné, že totalitáři, kteří jsou aktuálně usazeni v EU, případně podobný zákaz velmi rádi odhlasují.
Carlson upozornil na to, že rozhovor povede proto, aby v USA měli i jiné informace, než ty jednostranné, které prezentují mainstreamová média.
Také k rozhovoru řekl:
„Nejsme tu proto, že bychom milovali Vladimira Putina… Nenabádáme vás, abyste souhlasili s tím, co Putin v tomto rozhovoru říká, ale naléháme na vás, abyste se na to dívali. Měli byste vědět co nejvíc.“
Ale umožnit lidem přístup k informacím, aby si mohli vytvořit vlastní názor, je ve světě řízeném globalisty a jejich poskoky v mainstreamových médiích prostě nepřípustné.
Bývalý belgický premiér  a současný poslanec Evropského parlamentu Guy Verhofstadt řekl, že Carlsonovi by měl být zakázán vstup do zemí EU, protože je „hlásnou troubou“ Putina a favorita amerických prezidentských voleb Donalda Trumpa.
Verhofstadt dodal: „Putin je válečný zločinec a EU sankcionuje všechny, kdo mu v tomto úsilí pomáhají, zdá se logické, že jeho případ prošetřuje i Evropská služba pro vnější činnost.“
Svůj záměr samozřejmě sdělil Verhofstadt i na X, kde mu jeho otevřeně fašistické manýry dali komentující pěkně „sežrat.“ Jeho výrok komentoval dokonce i Elon Musk.
Každopádně se nám EU stále více fašizuje a jen doufám, že jedinci jako Verhofstadt, Jourová, Timmermans či Lejno v čele toho eurobordelu konečně začnou otevírat lidem oči.
Totalitáři, kteří se neštítí o sobě tvrdit, že jsou demokraté. Nicméně většina z nás již dávno ví, že takzvaná „liberální demokracie“ je ve skutečnosti jen převlečený korporátní fašismus.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Eurofašista Verhofstadt požaduje, aby byl Tuckeru Carlsonovi zakazán vstup do EU se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden