Nový výzkum: Spike protein a mRNA nalezené v placentě mohou být přeneseny i na dítě
RSS

Nový výzkum: Spike protein a mRNA nalezené v placentě mohou být přeneseny i na dítě


Mezi mnoha lživými informacemi, které byly šířeny ve snaze vnutit co nejvíce lidem experimentální genové injekce, je i ta, která tvrdila, že mRNA zůstává v místě vpichu. to bylo již dávno vyvráceno a nejhorší je, že se může dostat prakticky kamkoli v těle, včetně placenty.
Tím se může mRNA přenést i na dítě. V minulosti před touto skutečností varovalo již několik odborníků, nyní přenesení do placenty potvrzuje i další výzkum.
mRNA po vakcinaci nezůstává v místě vpichu a může se rozšířit do placenty a krve v pupeční šňůře. Vyplývá to z  nového výzkumu na dvou pacientkách.
Vědci našli spike protein a mRNA v placentě. Pokud je nám známo, poprvé prokázali, že mRNA ve vakcínách proti COVID-19 prochází placentární bariérou .

U pacientky 1, která porodila dva dny po vakcinaci, byla koncentrace mRNA v placentě vyšší než u pacientky 2, která porodila 10 dní po vakcinaci.
Pozoruhodné je, že zatímco mRNA byla nalezena u obou, tak spike protein byl nalezen pouze v placentě u pacientky 2, což znamená, že mRNA trvá déle než dva dny, než se dostane do placenty a dává instrukce k vytvoření spike proteinu.
mRNA může být samozřejmě touto cestou přenesena i na dítě.
Na závěr připomínám, že právě těhotným, kterým je často zapovězen nejen kdejaký obyčejný lék, doplněk stravy či dokonce potravina (o očkování nemluvě), tyto injekce dokonce doporučovali – a  to včetně posilovačů.
A to dokonce i při poslední kampani, kdy se již tyto informace objevily v prvních studiích…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Nový výzkum: Spike protein a mRNA nalezené v placentě mohou být přeneseny i na dítě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden