Německá vláda zařadila členy AfD mezi extremisty, chtějí jim odebrat i legálně držené zbraně
RSS

Německá vláda zařadila členy AfD mezi extremisty, chtějí jim odebrat i legálně držené zbraně

Ve všech evropských zemích je jediná skutečná opozice nálepkována za extremisty. A to bez ohledu na to, že fašistické tendence zcela jasně vykazují oficiální vlády, jak jsme mohli vidět celé dva roky. Pokud se podíváte i na hlasování v europarlamentu, tak tam se to projevuje viditelně právě při hlasování k otázkám, které mají stávající totalitu posílit. Jako příklad lze uvést covid pasy, proti nimž jednotně hlasovala pouze jediná frakce, která je od samého počátku vyloučena zbytkem europarlamentu coby údajně „extremistická.“ Údajní demokraté, kteří však dlouhodobě vykazují silně fašizující tendence, svorně hlasovali pro prodloužení tohoto nástroje ovládání mas.
Německo jde v mnohém příkladem ostatním zemím, které jeho politiku oddaně kopírují. Budou  po vzoru AfD útočit na jedinou skutečnou opozici v podobě odpůrců politiky EU i ostatní evropské vlády? Jde o počátek záměrné likvidace jakéhokoli opozičního názoru? Zdá se, že ano. Ostatně, politika EU a jejich oddaných slouhů k něčemu podobnému velmi dlouho směřuje. Strany typu AfD jsou „bruselofašisty“ pronásledovány ve většině evropských zemí.
A k tématu zbraní v Německu připomínám, že vláda nedávno odmítla zabavit zbraně a zbrojní průkaz r egistrovaným islámským extremistům. Ti jsou totiž chráněnci současného zvráceného systému…
Navzdory tomu, že konzervativní AfD získala miliony hlasů, členové strany mohou být nyní cílem nucené konfiskace zbraní.
Na znamení toho, co může čekat konzervativce v Evropě i Severní Americe, chce levicový ministr vnitra německé spolkové země Durynsko Georg Maier odebrat členům Alternativy pro Německo zbrojní průkazy, což by v podstatě vedlo k masové konfiskaci zbraní.
Maier, který patří k Sociálně demokratické straně (SPD), pověřil své zaměstnance, aby zřídili pracovní skupinu pro „zbraně a extremisty“, která by v této otázce pokročila. Plánují vytvořit „AG WaffEx“, který by byl umístěn na úřadu státní správy a pomáhal místním orgánům „při zpracování příslušných případů“.
Zatímco ministr vnitra říká, že se zaměří na „pravicové extremisty“, tento seznam také zjevně zahrnuje legální členy AfD, kteří nikdy nebyli odsouzeni za žádný zločin ani nevykazovali žádné známky účasti na teroristické činnosti. Pravidlo by se například zaměřilo na členy AfD, kteří legálně vlastní zbraně jako lovci nebo střelci. V dopise se uvádí, že „proti nim by měly být v zásadě zahájeny příslušné postupy pro odvolání“.
Jako ospravedlnění přísného přístupu Maier používá hodnocení Durynského úřadu pro ochranu ústavy, že státní sdružení AfD v Durynsku se „ukázalo jako pravicově extremistické“. Jenže za „pravicové extremisty“ jsou dnes nálepkovány všechny politické strany, které nejsou v souladu s politikou EU.
AfD, která byla kdysi největší opoziční stranou v německém parlamentu, a která stále získává miliony hlasů, je cílem německého státu už léta. Německý nejvyšší soud označil celou stranu za „potenciální“ hrozbu pro demokracii, což znamená, že všichni členové jsou již vystaveni drakonickému dohledu , který umožňuje státním orgánům číst jejich e-maily a poslouchat jejich telefonní hovory bez jakéhokoli ospravedlnitelného důvodu. Skutečnost, že demokraticky zvolená strana podléhá takovým omezením v oblasti vymáhání práva v Německu, jen potvrzuje, že liberální demokracie, kterou se  německá vláda (ale i jiné evropské probruselské vlády) ohání, je ve skutečnosti fašismem v jeho ryzí podobě.
Je ironií, že vlastní vládní data ukazují, že členové AfD a politici  jsou nejčastěji fyzicky napadanou stranou v zemi . Přesto se nikdy nestalo, že by se nějaký člen chránil střelnou zbraní,  a to navzdory řadě vážných útoků . Němcům není dovoleno otevřeně nosit střelné zbraně, většinou používají své zbraně pro střelbu do terčů nebo na lov.
Německá levicová vláda, kterou vede sociální demokracie, učinila z AfD a konzervativců zvláštní cíl a zavedla řadu sledovacích a antidemokratických metod, aby zabránila straně v růstu popularity. Nejnovějším krokem – zákazem vlastnictví střelných zbraní pro členy strany – může být nejen zaměření se na stávající členy, ale také snaha odradit potenciální nové členy od vstupu do strany.
AfD Durynsko vládu za tuto klasifikaci žaluje.
Mluvčí AfD Stefan Möller kritizoval kroky ministra vnitra. Obvinil ho, že používá upravený zákon o zbraních v Německu jako náhradní trestní zákon proti lovcům a střelcům v AfD, kteří dodržují zákony.
Mluvčí AfD obvinil Maiera, že pokračuje v tom, co začal zneužíváním služebního zákona ke zničení existence úředníků napojených na AfD. Möller řekl, že státní ministr vnitra touto metodou utlačuje členy AfD, „protože jeho sociální demokraté nedávají žádnou šanci na spravedlivou politickou debatu proti AfD Durynsko“.
Strana AfD je obzvláště populární právě v Durynsku, kde běžně získává více než 20 procent hlasů. V posledních volbách v roce 2019 strana získala 23,4 procenta hlasů.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německá vláda zařadila členy AfD mezi extremisty, chtějí jim odebrat i legálně držené zbraně se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden