Kanada: Policie uvádí, že neví, jakého pohlaví je úchyl, který znásilňoval v metru (video)
RSS

Kanada: Policie uvádí, že neví, jakého pohlaví je úchyl, který znásilňoval v metru (video)


Dokonce i v případě těžkých kriminálníků se mnohde zachovává politická korektnost, aby se náhodou násilník neurazil, pokud by při jeho oslovení bylo použito špatné zájmeno.
V mnoha zemích je totiž použití špatného zájmena trestné a „oběť“ může toho, kdo toto špatné zájmeno použil, žalovat.
„Pokroková“ Kanada, která patří k rostoucímu počtu zemí, kde se můžete za jakékoli pohlaví prohlásit bez nutnosti operace či hormonální terapie, není samozřejmě v tomto ohledu žádnou výjimkou.
Dokonce i v případě, kdy dotčený násilník zanechal sperma, nebyl uváděn jako muž.
Tranzitní policie Metro Vancouver tvrdí, že „neví,“ zda je podezřelým ze znásilnění v prostorách metra muž nebo žena, přestože během vyšetřování získala sperma.
Tranzitní policie vydala 8. února  tiskovou zprávu, v níž prosila o pomoc při identifikaci podezřelého. Zatímco fotografie a videa ukazovaly, někoho, kdo vypadal jako muž s dlouhými vlasy, některé základní informace o podezřelém byly podivně vynechány. Nebyla použita žádná zájmena a nebyly uvedeny žádné informace o pohlaví podezřelého.
V zaznamenaném telefonátu s novinářkou Amy Hammovou konstábl Amanda Steedová uvedla, že informace byly záměrně vynechány, protože si tranzitní policie nebyla jistá, jak podezřelého oslovit.
„Z nějakého důvodu jsme to vynechali; je to proto, že nevíme. Důkazy na videu ukazují někoho, kdo vypadá jako žena. Někoho, kdo se prezentuje jako žena, ale fyzický důkaz ukazuje, že je genetický muž,“ řekla Steedová.
Později potvrdila v e-mailu společnosti Reduxx , že fyzickým důkazem je ve skutečnosti sperma podezřelého, které bylo nalezeno po činu. 
Navzdory tomu dopravní policie tvrdila, že nevěděla, jaké je pohlaví podezřelého. Steedová však přiznala, že podezřelý má penis.
„Domníváme se, že podezřelý má penis,“ odpověděla Steedová na otázku, zda byla oběť znásilněna.
„Ale video ukazuje někoho, kdo vypadá, že se prezentuje jako žena, takže to je důvod, proč jsme vynechali pohlaví. Protože jsme si nebyli jistí, jak se tato osoba identifikuje – nechtěli jsme tu osobu oslovit špatně.“

Metro Vancouver Transit Police are refusing to confirm whether the suspect in a skytrain sexual assault investigation is male or female.
Speaking to Reduxx and @ThePublicaNow , a Constable said police "don't know" even though the suspect has a penis. https://t.co/O6SRIKRzHQ pic.twitter.com/xNRq8rQUmP
— REDUXX (@ReduxxMag) February 9, 2024


Podle tiskové zprávy se incident odehrál v srpnu 2023 v časných ranních hodinách. Žena vstoupila do Surrey Central SkyTrain Station a mířila na nástupiště, ale když vystoupila na eskalátor, podezřelý ji těsně následoval. Zatímco byli na eskalátoru, podezřelý sexuálně napadl oběť.
Podezřelý je ve věku 30 – 40 let, tmavé pleti a štíhlé postavy. Byl viděn v paruce s dlouhými, tmavými vlnitými vlasy, světlém tričku, černých motorkářských šortkách a světlých běžeckých botách.
Konstábl Steedová řekla, že nemůže prozradit žádné další informace.
„Vyšetřování je poměrně komplikované a vynechali jsme některé důkazy, abychom zachovali integritu vyšetřování, když se dostane k soudu; takže to je důvod, proč jsme tyto informace zatajili,“ řekla….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Kanada: Policie uvádí, že neví, jakého pohlaví je úchyl, který znásilňoval v metru (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden