Otevřený dopis davoskému davu
RSS

Otevřený dopis davoskému davu


SLOVANKA
Každoročně se ve švýcarském Davosu schází globalisté a jejich loutky , které si tam přijíždí pro instrukce na nadcházející rok. Až na několik málo jedinců, kteří přijeli proto, aby hezky od plic sdělili, co si o tamní sebrance myslí, je zbytek oddaných loutek pouhou stafáží ve vládách, jejichž cílem je plnit plány těch, kteří náš svět směřují do digitální diktatury a odtud do světa, kde „nikdo nic nevlastní.“

Na posledním srazu, kde údajně měl být hlavním mottem návrat důvěry, ukázali, jak to se světem myslí. Důvěru davů si chtějí získat cenzurou, tedy tím, že lidem budou předkládány pouze jednotné názory.
Nyní se objevil  otevřený dopis  těmto elitářům, který zde reprodukuji. Je věnován jak těm, kteří srazy organizují, tak oddaným loutkám, které přijímají pozvání a pak pokorně debatují a tím otevřeně podporují plány těchto samozvaných elit.
Ovšem tento otevřený dopis by měli číst i voliči oněch loutek, bez nichž by se tyto elitářské srazy nemohly konat. Ano, i vy, kdo jejich loutky volíte, toto podporujete…
Drahé samozvané globální elity,
Není pochyb o tom, že pokud by se tento dopis někdy dostal do vašeho povědomí, jednoduše mě odmítnete jako „konspiračního teoretika“. Ale žádné teoretizování není nutné, když  to spiklenci stále přiznávají a opakovaně nahlas opakují.
Váš děsivý bondovský padouch Klaus Schwab, předseda Světového ekonomického fóra, otevřeně volal po „permanentní interakci mezi vládami a regulačními agenturami na jedné straně a byznysem na straně druhé“ – jinými slovy,  po  jakémsi globálním fašismu 2.0.
Mezitím Schwabův mastný nohsled Yuval Harari  tvrdí , že „lidská práva existují pouze v představivosti.“
Nejen, že se nesnažíte skrývat svou agendu, ale jste na ni očividně docela hrdí. Jak řekl další z vás v  projevu v Davosu v  roce 2022:
„Dobrou zprávou je, že elity po celém světě si stále více důvěřují. Abychom se mohli sejít a společně navrhovat a dělat krásné věci. Špatná zpráva je, že… Většina lidí důvěřuje svým elitám méně. Takže můžeme vést, ale pokud nás lidé nebudou následovat, nedostaneme se tam, kam chceme.“
Jak reagovat na tento ohromující příklad hluché arogance, která, jak věřím, přesně reprezentuje postoj většiny dnešních „elit“ – zejména té nejelitnější z elit, davoského davu?
Začněme tímto: Máte pravdu – nenásledujeme. A nemáme to v úmyslu, a to z několika důvodů.
Za prvé, každý, kdo sám sebe označuje za „elitu,“ prozrazuje dechberoucí egoismus. Otevřeně přiznávají, že si myslí, že jsou lepší než my ostatní – chytřejší, informovanější, morálně nadřazenější, lépe vybaveni k tomu, aby vedli. Takže bychom všichni měli být zticha a dělat, co se nám řekne.
Ne. Nebudeme dělat, co se nám řekne. Ne s vámi.  Nepřijímáme, že víte víc než my o čemkoli, na čem záleží. A už vůbec ne o tom, jak žít naše životy. Pokud jsme měli nějaké pochybnosti – pokud jsme někdy uvažovali o tom, zda je nakonec vaše cesta nejlepší – poslední čtyři roky jednoznačně prokázaly opak.
Nazvat vaši reakci na pandemii „zpackanou“ by bylo největší podcenění v historii. Všechno, co jste nám řekli, abychom dělali – lockdown, nošení roušek, rozestupy, nabízení sebe sama jako lidských pokusných králíků – nejenže virus nezastavilo, ale situaci exponenciálně zhoršilo.
Zdravotní krize se rychle proměnila v krizi ekonomickou, sociální a politickou, nemluvě o ještě horší zdravotní krizi.
Nebyl to Covid, který to udělal. Byli jste to vy, naše „globální elity.“
Skutečně jsme si uvědomili – a mnozí z nás to věděli celou dobu – že závažnost nemoci byla od počátku přeceňována. Jistě, bylo to zlé, možná horší než sezónní chřipka, ale ne o moc horší. Ani zdaleka se to neblížilo masovému vymírání, za které jste to vydávali.
Postihovalo to téměř výhradně staré, nemohoucí a morbidně obézní. Školy, kostely a podniky mohly zůstat otevřené po celou dobu a v průběhu pandemie by to mělo jen malý nebo žádný význam, jak ukázala místa jako Švédsko a Florida.
Přesto jste trvali na tom, že nás budete držet zamčené v našich domovech. Na tom, aby naše děti nechodily do školy. Na tom, abychom si zakrývali tváře, zavírali kostely a své podniky přinášeli do bankrotu.
To vše při zachování naděje na magickou „vakcínu.“ A když se ukázalo, že vaše očkování nefunguje tak dobře – když bylo zřejmé, že nezastavilo infekci ani přenos – místo toho, abyste přiznali, že jste se mýlili, jednoduše jste zdvojnásobili své neúspěšné strategie před očkováním.
Možná, že na začátku to byla jen nevědomost.  Nevěděli jste, co se děje, o nic víc než my ostatní. Možná jste jen dělali, co jste mohli, abyste „zachránili lidstvo.“
Nějak o tom pochybuji.   Důkazy , že celý tento debakl lze docela dobře připsat na vrub vaší vlastní proradnosti a nekalým praktikám, hovoří proti této velkorysé interpretaci.
Stejně tak skutečnost, že vytrvale odmítáte přiznat své nyní zjevné chyby a místo toho setrváváte ve své pošetilosti. Přinejmenším je jasné, že jste tuto krizi využili k tomu, abyste se pokusili přetvořit svět podle svých představ – zahájit, jak tomu říkáte, „Velký reset.“
Naneštěstí pro vás měl profesor pravdu: My, lidé, nejsme na palubě. Odmítáme váš Velký Reset. Odmítáme vaši vizi světa. Odmítáme globalismus.
Nemáme nic proti jiným zemím, ale dáváme přednost našim vlastním a nemáme v úmyslu vzdát se naší národní suverenity ve prospěch jakékoli formy světové vlády.
Odmítáme váš multikulturalismus.
Jiné kultury mohou nabídnout mnoho k obdivování a napodobování, ale my máme svou vlastní kulturu, děkujeme, a ta nám vyhovuje.
Odmítáme vaši vizi přísně kontrolované, centrálně plánované ekonomiky.
Dáváme přednost volným trhům, jakkoli jsou chaotické, jako motoru k dosažení co největší individuální svobody, prosperity a lidského rozkvětu.
Odmítáme váš nový fašismus , ve kterém se světové vlády spolčují s globálními korporacemi, zejména s Big Tech a Big Pharmou, aby nás ostatní sledovaly, obtěžovaly a nakonec kontrolovaly.
Je nám jedno, jestli je to „pro naše vlastní dobro“ (i když o tom upřímně pochybujeme). Mnohem raději bychom měli samosprávu, svobodu rozhodovat sami za sebe, co je pro nás a naše rodiny nejlepší.
Stručně řečeno, odmítáme vás, samozvané elity, samolibé svatouškovské levičáky z limuzín, kteří létají vašimi soukromými tryskáči do Davosu a pak nás ostatní poučují o naší „uhlíkové stopě.“
Nemyslíme si, že jste v něčem chytřejší nebo lepší než my. Skutečně jste k naší spokojenosti dokázali, že tomu tak není. Nevěříme vám. Nechceme vaše „vedení.“
Na základě tvrdých zkušeností máme podezření, že „krásné věci“, které hodláte „navrhnout a udělat,“ nejsou vůbec krásné, ale spíše ohavné a odporné – alespoň pro nás.
Mohou být pro vás krásné, protože zvyšují vaši moc, bohatství a vliv.
Pokud nás poslední čtyři roky něco naučily, pak to, že vy „elity“ jste hrozní lidé. Vaše nápady jsou hrozné. Vaše vize budoucnosti je hrozná. 
Společnost, kterou si přejete vytvořit, s vámi v čele, by byla nevýslovně hrozná. Odmítáme to a odmítáme vás. Tak odejděte a nechte nás na pokoji – nebo ponesete následky.

 

Slovanka

The post Otevřený dopis davoskému davu first appeared on .


Nejčtenější za týden