Teď jsou údajně rasističtí i roboti, protože jsou bílí
RSS

Teď jsou údajně rasističtí i roboti, protože jsou bílí


Je až neuvěřitelné, jak daleko může šílená woke ideologie dosahovat. Rasismus se již dostává všude, kam je to jen možné, ale protože podle novodobých pravidel může být rasista jen běloch, tak protibělošský rasismus, který je dnes plně podporovaný, je samozřejmě v pořádku, protože vlastně neexistuje.
Tvrdě rasistická protibělošská politika JAR je tedy zcela přehlížena, zatímco bělošský rasismus se nyní nachází i tam, kde ve skutečnosti není.
Jak dlouho potrvá než se za rasistické prohlásí třeba mléko nebo sníh?
Svět je na pokraji revoluce, umělá inteligence si stále více nachází cestu do našich životů a zdá se, že budoucí role robotů je stále větší a větší. V neposlední řadě v ošetřovatelství mohou být slibným modelem do budoucna.
V současné době však roboti upadají v nemilost. Vzhledem k tomu, že jsou často bílí, kritici v nich vidí rasismus.
Článek v renomovaném americkém časopise „Fast Company“ kritizuje nedostatečné začlenění moderních robotů. Podle autorů je mnoho lidí vyloučeno už v rané fázi možného triumfálního pochodu robotů.
Problém je v tom, že mnoho modelů je bílých. To ztěžuje například černošským dětem interakci s těmito roboty, tvrdí časopis Seriously.
Autoři vyzvali k větší inkluzi do konstrukce strojů a k odklonu od evropských ideálů kultury a krásy. Skutečnost, že tři z pěti největších světových výrobců robotů pocházejí z Evropy, zůstává bez povšimnutí.
„Výzkumníci“ také ignorují to, že lídři japonského trhu Fanuc a Yaskawa vyrábějí hlavně žluté a modré roboty.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Teď jsou údajně rasističtí i roboti, protože jsou bílí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden