Geoinženýring: Změny počasí skutečně způsobené člověkem (video)
RSS

Geoinženýring: Změny počasí skutečně způsobené člověkem (video)


Jak ukazuje i zdejší anketa, tak mnoho lidí není schopno si o tomto oboru ověřit fakta a raději věří systému, který odkazuje jakékoli informace o geoinženýringu do sféry konspiračních teorií.
Přitom poprvé se podařilo ovlivnit počasí již v roce 1916 a od té doby jistě došlo i v této oblasti ke zančnému pokroku, což jen dokazuje, že současné možnosti ovlivnění počasí budou na velmi vysoké úrovni.
Ostatně, uvědomte si, jaký od té doby nastal pokrok v jiných oblastech. Je nepředstavitelné, že právě geoinženýring by zakrněl někde hluboko v minulém století.
Klimatická agenda, která svádí veškeré přírodní katastrofy na údajnou klimatickou změnu, údajně způsobenou člověkem produkovaným  CO2, případně dusíkem, je samozřejmě založena na lžích, nicméně k jistému vlivu lidí na počasí přece jen dochází.
Nejde však o vliv, jaký je nám neustále předhazován. Jde o vliv geoinženýringu, který již za více než století značně pokročil. Dnes jsou možnosti ovlivnění počasí, ale i přírodních katastrof, velmi široké, jak ukazují i patenty z této oblasti.
Nezbývá tak než se ptát na to, které katastrofy způsobila příroda a kolik jich bylo uměle vyvolaných?
 
https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2024/02/28158/AktualizaceProGretuSkuteACYAIw_480p.webm


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Geoinženýring: Změny počasí skutečně způsobené člověkem (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden