Muž natočil „obra“ na hoře. Obával se sledování CIA a následně zemřel
RSS

Muž natočil „obra“ na hoře. Obával se sledování CIA a následně zemřel


Něco podivného a pochmurného se stalo Kanaďanovi Andrew Dawsonovi, který začátkem léta 2022 zveřejnil na svém účtu na TikToku video s „obrem“ na hoře. (Foto: X)









Nejprve ho někdo pronásledoval, pak se trapně přiznal, že jeho video je podvod, a pak Dawson… zemřel.



Záhadné obří postavy na hoře v Albertě si Dawson všiml náhodou, když jel s kolegou do práce. Postavu natočil na video a zveřejnil ho na internetu. Video se rychle stalo populárním.



Dawson se mezitím stal posedlý vyřešením záhady obra na hoře. Myslel si, že natočil yettiho. Vrátil se na horu, ale na jejím svahu nikoho neviděl, a když chtěl na horu vystoupit, někdo „vlivný“ mu to zakázal.



Pak Dawsona začal někdo sledovat. Začal si všímat podezřelých lidí v autě poblíž svého domu. Usoudil, že natočil něco, co neměl nikdo vidět, a že ho teď pronásledují lidé ze CIA.



Skončilo to tím, že jednoho dne zveřejnil video, v němž se přiznal, že jeho video s obrem byl „jenom podvod“. To vyvolalo spoustu řečí, ale pak se na Dawsonův příběh začalo zapomínat.



Jednoho dne jeden z uživatelů sítě prostudoval Dawsonovu historii a zjistil, že Andrew Dawson zemřel. Nekrolog za něj od jeho truchlících příbuzných byl zveřejněn 1. července 2022 na webových stránkách v jeho regionu a soudě podle data Dawson zemřel krátce poté, co se k „podvodu“ přiznal.




Man claims he spotted a GIANT on top of a mountain… pic.twitter.com/HDMr2nuHBZ — Daily Loud (@DailyLoud) January 9, 2023
Když se informace o tom dostala na sociální sítě, mnozí si vzpomněli, že Dawsonovo přiznání na videu vypadá velmi podezřele. Muž byl rozhodně nervózní a neustále se díval do strany, jako by tam byl někdo, kdo mu přikazuje, co má dělat.



Další obří humanoid je natočen na kopci v mexickém Aguascalientes. Není známo, na co Dawson zemřel, ale jeho smrt byla zřejmě náhlá. Existují dokonce teorie o sebevraždě. Na videu však vypadal jako energický a poměrně zdravě vypadající muž, silný a pečující o svůj vzhled.



Po videu se zpovědí Dawson zveřejnil další dvě videa: jedno s názvem „Mám strach“ a druhé ukazuje stejnou horu, kde natočil obra, na kterém si Dawson všiml jakési stavby a položil otázku „Vojsko?“.



Před zveřejněním videa s obrem na hoře byl Dawson docela obyčejný bloger, zveřejňoval spoustu videí se svým psem, zmrzlinou, o práci, příbuzných, experimentoval s účesy. Nic nenasvědčovalo tomu, že by byl příznivcem konspiračních teorií, yettiů, mimozemšťanů atd.



Dříve se zobrazily jiné obří „humanoidní postavy“ na kopci v mexickém Aguascalientes pořídil řidič kamionu, který projížděl státem Aguascalientes, konkrétně úsekem silnice mezi hlavním městem a Lagos de Moreno, než dojel k mýtné bráně známé jako „La Chona“ .





Zdroj: anomalien.com
Článek Muž natočil „obra“ na hoře. Obával se sledování CIA a následně zemřel se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden