Je to k nevíře, ale nakonec možná budeme volit komunisty
RSS

Je to k nevíře, ale nakonec možná budeme volit komunisty

Je to k nevíře, ale nakonec možná budeme volit komunisty, jako jedni z mála si zachovávají jasnou hlavu. Europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM) se jako jediná z českých europoslanců postavila kriticky k vystoupení Petra Fialy.


Říká, že větší pokrytectví už dlouho nezažila: „Realita je mnohem tvrdší, než vzletná slova české vlády. Dokonce tak, že česká vláda hodlá potichu asistovat Bruselu ve zrušení práva veta pro členské státy. Energetickou bezpečnost pak ordinuje vláda českým občanům tak, že je nutí levně vyrobenou energii v ČR kupovat s několikanásobnou přirážkou.


Čeští občané s třetinovými platy ve srovnání se západními sousedy už jsou nuceni platit mnohdy vyšší ceny než oni. Kybernetickou bezpečnost si představuje stylem, že vypne bez soudního rozhodnutí nepohodlné weby. Odolnost hospodářství posiluje tak, že chce privatizovat poslední zbytky státních a národních podniků. Program pro těžce zkoušené rodiny nemá žádný a české podniky nechala i v souvislosti se zákazem prodeje spalovacích motorů na holičkách,“ uvedla Konečná.




Nejčtenější za týden