USA: Nový balíček pomoci Ukrajině obsahuje formulaci pro automatický impeachment pokud Trump ukončí financování války na Ukrajině
RSS

USA: Nový balíček pomoci Ukrajině obsahuje formulaci pro automatický impeachment pokud Trump ukončí financování války na Ukrajině


Donald Trump již dříve deklaroval, že záhy po nástupu hodlá vést jednání k ukončení ukrajinského konfliktu a zároveň také zastavit další financování ukrajinské války.
Obojí samozřejmě odmítají jestřábi uvnitř americké administrativy, často financovaní zbrojní lobby. Nyní se rozhodli, že si pojistí, aby v případě, že bude Trump zvolen, nemohl beztrestně ukončit financování války na Ukrajině.
Americký Senát na neobvyklém zasedání, které se konalo v neděli při Super Bowlu, odhlasoval posun kupředu podstatného balíčku pomoci ve výši 95 miliard dolarů, který podpoří Ukrajinu, Izrael a Tchaj-wan, a to bez jakýchkoli bezpečnostních opatření na jižní hranici.
Balíček zahrnuje 60 miliard dolarů pro Ukrajinu a 14 miliard dolarů pro Izrael. Hlasování získalo podporu RINO (pozn.: republikáni z řad Trumpových odpůrců, loutky Deep State) s konečným výsledkem 67:27.
Podle  The Hill  Schumer nabídl republikánům možnost hlasovat o pozměňovacích návrzích výměnou za urychlení legislativního procesu.



Šedesát sedm senátorů  hlasovalo pro financování války , zatímco 27 senátorů bylo proti výdajům, z nichž všichni byli republikáni (tzv. MAGA republikáni, podporující Trumpa).
Legislativa prošla ve vzácném nedělním hlasování při Super Bowlu.
V pondělí ráno zveřejnil senátor J.D. Vance (R-OH), který podporuje Trumpa, ohromující zprávu na X. Podle senátora Vance obsahuje senátní finanční balíček formulace, které prezidentu Trumpovi znemožňují ukončit financování války na Ukrajině v případě jeho druhého funkčního období.
Tato formulace byla vložena do balíčku pomoci s ohledem na prezidenta Trumpa. Tito špinaví RINO a demokraté hlasovali o zákonu, který pošle Ukrajině nekonečné miliardy bez ohledu na to, jak zoufalá by byla situace v zemi.
„V textu zákona je pohřbena časovaná bomba impeachmentu pro příští Trumpovo prezidentství, pokud se pokusí zastavit financování války na Ukrajině. Musíme hlasovat proti tomuto katastrofálnímu zákonu,“ napsal senátor Vance.
A 17 republikánských RINO tento balíček podpořilo!
Senátor Vance dodal:  „Tento nový ukrajinský zákon se snaží učinit v případě Trumpa NELEGÁLNÍM udělat to, co slibuje v kampani. Je to – prostě a jednoduše – spiknutí proti prezidentu Trumpovi.“
Tolik nová zpráva z USA, která jen potvrzuje, že Deep State má nebývalý zájem na tom, aby zabíjení na Ukrajině pokračovalo i nadále – a to očividně i příští rok, kdy teprve nastoupí na svůj post nově zvolený prezident.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Nový balíček pomoci Ukrajině obsahuje formulaci pro automatický impeachment pokud Trump ukončí financování války na Ukrajině se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden