Příští týden začne dvoutýdenní setkání na půdě WHO, kde se bude dojednávat konečné znění pandemické smlouvy
RSS

Příští týden začne dvoutýdenní setkání na půdě WHO, kde se bude dojednávat konečné znění pandemické smlouvy


Zatímco lid po celé naší planetě je zaujat zástupnými problémy, za našimi zády se dějí skutečnosti, které mohou v blízké budoucnosti velmi zásadně ovlivnit životy většiny z nás.
Již za 3 měsíce by měly být na půdě WHO schváleny velmi zásadní dokumenty, které změní řízení většiny světa v případě vyhlášení pandemie nebo klimatické krize.
I když se mainstreamoví propagandisté snaží jak změny Mezinárodních zdravotních předpisů, tak pandemickou smlouvu bagatelizovat, jde ve skutečnosti o velmi nebezpečné dokumenty, což potvrdil i zkušený americký odborník na mezinárodní právo .
A samozřejmě nejen on, také mnoho dalších právníků z různých zemí světa varuje před schválením obou dokumentů.
Ve skutečnosti nebude v případě jejich schválení cesty ven, zejména pak pro země, které schválí nejen změny Mezinárodních zdravotních předpisů, ale také pandemickou smlouvu.
Všechny členské země se okamžitě dostanou pod diktát WHO – a to zejména v případě vyhlášení pandemie, případně stavu klimatické nouze.
I když se již jen málokdo o oba dokumenty zajímá, hrstka bojovníků proti diktatuře WHO stále sleduje činnost této organizace při snaze o schválení obou nebezpečných dokumentů.
Interní zdroje CitizenGO v OSN nám právě přinesly zprávy o zkáze:
Globalisté a radikální progresivisté, kteří ovládají Světovou zdravotnickou organizaci, plánují takzvaný „maraton“ – dvoutýdenní setkání v Ženevě 19. února.
Jaký je plán kampaně? Prosadit a zabezpečit klíčové části pandemické smlouvy tak, aby byla ratifikována v květnu 2024 dříve, než kdokoli zjistí pravdu o jejich uchvácení moci.
Čas je proti nám.
Globalisté se chtějí stát globální zdravotnickou autoritou dříve, než „udeří další pandemie.“
Víme však, že nejde o zdraví – jde o to, kdo má v době krize vše pod kontrolou.
Během pandemie COVID-19 byly naše základní svobody pozastaveny. Byly vynucovány lockdowny, QR kódy a očkování a každý, kdo se vzepřel, čelil velkým omezením práv.
Globalistické elity objevily obrovskou kontrolu, kterou mohou získat nad vyděšenou populací, a chtějí si tuto moc zajistit pandemickou smlouvou.
Bude-li tato smlouva ratifikována, nebude to jen cár papíru  – je právně závazná a mohla by nezvratně změnit tvář globální zdravotní politiky.
To jsou v kostce některé z pravomocí, které se Světová zdravotnická organizace snaží nárokovat, zatímco požaduje miliardy eur na financování své korupce a uchvácení moci:

Větší kontrola nad zeměmi, lékaři, nemocnicemi a dalšími stranami, které ovlivňují jejich rozhodování o zdraví.
Pravomoc prosazovat globální politiku veřejného zdraví, omezovat suverenitu každé země a vaše právo rozhodovat o zdraví (i o očkování) pro sebe a své blízké.
Možnost vyhlášení pandemie, která by mohla drasticky ovlivnit naše životy a ekonomiky, protože globalisté si uzurpují moc regulovat cestování, komunikaci, náboženská shromáždění a dokonce i práci.
Smluvní opatření proti takzvaným dezinformacím, která omezí naši svobodu projevu a dají globalistům moc říkat, co je pravda a co ne.

A to vše se děje s mnoha miliardami eur z vašich daní.
Ukvapená akce WHO je známkou zoufalství.
CitizenGO je přední globální organizace, která aktivně bojuje proti škodlivým prvkům této smlouvy tím, že varuje a mobilizuje občany po celém světě.
Víme, jak tuto smlouvu zastavit, a jsme na to připraveni. Potřebujeme vás však po svém boku, abyste nás podpořili v této všeobjímající bitvě. Vaše angažovanost je klíčem k vítězství.
Toto je pro nás rozhodující okamžik, kdy musíme jednat. Čím déle se jednání protloukají bez konsensu, tím těžší je pro ně zamaskovat svou zvrácenou agendu.
Nyní máme šanci jednat, zvýšit tlak.
Děkuji vám, že jste nedílnou součástí tohoto hnutí.
Stůjte dnes s námi při obraně svobody, abychom mohli sami rozhodovat o svém zdraví. Podepište naši petici ještě dnes a požadujte, aby se vaše vláda a zástupci WHO postavili proti nezvratným důsledkům pandemické smlouvy WHO.
Tolik aktuální zprávy o průběhu schvalování pandemické smlouvy. V souvislosti s tím připomínám, že pandemická smlouva by měla být skutečně nejen závazná, ale také začleněna do zákonů členských zemí WHO.
Bude-li to možné, tak budu samozřejmě výstupy z čtrnáctidenního maratonu sledovat a zároveň vám přinesu všechny zajímavé informace, včetně případných dalších změn v pandemické smlouvě.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Příští týden začne dvoutýdenní setkání na půdě WHO, kde se bude dojednávat konečné znění pandemické smlouvy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden