V Kanadě se chystají přijmout zákon, který by umožnil věznit „popírače klimatu“
RSS

V Kanadě se chystají přijmout zákon, který by umožnil věznit „popírače klimatu“


Klimatická agenda se globalistům v mnoha zemích poněkud sype, protože jejich lež o lidmi produkovaném CO2, který údajně povede ke katastrofě, naráží zejména u myslících jedinců, kteří si umí ověřit fakta a jsou již plně odolní mainstreamové propagandě.
Pro klimaalarmistickou sektu je pak ještě horší, když se na vysoké posty dostane člověk, který odmítá razit povídačku o zlém CO2 produkovaném lidskou činností.
Některé země tak v tomto směru přijímají zákony, které mají podobně kritické hlasy zcela umlčet. To, že jednou z těchto zemí je také Kanada, snad již nikoho neudivuje.
Jak je všeobecně známo, tak Kanada pod ultraprogresivistickým Justinem Trudeauem je plně v souladu s „globální agendou“ a nyní je zaneprázdněna instalací nové legislativy v zemi. Oponenti by měli být kriminalizováni – a to dokonce i s hrozbou vězení.
Je to tatáž strategie, která již během „pandemie“ vzorně fungovala.
Veřejné osobnosti, které by v budoucnu jakkoli zpochybnily klimatickou agendu stanovenou WEF, budou čelit trestu odnětí svobody.
Takže zatímco další vlády po celém světě „bojují“ o implementaci takzvaných „nulových cílů“ WEF, tak ta kanadská má nyní za cíl dostat se ke kořenům klimatické skepse a učinit ji neškodnou .
Tento návrh zákona s názvem Bill C-372 byl samozřejmě představen kanadskou levicovou socialistickou Novou demokratickou stranou (NDP). Návrh zákona by mimo jiné zakázal propagaci používání fosilních paliv a zavedl omezení podobná těm, která se týkají reklamy na tabákové výrobky.
Ti, kteří by se vyslovili pro fosilní paliva nebo kritizovali plány na jejich postupné vyřazení, by mohli čelit vysokým pokutám a možným trestům odnětí svobody.
Návrh napsal nový demokratický poslanec Charlie Angus, blízký spojenec kanadského krajně levicového premiéra Justina Trudeaua. Angus byl v roce 2017 na druhém místě v závodě o vedení NDP, ale Jagmeet Singh nakonec vyhrál.
Zákonodárci nazvali svůj zákon „Zákon o reklamě na fosilní paliva.“
Angus plánuje omezit, ne-li přímo zakázat reklamu na fosilní paliva, ale ve skutečnosti chce také  zakázat jakoukoli kritiku politik nezbytných pro dodržování klimatické agendy WEF.
Angus se ve svém návrhu zákona odvolává na „zdraví“ a environmentální obavy, čímž uvádí paralely mezi tabákovým průmyslem a průmyslem fosilních paliv.
Trvá na tom, že tak drastická opatření jsou nezbytná pro boj s takzvanou „krizí,“ která je podle něj způsobena spotřebou fosilních paliv.
„Výroba a spotřeba fosilních paliv vyústila v národní zdravotní krizi významného a naléhavého významu, podobnou zdravotní krizi způsobené užíváním tabáku,“ uvádí návrh zákona.
Návrh zákona také ukládá řadu omezení, včetně úplného zákazu nelegálního parkování, za jehož nedodržení by hrozily přísné sankce. Za tímto účelem jsou zavedeny pojmy jako „výrobce“ a „promotér,“ které jsou definovány tak široce, že zahrnují širokou škálu odpůrců „agendy proti fosilním palivům.“
Podle této legislativy je tedy „výrobcem“ osoba, která zpochybňuje politiku, pravděpodobně tím, že zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích nebo o nich veřejně mluví.
„Promotér“ je osoba nebo subjekt, který upozorňuje na problémy vznesené „producentem“ propagací témat konverzace nebo sdílením informací na sociálních sítích.
Návrh také navrhuje postihy pro lidi, kteří nepravdivě, zavádějícím způsobem nebo klamavě kritizují strategii WEF v oblasti klimatu.
„Osobě je zakázáno propagovat fosilní paliva, prvek značky související s fosilními palivy nebo výrobu fosilního paliva,“ uvádí také návrh zákona. Pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
Návrh také obsahuje souhrn sankcí, které by „porušovatelům“ hrozily.
Pro „producenty“ porušující omezení inzerce platí následující:
Pokud bude výrobce na základě obžaloby uznán vinným, může být potrestán pokutou až 1 000 000 $ nebo až dvěma lety vězení, případně obojím.
V případě odsouzení na základě zkráceného rozsudku může být trestem pokuta až 500 000 $ nebo odnětí svobody až na jeden rok, případně obojí.
Kanada opět vede, a tak se uvidí, kdo bude následovat jako další…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek V Kanadě se chystají přijmout zákon, který by umožnil věznit „popírače klimatu“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden