Šéfka Evropské centrální banky připouští, že bez přijetí CBDC ztratí centrální bankéři kontrolu nad lidstvem (video)
RSS

Šéfka Evropské centrální banky připouští, že bez přijetí CBDC ztratí centrální bankéři kontrolu nad lidstvem (video)


Jak digitální identita (ID), tak digitální měna (CBDC) mají spolu se systémem sociálních kreditů, měřením uhlíkové stopy a povinnými očkovacími pasy nastolit celosvětovou diktaturu, cosi jako jednu světovou vládu řízenou jednou centrální bankou.
To je budoucnost, která je plánována již dlouhé roky. To ostatně přiznává i WEF zveřejněním jejich hesla pro rok 2030: „Nikdo nebude nic vlastnit, vše se bude sdílet a všichni budou šťastni.“
Zatímco ID zavádí většina států velmi ochotně a ve velkém, v případě CBDC panuje jistá váhavost. Některé země „zamrzly“ uprostřed testovacího režimu (to se stalo například u nás, což je hlavní důvod proč někteří jedinci tlačí na euro, kde bychom CBDC byli nuceni přijmout automaticky) a jiné v testování pokračují jen velmi pozvolna.
V rámci EU se navíc musí podřídit všechny země eurozóny, které se ostatně při přijímání eura k diktátu ECB zavázaly.
Šéfka ECB nyní na rovinu přiznala, že bez CBDC a zároveň i rušení hotovosti ztratí centrální banky svoji moc.
Centrální bankéři podle prezidentky Evropské centrální banky Christine Lagardeové ztratí svou moc v ovládání lidstva, pokud v blízké budoucnosti nebudou všechny země schopny zavést digitální měnu centrální banky (CBDC).
Lagardeová řekla zcela na rovinu, že centrální bankéři riskují ztrátu role kotvy, pokud globální elita nebude reagovat na poptávku po digitálních platbách zavedením CBDC.
Podle Lagardeové musí být hotovost v blízké budoucnosti vyřazena úplně, aby všechny transakce mohly být monitorovány a kontrolovány globální elitou. Tvrdí, že tak odvrátí krize:

European Central Bankster, Christine Lagarde admits that without CBDCs, central bankers run the risk of losing their power Megalomaniacal technocrats such as Lagarde have every intention of phasing out cash altogether, people will be forced to use CBDCs whether you like it or not pic.twitter.com/7tFr0AqEIE
— Francesco (@Frances89805199) February 1, 2024


Není to poprvé, co Lagardeová připustila, že elita plánuje zavést CBDC, aby ovládla lidstvo.
V dubnu loňského roku byla nachytána, když přiznala volajícím vtipálkům, že se připravují plány na digitální euro, které bude zahrnovat přísné sledování a kontrolu transakcí, které mohou lidé provádět.
 
Hlavní plán je následující:
1. Hotovost bude zakázána a nahrazena digitální měnou centrální banky, časem bude zakázána i jiná forma plateb – tedy kartou nebo kryptoměny.
2. CBDC bude uložena v digitální peněžence, ke které budete mít přístup pouze se svým digitálním ID.
3. Stát bude sledovat každou transakci a bude mít plnou kontrolu nad tím, za co utrácíte své peníze.
4. Sledování vaší uhlíkové stopy – zejména díky sledování nákupů a cestování – výrazně omezí vaši svobodu a umožní vám žít pouze  v rámci 15 minutového města.
5. Měna bude programovatelná s datem expirace, takže bude omezeno co, kde a v jakém množství si můžete koupit a šetření bude prakticky nemožné.
6. CBDC bude propojena s vaší ID napojenou na systém sociálních kreditů, včetně povinného mezinárodního očkovacího pasu, takže v případě špatného očkovacího statusu můžete mít CBDC zablokovánu pro jiné než nezbytné nákupy.
7. CBDC bude reagovat i na jakékoli další „závadné“ chování, za které budete trestáni omezením nákupů či blokací platebních tokenů (bodů).


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 8 Průměrně: 5 ]







Článek Šéfka Evropské centrální banky připouští, že bez přijetí CBDC ztratí centrální bankéři kontrolu nad lidstvem (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden