Tucker Carslon znovu promluvil na summitu o USA a Rusku
RSS

Tucker Carslon znovu promluvil na summitu o USA a Rusku


DUBAJ, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY – Americký moderátor Tucker Carlson obvinil USA ze ztráty morální autority, protože nevyzvaly k příměří v Gaze. (Foto: X)









„ Pokud vidíte národ s obrovskou mocí, který podporuje válku pro její vlastní prospěch, máte vedení, které nemá morální autoritu, je nelegitimní,“ řekl Carlson.



V pondělním projevu na Světovém vládním summitu v Dubaji bývalý politický komentátor stanice Fox News zdůraznil, že je třeba, aby se USA zdržely podpory válek výhradně ve vlastním zájmu, což je strategie běžně označovaná jako zástupná válka.




67letý rabín odhaluje ďábelský plán, co nás čeká do roku 2031

„Pokud vidíte národ s úžasnou mocí, který podporuje válku pro své vlastní zájmy, máte vedení, které nemá morální autoritu, které je nelegitimní,“ řekl Carlson.



„(USA) byly morálně nadřazenou zemí. (Ale) pokud dovolíme našim vůdcům, aby využívali naši moc k šíření zkázy pro její vlastní prospěch, je to hanebné.“



Carlson, známý svou dlouhodobou kritikou domácí i zahraniční politiky administrativy prezidenta Joea Bidena, vyniká tím, že se staví proti republikánské podpoře Izraele v jeho sebeobraně proti Hamásu.




Europoslankyně varuje, co nastane, když se nebudeme bránit globalistům

Během rozhovoru mezi čtyřma očima s egyptským novinářem Emadem Eldinem Adeebem vyjádřil Carlson frustraci ze současného stavu americké politiky a kritizoval Bidena za nekompetentnost a nedostatek svobody otevřeně diskutovat o těchto otázkách.



„ Prezident je nevědomá hrozba a … v mé zemi je považováno za velmi neslušné to říkat a člověk se tak trochu diví, jak jste se dostali na místo, kde máte nekompetentního prezidenta, který sráží dolů nejen životní úroveň, ale i průměrnou délku života.“ Carlson řekl.



Při srovnávací analýze životní úrovně připomněl svou nedávnou cestu do třináctimilionové Moskvy, která je podle něj „mnohem čistší, bezpečnější a estetičtější“ než řada měst v USA.




„Problém jste vy“. Řečník udeřil globalisty v Davosu do tváře

„Není to snad nejvyšší měřítko vůdcovství?“ argumentoval. „(Vezměme si města jako) Singapur, Tokio, Dubaj a Abú Dhabí. Tato města, bez ohledu na to, jak nám říkají, že jsou řízena a na jakých principech, jsou nádhernými místy k životu, nemají zběsilou inflaci, (a) nenecháte se znásilnit.“



Při diskusi o svém nedávném rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, což byl vzácný ústupek ruského vůdce západnímu novináři, se Carlson věnoval kritice, které čelil za to, že se nezabýval otázkami, jako je svoboda projevu, nebo že neřešil obvinění z politických vražd.



Vysvětlil, že jeho cílem bylo pochopit svět z Putinovy perspektivy, nikoliv zesílit Putinovu verzi historie.




Green Deal je recept na masovou sebevraždu, říká spoluzakladatel Greenpeace

Na obranu rozhovoru Carlson obvinil Bidena z nedostatečného porozumění historii a mezinárodním vztahům a tvrdil, že američtí politici se mylně domnívají, že Putin usiluje o rozšíření svých hranic.



Podle Carlsona Putin během rozhovoru objasnil, že jeho záměr napadnout Ukrajinu byl vyvolán otevřenou pozvánkou americké viceprezidentky Kamaly Harrisové Ukrajině ke vstupu do NATO, což je výsada, která byla Putinovi před lety odepřena.



Carlson tento krok označil za „synonymum plánu umístit jaderné zbraně (na hranici) s Ruskem“.




Vysoce postavený bankéř popisuje, jak funguje tento svět

S odvoláním na cenzuru v americkém mediálním prostředí Carlson prohlásil, že je jediným hlasem, který zdůraznil význam pozvání do NATO v kontextu potenciálního konfliktu.



„To jen vypovídá o tom, jak je americká mediální krajina zapouzdřená, omezená a cenzurovaná,“ tvrdil Carlson. „Ale byl jsem jediný, kdo to řekl.“



Dodal: „Smyslem diplomacie je dosáhnout mírového, oboustranně – jak doufáme – výhodného vyústění krize.




Toto chce Rothschildová udělat pomocí umělé inteligence

„Pokud se dobrovolně objevíte na Mnichovské bezpečnostní konferenci a řeknete: „Hej, Zelensky, proč nám nedovolíte umístit jaderné zbraně na ruské hranice?“, křižujete se k válce, protože víte, že to je červená linie.“




TUCKER: „I think that the current Administration is very obviously incompetent and that the President is senile… Everyone knows it. It has now been confirmed this week.“ pic.twitter.com/PfGfzyxT2z — Benny Johnson (@bennyjohnson) February 12, 2024
Zdroj: arabnews.com
Článek Tucker Carslon znovu promluvil na summitu o USA a Rusku se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden