„Ponecháni napospas hnilobě.“ Britský premiér pod palbou kvůli vakcínám
RSS

„Ponecháni napospas hnilobě.“ Britský premiér pod palbou kvůli vakcínám


VELKÁ BRITÁNIE – Na posluchače GB News během pondělního večera, kdy Rishi Sunak odpovídal na otázky, neudělaly pokusy premiéra získat si je na svou stranu žádný dojem. (Foto: Flickr)









Během pořadu Sunaka konfrontovali voliči v hrabství Durham s řadou otázek, včetně imigrace a vakcíny Covid.



Vlastní účet Konzervativní strany na Twitteru/X naznačil, že premiér své vystoupení „rozbil“, a zeptal se, zda si někdo dokáže představit, že by totéž udělal Keir Starmer.



Na videu, které koluje po sociálních sítích, je však vidět, jak se posluchačů ptají, co si o Sunakově vystoupení myslí.




Spike mRNA protein byl nalezen v placentách

„Dnes večer jsem se nedozvěděl nic opravdu nového,“ řekl jeden z nich, zatímco na otázku, zda na Sunaka změnil názor, odpověděl jiný: „Názor jsem nezměnil. Stále jsem velmi nerozhodný. Odpovědi, které se mi vracely, na mě neudělaly velký dojem.“



Publikum tvořili výhradně nerozhodnutí voliči nebo ti, kteří uvedli, že by se mohli nechat přesvědčit k výměně v nadcházejících volbách.



Po skončení debaty GB News uvedla, že slaměný průzkum mezi posluchači provedený několik minut po skončení akce ukázal, že 50 % posluchačů by volilo konzervativce, zatímco 36 % uvedlo, že nejsou rozhodnuti, a 14 %, že by volilo jinou stranu.



Na otázku, zda by ho volili, další člen odpověděl, že si myslí, že se Sunak „snaží, jak může“, ale že konzervativci nebudou schopni vyhrát příští parlamentní volby.




Chemici vyzývají k „zastavení technologie mRNA“

Další člen publika dodal, že byl přesvědčen, aby „přemýšlel“ o volbě Sunaka, ale že přemýšlí hlavně o tom, kde odevzdat „své žádosti o náhradu výdajů“ .



„Docela na mě neudělal dojem způsob, jakým uzavřel poškozeného vakcínou Covid,“ řekl někdo jiný.



Klip k vakcíně Covid



Během diskuse jeden z přítomných, který uvedl, že je jedním z poškozených vakcínou Covid, řekl premiérovi, aby se „podíval do mých očí a podíval se na bolest, trauma a lítost, kterou mám v očích“.



Zeptal se premiéra, proč musel „založit ve Skotsku podpůrnou skupinu, která by se starala o lidi postižené tou vakcínou Covid-19“, a naznačil, že byli „ponecháni napospas hnilobě“.




Příběh sestřičky, která po vakcíně skončila v invalidním důchodu


NEW – Covid vaccine injured man to UK PM: "We're silenced." pic.twitter.com/QHp0YesIWO — Disclose.tv (@disclosetv) February 12, 2024
Muž také tvrdil, že v publiku byl ještě jeden člen, který si prošel něčím podobným, a dodal: „Jsme umlčeni. Jsme nejvíce umlčovaní lidé v této zemi.“



Sunak uvedl, že ho „velmi mrzí“ , když slyší o okolnostech, a že o „individuální situaci“ neví.



Na klip reagovala hlasatelka India Willoughbyová: „Podívejte se na celý tento klip. Rishi Sunak je f * ve všeobecných volbách.



„Zajíc ve světlech reflektorů. GB News by měly být bezpečnou půdou, měkké otázky – ale pan GB News musí zasáhnout, aby ho zachránil. Telka s autonehodou.“



Zdroj: thenational.scot




V USA se očekává rekordní počet diagnostikovaných případů rakoviny

Článek „Ponecháni napospas hnilobě.“ Britský premiér pod palbou kvůli vakcínám se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden