Šéf WEF Klaus Schwab říká, že lidstvo díky umělé inteligenci splyne s digitálním světem (video)
RSS

Šéf WEF Klaus Schwab říká, že lidstvo díky umělé inteligenci splyne s digitálním světem (video)


Ze strany tohoto čelního globalisty a zastánce transhumanismu samozřejmě nejde o ojedinělý výrok. Splynutí člověka a stroje prosazuje WEF již dlouhodobě.
Jako každoročně se i letos krátce po summitu WEF koná Světový vládní summit v Dubaji. Také zde se probírá budoucnost lidstva a realizace globalistických plánů, v nichž ve světě prakticky neexistuje žádná opozice.
Právě podobné srazy opakovaně ukazují, že multipolární svět není něco, co by mohlo plány jakkoli zhatit. Vždyť na obou stranách multipolárního světa probíhá zavádění CBDC, ID či očkovacích pasů.
Na Schwabovy srazy WEF jezdí zástupci zemí různých politických názorů  a jistě není náhoda, že zatímco zimní srazy se konají v Davosu, ty letní probíhají v Číně.
Také Světový vládní summit v Dubaji tradičně hostí zástupce zemí z celého světa – a je celkem jedno, na který břeh údajně multipolárního světa patří.
Otázka je, kolik z nich asi souhlasí se slovy Klause Schwaba, čestného hosta summitu?
„Lidstvo vstupuje do nové éry, do „věku inteligence,“  řekl Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra, na Světovém vládním summitu  v Dubaji.
Schwab přítomným posluchačům řekl, že mu ChatGPT řekl, že lidská civilizace je na úsvitu nové éry.

WEF Founder Klaus Schwab: "Transition of Humankind" Into the "Intelligent Era" Has Begun
"Now we are speaking not just about the fourth industrial revolution, we are speaking about the transition of humankind into a new era which is not just characterized by technological… pic.twitter.com/EQk6t9Ecxa
— The Vigilant Fox (@VigilantFox) February 13, 2024


Nejhlubší potřeby a touhy lidstva budou harmonizovány prostřednictvím technologií, jako je umělá inteligence (AI), roboti, internet věcí, 3D tisk, genetické inženýrství, kvantové počítače a další.
Jak tedy přesně bude tato antiutopie vypadat? Šéf WEF řekl, že dojde k „fúzi mezi naší fyzickou, digitální a biologickou dimenzí.“
Schwab dokonce předpověděl, že svět bude za 10 let vypadat „velmi odlišně než dnes.“

"We have to be prepared for a world where we see a fusion of our physical, our digital and our biological dimensions."
Speaking at the annual globalist conference formerly known as the World Government Summit, Klaus Schwab touts the arrival of the "fourth industrial revolution".… pic.twitter.com/03r2EBjwFs
— Wide Awake Media (@wideawake_media) February 13, 2024


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Šéf WEF Klaus Schwab říká, že lidstvo díky umělé inteligenci splyne s digitálním světem (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden