Extrémní nárůst dětské úmrtnosti od doby, co EMA schválila takzvané „očkování proti Covidu“ pro děti
RSS

Extrémní nárůst dětské úmrtnosti od doby, co EMA schválila takzvané „očkování proti Covidu“ pro děti


Zatímco v době, kdy se záměrně vyvolávala hysterie stran údajné smrtelné nemoci – tedy v roce 2020 a ještě začátkem roku 20201 – umíralo v celé Evropě mnohem méně dětí než obvykle, ke konci roku 2021 nastal zvrat a došlo nárůstu nadměrných úmrtí, který dál pokračoval.
Ještě nyní si lze velmi dobře vzpomenout na to, jak propagandisté nadšeně zvali děti na experimentální genové injekce a mnozí rodiče, aby mohli v létě do Chorvatska nebo v zimě na lyže, skutečně nechali tyto látky svým dětem aplikovat.
Záhy se ukázalo, že tento experiment dopadl velmi tragicky, což se však oficiálně nepřizná – a jako vždy se hledají zástupné důvody, případně se tato zjištění zametají pod koberec.
Dětská úmrtí v celé Evropě byla v letech 2020 a 2021 početně nižší než běžný průměr, dokud Evropská léková agentura (EMA) nerozšířila povolení k nouzovému použití (EUA) vakcíny COVID-19 na děti.
Je zvláštní, že od tohoto okamžiku (od druhé poloviny roku 2021)  se nadměrná úmrtnost dětí v celé Evropě začala výrazně zvyšovat a pokračovala v letech 2022 a 2023 .
Nyní dosáhla bodu, kdy od očkování proti Covid-19 přišly o život tisíce dětí, ve srovnání s obdobím před „dětským očkováním proti Covidu.“
V roce 2020, prvním roce údajné pandemie, byl počet úmrtí mezi dětmi ve věku 0-14 v celé Evropě o 511 menší než je běžný průměr podle EuroMOMO, oficiální databáze úmrtí EU. To znamená, že zemřelo o 511 dětí méně než obvykle.
Tento trend pokračoval v roce 2021 až do 21. týdne s -330 podúmrtími. To znamená, že zemřelo o 330 dětí méně, než bylo obvyklé.
Tento trend se však zcela obrátil, když EMA rozšířila nouzové schválení vakcíny COVID-19 na děti.
EMA schválila dětskou „vakcínu“ 28. května 2021, což je 21. týden roku 2021, a co se stalo poté, je toto:

Počet  abnormálních úmrtí  mezi dětmi výrazně vzrostl. Do konce roku 2021 bylo zaznamenáno 685 nadměrných úmrtí. To znamená, že zemřelo o 685 dětí více než obvykle.
Tento děsivý trend pak pokračoval i v roce 2022 s šokujícím počtem 1 385 dalších úmrtí. To znamená, že zemřelo o 1 385 dětí více než obvykle.
Tento vývoj bohužel pokračoval i v roce 2023, kdy do 45. týdne zemřelo o 753 dětí více než obvykle.
To znamená, že od doby, kdy EMA rozšířila nouzové schválení vakcíny COVID-19 na děti – tedy od konce jara 2021 až do podzimu 2023 – zemřelo v Evropě o 2 823 dětí více než obvykle.
Na druhou stranu, během celé údajné pandemie, až do okamžiku, kdy EMA rozšířila nouzové schválení vakcíny COVID-19 na děti, zemřelo o 841 dětí méně než obvykle. To znamená, že bylo zaznamenáno o 841 úmrtí méně než je průměr za stejné období.

Je více než zřejmé, že podávání injekce Covid-19 dětem vedlo k tomu, že o život přišlo o tisíce více dětí než obvykle.
Štěstí je, že se tyto patoky podávaly dětem mnohem méně než dospělým, takže proočkovanost na „Covid“ je v Evropě u dětí mnohem nižší než u dospělých.
Pokud by jim byly genové injekce vnucovány stejně urputně jako dospělým, pak by zřejmě bylo dětských obětí mnohem víc.
Oficiální mediální narativ to na druhou stranu vidí jako další náhodu v dlouhé sérii, která se stala od začátku údajné pandemie v roce 2020; v případě nouze to zřejmě bude přičítáno „změně klimatu.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Extrémní nárůst dětské úmrtnosti od doby, co EMA schválila takzvané „očkování proti Covidu“ pro děti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden