Kanada: Ženského volejbalového turnaje se účastní i pět biologických mužů
RSS

Kanada: Ženského volejbalového turnaje se účastní i pět biologických mužů


Kanada spolu s USA patří v obsazování ženských sportů muži k nejpilnějším. Každým rokem počet mužů v ženských sportech roste a dochází k velmi bizarním případům, kdy například v plavání dorostenek je mezi soutěžícími i muž středního věku, který se prohlásil za pubertální dívku.
Muži se tak mohou prohlásit nejen za ženy, ale případně i za nezletilé, takže například třicátník se může dostat do juniorského  sportovního týmu, ve kterém jsou jinak nezletilé dívky.
Kanada je těmto šílenostem přístupná stále víc a v mnoha ženských sportech začínají muži dominovat. Není tak již nic zvláštního, když se v týmu prezentovaném jako „ženský“ objeví převaha biologických mužů, kteří se prohlásili za ženy.
Připomínám, že Kanada patří k zemím, kde se stačí za jiné pohlaví pouze prohlásit, nepotřebujete žádné operace změny pohlaví ani hormonální terapii.
Šokující okamžik nastal, když pět transgender hráčů „uneslo“ ženský univerzitní volejbalový zápas v Kanadě .
Záběry ukázaly , jak pět mužských sportovců „dominuje“ ženskému volejbalovému zápasu mezi Seneca College a Centennial College v Torontu, který se konal 24. ledna.
Biologičtí muži byli viděni, jak suverénně poráží své ženské spoluhráčky. Kontroverzní hráči zůstali na hřišti po celý zápas, zatímco biologické ženy byly střídány na lavičce i mimo ni.
Zápas vyvolal pobouření mezi konzervativci, kteří měli obavy o zdraví sportovkyň a zuřili, když je viděli na lavičce.
Tento další skandál přichází v době, kdy nadále roste počet biologických mužů, kteří dominují ženským sportovním událostem v USA a Kanadě, a to navzdory masovému odporu veřejnosti.
Seneca hrál během hry se třemi biologickými muži, zatímco Centennial hrál se dvěma muži.
Zpráva z Rebel News uvedla, že trans hráči „dominovali“ hře, zejména pokud jde o podání a smečování.
„Skutečné biologické ženy potřebovaly lékařskou pomoc díky tomu, že dostaly míčem do hlavy,“ řekl David Menzies, který byl na místě, aby sledoval hru.
Biologičtí muži byli na hřišti neustále, což znamená, že v každém okamžiku hry bylo na lavičce nejméně pět hráček.
Seneca College, škola s více biologickými muži, vyhrála sérii na tři vítězné zápasy. Reportér Menzies byl vyhozen, když se pokusil udělat rozhovor s hráči a trenéry o místech, která muži zaujímají v ženských týmech.
Menzies řekl: „Používají tento sport k tomu, aby si zaplatili školné.“ Nebylo jasné, zda mluvil konkrétně o hráčích na hřišti nebo obecně.
Anonymní zdroj reportérovi řekl, že došlo ke dvěma vážným zraněním hlavy volejbalových sportovkyň v Ontario Colleges Athletic Association způsobeným biologickými muži, kteří se prohlásili za ženy.
Prvním hlášeným zraněním byl otřes mozku z loňského listopadu, který způsobil C.L. Viloria, který hraje za Centennial.
„Viloria zaútočil na míč velkou silou a zasáhl volejbalistku La Cite do hlavy,“ řekl zdroj.
Ke druhému zranění došlo 22. ledna 2024, kdy Franz Largadas, biologický muž, který hraje také za Senecu, zasáhl hráčku La Cite do hlavy a způsobil jí otřes mozku.
„V sezóně 2022-23 byl Franz uveden na soupisce mužského volejbalového týmu Seneca College a letos je nyní na soupisce ženského volejbalového týmu,“ uvedl zdroj.
Ani jeden z nich nepodstupuje žádnou hormonální terapii potvrzující pohlaví nebo chirurgický zákrok.
„V současné době neexistuje žádná politika v OCAA, která by byla veřejně uvedena na jejich webových stránkách o způsobilosti transgender žen,“ uvedli.
Dalšími třemi trans hráči na nedávném zápase byli Ara Telan, Jhessi Garcia a Jaque Ronquillo.
Jeden student, který byl na tribuně a sledoval zápas, se poté při rozhovoru s Menziesem rozčiloval nad nespravedlivou hrou.
„Můžeš jít shnít do pekla, ty bělochu!“ – zakřičel na něj jeden z hráčů.
V současné době je v OCAA podle zdroje šest biologických mužů. Týmy Seneca i Centennial jsou členy.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Kanada: Ženského volejbalového turnaje se účastní i pět biologických mužů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden