George Soros nakoupil před volbami 2024 stovky amerických rozhlasových stanic
RSS

George Soros nakoupil před volbami 2024 stovky amerických rozhlasových stanic


Pokud alespoň trochu rozumíte politice, pak velmi dobře víte, že je mnohem důležitější kdo je na postu amerického prezidenta než jaká loutka sedí na Hradě. Loutky ve všech našich dosavadních vládách, stejně jako ve vládách dalších evropských zemí, pouze poslouchají pokyny z Washingtonu a Bruselu.
Loutkovodič je tedy velmi důležitý, neboť vlády mohou konat jen tak, jak si přejí páníčci za oceánem či v Bruselu.
Příliš loutkového senilního Bidena by měl již brzy nahradit někdo jiný, takže nyní můžeme kandidáta Demokratické strany jen hádat. Proti němu stane Trump, což je již víceméně jisté a Kennedy bude spíš jen stafáží, neboť nezávislý kandidát nemá v americkém systému šanci.
Cílem Sorose, který je již dlouhodobě hlavním sponzorem amerických Demokratů, je samozřejmě zisk prezidentského postu pro loutku, která nejspíš během pár měsíců již oficiálně nahradí v kandidatuře na další 4 roky zcela nekompetentního Bidena.
George Soros skupuje před volbami v roce 2024 po stovkách amerických rozhlasových stanic.
To je očividně součást strategie, protože to je to, co Soros dělá. Spřádá zákulisní plány, jak ovlivňovat americkou politiku. Před několika lety napumpoval spoustu peněz do  okresních prokurátorů po celé zemi a všichni víme, jak to dopadlo.
To je jeho nový plán. Mohlo by za tím být něco víc než jen získání vlivu v médiích?
George Soros koupil potenciálně kontrolní podíl v druhém největším americkém řetězci rozhlasových stanic.
Podle bankrotových návrhů, které ve středu citoval deník New York Post, jeho Soros Fund Management koupil dluh v řetězci Audacy za 400 milionů dolarů.
Post uvedl, že podíl fondu činí asi 40 % dluhu Audacy, v hodnotě asi 50 centů za dolar.


„I když to není většina, mohlo by to přinést účinnou kontrolu nad mediálním gigantem, až se vynoří z bankrotu,“ napsal Post.
Republikánský insider „blízký situaci“ řekl Postu, že Soros udělal nákup ve volebním roce ve snaze ovlivnit veřejné mínění.
„Je to děsivé,“ řekl zdroj.


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek George Soros nakoupil před volbami 2024 stovky amerických rozhlasových stanic se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden