Nigel Farage v televizi: „Chci vědět, proč nám lhali o vakcínách proti Covidu“ (video)
RSS

Nigel Farage v televizi: „Chci vědět, proč nám lhali o vakcínách proti Covidu“ (video)


Dnes je již s odstupem času jasné, že celé „divadlo“ kolem Covidu bylo zinscenované. Politici i rádoby odborníci účelově lhali – a někteří se neštítí lhát i nadále a tvrdit, že škodlivé genové injekce jsou „účinné a bezpečné vakcíny.“
I přes to všechno se stále najde dostatek jedinců, kteří této mantře věří. Nepřesvědčí je lhaní, které celou propagandu doprovázelo od začátku do konce.
A právě na toto lhaní nyní upozorňuje „otec Brexitu“ Nigel Farge, který patřil k málu britských politiků, kteří se proti vládnímu covidfašismu od samého začátku vymezovali.
„Bylo nám řečeno: vezměte si vakcínu, takzvanou „vakcínu“, a nedostanete Covid a nebudete nakažliví. Ukázalo se, že to není pravda,“ řekl Nigel Farage v pořadu GB News.
„Bylo nám řečeno, že vakcína je bezpečná, a nyní existují starší lidé, kteří již dostali sedm takzvaných „vakcín.“ Za normálních okolností se necháte očkovat a jste chráněni po zbytek života,“ řekl Farage.
Dále politik vyzývá k rozsáhlému vyšetřování škod způsobených takzvanou „vakcínou.“ Farage poukázal na to, že u alarmujícího počtu lidí – zejména mladých mužů – se rozvinula myokarditida a další srdeční choroby.
„Chci vědět, proč nám lhali,“ řekl politik. „Chci vědět, proč se snažili očkovat děti. Děti ve věku základní školy.“
„Boris Johnson zavedl drakonický systém a tvrdil: pokud se nenecháte očkovat, zabijete své prarodiče. Ukázalo se, že to všechno není pravda,“ trval na svém Farage a znovu vyzval ke komplexnímu vyšetřování.

'I want know why we were lied to. I want to know why they were trying to vaccinate kids of primary school age when COVID posed almost no threat to them.' @Nigel_Farage says 'Richard Tice is absolutely right' about calling for a public inquiry into the COVID vaccine. pic.twitter.com/N22P9h27Tr
— GB News (@GBNEWS) February 13, 2024


K proslovu Farage jen dodávám, že ve Velké Británii již na stejném poli „bojuje“ poslanec Andrew Bridgen , který vedl již několik parlamentních debat na téma „nadměrná úmrtnost v souvislosti s takzvanými vakcínami proti Covidu.“
Většina politiků však toto téma stále ignoruje či se dokonce snaží jakékoli vyšetřování zastavit.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 4.2 ]







Článek Nigel Farage v televizi: „Chci vědět, proč nám lhali o vakcínách proti Covidu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden