Europoslanci požadují vysvětlení: Proč EMA vymazala případy vedlejších účinků Covid očkování z databáze?
RSS

Europoslanci požadují vysvětlení: Proč EMA vymazala případy vedlejších účinků Covid očkování z databáze?


Již před časem EMA z neznámých důvodů vymazala databázi vedlejších účinků genových injekcí, aniž by přišlo jakékoli logické vysvětlení tohoto počinu. Ve skutečnosti šlo samozřejmě o snahu utajit skutečné účinky údajně „bezpečných a účinných vakcín.“
To zřejmě tuší i tři europoslanci, kteří se rozhodli vyžádat si od EMA vysvětlení. Tito europoslanci patří mimo jiné i ke skupině, která žaluje zkorumpovanou Lejnovou za její neprůhledné nákupy těchto přípravků od jejího přítele Bourly, šéfa Pfizeru.
Desetitisíce případů vedlejších účinků takzvaného očkování proti Covidu očividně tiše zmizely z databáze EMA: bývalá zaměstnankyně pařížské městské správy si abnormalit všimla a přinesla je veřejnosti.
EMA tvrdí, že databáze je „živá“ a změny jsou proto normální. Tři poslanci nejsou s tímto „vysvětlením“ spokojeni.
Níže si můžete přečíst tiskovou zprávu od Joachima Kuhse (AfD), jednoho z oněch tří europoslanců:
Z databáze Evropské lékové agentury (EMA) byly údajně odstraněny desítky tisíc případů nežádoucích účinků souvisejících s očkováním proti Covidu. Vyplynulo to z výzkumu bývalé zaměstnankyně pařížské městské správy.
Tři poslanci EU nyní požadují podrobné informace o tomto neobvyklém procesu od Evropské komise a EMA.
Porovnání záznamů v databázi EMA z let 2021 až 2023 s aktuální verzí z 1. ledna 2024 ukazuje několik znatelných změn.  
Z databáze bylo odstraněno: 4 241 úmrtí, 14 969 případů myokarditidy (zánět srdečního svalu), 11 424 případů perikarditidy (zánět osrdečníku), 7 295 případů embolie a 7 079 případů trombózy, 22 107 případů poruchy menstruace nebo dysmenorea (menstruační bolest) a 2 827 případů hluchoty a 2 282 případů slepoty.
Toto vymazání objevila Catherine Theilhet, programátorka a zaměstnankyně správy města Paříže v důchodu. Na dotaz paní Theilhetové jí EMA odpověděla, že databáze je živá („vivante“) a že změny jsou tedy normální.
Poslanci EU Marcel de Graaff – Holandsko (Forum voor Democratie, nezařazený), Bernhard Zimniok a Joachim Kuhs – oba Německo (oba AfD, frakce ID) s tím nejsou spokojeni.  
Požádali Evropskou komisi a EMA, aby se k této záležitosti vyjádřily samostatně. Poslanci chtějí vědět, zda k výmazu skutečně došlo, kdo jej inicioval a z jakých důvodů.
„Úřady dluží občanům plnou transparentnost,“ říká německý poslanec Joachim Kuhs.
„Vlády doslova donutily lidi k očkování proti Covidu, částečně represivními opatřeními vůči neočkovaným, částečně dokonce  povinným očkováním – například pro ošetřující personál – a hrozbou obecných požadavků na očkování.“
„Vládní politici a masmédia navíc vyvíjeli na lidi obrovský psychologický tlak,“ uvedl Kuhs.
Vlastní ochrana před závažným průběhem onemocnění Covid prostřednictvím očkování byla přehnaná, stejně jako bylo bagatelizováno riziko nežádoucích účinků.
„Rozsah nežádoucích vedlejších účinků vakcíny Covid je nyní stále jasnější. I oficiální orgány nyní musí připustit, že očkování nebylo tak neškodné, jak jsme se vždy domnívali,“ řekl Joachim Kuhs. 
„Pokud v této situaci desítky tisíc případů, některé s vážnými vedlejšími účinky, jednoduše zmizí z databáze EMA, znamená to pro tento úřad vážnou ztrátu důvěryhodnosti.  Nyní potřebujeme plné informace a transparentnost,“ požaduje Kuhs.
Tři poslanci oznámili, že budou tento proces nadále pečlivě sledovat a důkladně přezkoumávat odpovědi EMA a Komise EU. V případě potřeby si vyhrazují právo podniknout další kroky.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Europoslanci požadují vysvětlení: Proč EMA vymazala případy vedlejších účinků Covid očkování z databáze? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden