Okamura: Naprostý výsměch spravedlnosti
RSS

Okamura: Naprostý výsměch spravedlnosti


PZ
Předseda SPD Tomio Okamura zuří nad verdiktem soudu, který uložil Ukrajincům, kteří brutálně napadli českého občana, pouhou podmínku. Okamura volá po zvýšení odpovědnosti soudců a státních zástupců.





„To je šílené. Ukrajinci, kteří brutálně napadli českého občana a způsobili mu zlámané kosti v obličeji, zraněné oko a otřes mozku, dostali podmínku! Informoval o tom  server Krimi-Plzeň . Stále častěji se objevují rozsudky, kdy soudy dávají za znásilnění či brutální útoky naprosto směšné podmíněné tresty. Je to naprostý výsměch obětem a spravedlnosti. Proto prosazujeme odvolatelnost a hmotnou odpovědnost politiků a soudců. Budeme usilovat o zvýšení odpovědnosti soudců a státních zástupců, o zavedení časově omezených mandátů, které budou muset soudci pravidelně obhajovat. Také přišel čas, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů na území, kde se nebojuje.
.

Soud nyní jednoho z obviněných zprostil obžaloby, protože se prý nepodařila prokázat jeho účast na útoku… Dva další obvinění byli za brutální útok pravomocně odsouzeni k trestům odnětí svobody podmínečně odloženým na zkušební dobu! Hlavní útočník byl odsouzen ke třem letům ve vězení s podmínkou na tři a půl roku, jeho mladistvý spolupachatel k ročnímu vězení s podmínkou na čtrnáct měsíců. Oba odsouzení musí také uhradit napadenému 56 tisíc korun jako náhradu škody a nemajetkové újmy. Třináct tisíc korun pak musí zaplatit zdravotní pojišťovně. Výsměch oběti!
.
Ukrajince žaloba vinila z toho, že muže narozeného v roce 1999 srazili na zem, kde ho bili a kopali do hlavy. Tím mu způsobili mimo jiné několik zlomenin v obličeji včetně očnic a lícních kostí, dále poranění oka a otřes mozku, se kterými muž skončil v nemocnici a po ukončení hospitalizace ještě v dlouhém domácím léčení.
.

Toto není jediný případ brutální kriminality Ukrajinců v České republice. Ukrajinec na Plzeňsku odpálil ženě petardu ve vagíně. Pětatřicetiletý Ukrajinec měl podle zjištění webu  Krimi – Plzeň  moldavskou ženu nejprve zbít. Následně jí do přirození zasunul pyrotechnickou petardu, kterou odpálil. Žena utrpěla velmi vážná a život ohrožující vnitřní zranění.
.
Přišel čas, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů na území, kde se nebojuje . Ukrajinci mají jinou mentalitu a je logické, že střetů s bude přibývat. Neřešením problému s obrovským číslem ukrajinských imigrantů na našem území bohužel pouze naroste vzájemná nevraživost. To ministru vnitra Rakušanovi nestačí případ z Plzně, kdy Ukrajinec brutálně znásilnil dívku? A podobný případ z pražské Hostivaře?
.
To ale nejsou zdaleka jediné případy. Ukrajinec zmlátil českého mladíka tak, že ochrnul. Osmadvacetiletý Denys Dakov zranil českého mladíka tak, že poté dlouhé měsíce bojoval o život a ochrnul.

.
Údajně Ukrajinci  obtěžovali a napadli české dívky v Rokycanech. Podle jedné z napadených dívek, se kterou hovořila redakce Krimi zpráv  CNN Prima , mají být útočníci ukrajinské národnosti,” uzavřel svůj facebookový komentář předseda SPD Tomio Okamura.


.


prvnizrpavy.cz


The post Okamura: Naprostý výsměch spravedlnosti first appeared on .


Nejčtenější za týden