“pandémia” skončila, ale napriek tomu Úrad verejného zdravotníctva získava údaje z mobilov občanov
RSS

“pandémia” skončila, ale napriek tomu Úrad verejného zdravotníctva získava údaje z mobilov občanov


Počas COVID teroru sa zaviedlo masívne sledovanie populácie Slovenska, údaje zbierá Úrad verejného zdravotníctva. Má prístup ku kontaktom, polohe, správam, hovorom, od koho..komu voláte, píšete. Túto právomoc mu nikto nezrušil. Rotarián Kotlár namiesto nezmyselného rozprávania do mikrofónu by sa mohol postaviť z toho lenivého zadku a toto zrušiť a tým by dosiahol konečne niečo významné a hodnotné.
Mlčí o tom aj vláda. Prečo? Na čo sú im tie dáta?
Ide o informácie od telekomunikačných operátorov o tom, kto, kedy, s kým, ako dlho, cez aký telefón a odkiaľ telefonuje, kde sa vtedy nachádza a podobne.
K týmto dátam mali doteraz prístup iba policajti a tajné služby pri mapovaní vážnejších trestných činov.
Ale ani oni si ich nemohli hocikedy len tak voľne prezerať. Potrebovali súhlas súdu, až potom im mobilní operátori dali cédečko s metadátami o konkrétnom zákazníkovi.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22368260/mobily-nebudu-sledovat-plosne-pouziju-najma-anonymne-data.html
Covid slúžil na vystrašenie ľudí a zavedenie špehovacich totalitných praktík. Umelá inteligencia teraz lustruje množstvo dát a v zaujmové osoby sú prehľadávané fyzickými osobami.
Čo sa dá s týmito dátami robiť? Sú to omnoho detailnejšie informácie, aké využívalo nacistické Nemecko pri deportáciach a triedeni ľudí – tie získalo ščítaním obyvateľstva rokmi pred vojnou. Možno aj teraz niekto vyberá tých najvhodnejších ľudí, pre nich a podľa nich…. a keď dosiahnú plán nakupovania online, priamo domov…tak vám privezú cielene otravu akú bude treba… dokonalý plán, dokonála eugenika….
zdroj obrázka: https://state-of-the-union.ec.europa.eu/state-union-2022/state-union-achievements/overcoming-pandemic-solidarity-and-science_sk
Toto všetko je vďaka zapredaným bezcharakterným politikom, prázdnym schránkam, ktoré sa napĺňajú drogami, alkoholom, materiálom, sexom…zneužívaním iných. Je to len dočasne, bude to stáť svet množstvo obetí…ale nakoniec potkani, ktorí to zavádzajú a ktorí si kupujú politikov a iných potkanov v štátoch budú odhalení…. a ľud sa s ním vyrovná.
 



Nejčtenější za týden