Před plandemií v roce 2020 zemřely za záhadných okolností desítky špičkových mikrobiologů (video)
RSS

Před plandemií v roce 2020 zemřely za záhadných okolností desítky špičkových mikrobiologů (video)


Již nějakou dobu se nachází důkazy o tom, že takzvaná „Covidová pandemie“ byla dlouhé roky plánovaná a mnohé indicie napovídají i tomu, že nejpozději několik let před první „testovací pandemií“ prasečí chřipky, se tyto plány v zákulisí osnovaly.
Závěrečné přípravy se  pak naplno rozjely právě po pandemii prasečí chřipky a zdá se, že k tomu, aby vše proběhlo hladce, bylo zapotřebí zajistit nejen politické loutky, ale také ty, které měly hrát roli „odborníků.“
Na druhou stranu zde bylo možná nemálo těch, kteří nebyli úplatní a věděli příliš. A to se nemuselo týkat pouze Covidu, ale jakýchkoli příprav, ke kterým zřejmě docházelo dlouhé roky předem.
Nejspíš není náhoda, že vynálezce PCR testů Kary Mullis zemřel v létě 2019, tedy dříve, než mohl do plandemie jakkoli zasáhnout. On sám totiž používání testů k účelům, ke kterým nakonec skutečně byly využity, nedoporučoval.
Ovšem již roky před vypuknutím plandemie zemřelo za záhadných okolností i mnoho dalších odborníků, špičkových mikrobiologů. Bylo to v době, kdy již musely být přípravy v plném proudu – jen pár let před prasečí chřipkou.
Jeden z nich , profesor Wiley, prováděl biologický výzkum, který byl částečně financován americkým ministerstvem obrany a zdravotnickým institutem NIH.
Byl odborníkem na imunitní odpověď na infekci a krátce před smrtí provedl výzkum různých virů, včetně HIV, eboly, herpesu a chřipky.

Mysterious deaths of scientists who were working with the government.
Elizabeth Lane has been investigating one of the strangest scientist deaths. She joins my podcast to tell what she learned from his close associates.
Watch on my YouTube: https://t.co/UQvK1YW04J pic.twitter.com/ZBLWHAMOVr
— Ivory Hecker (@IvoryHecker) January 27, 2024


Tělo profesora Wileyho bylo vytaženo z řeky Mississippi měsíc po jeho zmizení.
Za podezřelých okolností zemřeli i další významní biologové. Byli to vědci, kteří se specializovali na infekční nemoci a nemoci, jako je antrax a AIDS, a na sekvenování DNA.
S přibývajícím počtem obětí se objevila souvislost s výzkumem zbraní.
Například v letech 2001 až 2005 zemřelo až 40 významných mikrobiologů. Někteří z nich byli nalezeni v kufru auta, zatímco jiní narazili autem do stromu. Později se ukázalo, že jejich brzdové hadičky byly přeříznuty.
Všichni tito mikrobiologové pracovali pro vládu nebo vládní dodavatele na projektech souvisejících s bioterorismem nebo pandemií chřipky.
Podle Dr. Davida Martina byly Covidové plány vytvořeny před 56 lety.
Ve videu níže hovoří novinářka Ivory Hecker s kolegyní Elizabeth Laneovou o záhadných úmrtích:



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Před plandemií v roce 2020 zemřely za záhadných okolností desítky špičkových mikrobiologů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden