Catherine Austin Fitts: Trump vložil 10 miliard dolarů do programu na vylidnění USA (video)
RSS

Catherine Austin Fitts: Trump vložil 10 miliard dolarů do programu na vylidnění USA (video)


Pokud nemáte příliš krátkou paměť, pak si možná vzpomenete na to, jak Trump doporučoval „bezpečné a účinné vakcíny“ a na začátku „doby Covidové“ vložil maximální důvěru ve zločince Fauciho, který řídil covidovou politiku nejen v USA, ale i v lokajských zemích.
Trump stojí také za operací „Warp Speed,“ která měla vést k vývoji „účinné vakcíny,“ což byl Pfizer, který – jak dnes již dávno víme – byl ovšem v době, kdy se „operace“ vyhlásila, dávno připraven.
Trump sice ze svého postu odešel asi měsíc poté, co se začaly injekce aplikovat, takže hlavní vakcinační propaganda již leží na Bidenovi, nicméně ještě několik měsíců poté, co již nebyl na prezidentském postu, Trump injekce nadšeně doporučoval svým voličům.
V exkluzivním rozhovoru pro Fox News koncem března 2021 bývalý prezident Donald Trump vyzval své příznivce, aby si nechali aplikovat vakcínu COVID-19, kterou nazýval bezpečnou a účinnou.
Jeho komentáře přišly poté, co byly zveřejněny záplavy průzkumů veřejného mínění, které ukazovaly, že značná část republikánů byla skeptická ohledně účinnosti dostupných „Covid vakcín,“ které vychvaloval pro jejich „bezpečnost a účinnost:“

Také  na setkání s fanoušky doporučil, aby si nechali aplikovat „vakcíny“:

Trump říká, že je na každém, zda si tuto takzvanou „vakcínu“ nechá dát, nicméně mezitím ji nadšeně podporuje.
Tolik jen taková menší připomínka na úvod, aby bylo jasno, že Trump nebyl zásadním odpůrcem genových injekcí – na rozdíl od R.F. Kennedyho nebo DeSantise.
A nyní již k výpovědi Catherine Austin Fitts, která v minulosti pracovala pro několik prezidentů. Stojí si však za tím, že Trump věděl, že injekce jsou biologická zbraň, stejně jako to věděli všichni vrcholní politici.
V rozhovoru s Gregem Hunterem z  USAWatchdog Catherine Austin Fitts řekla, že „Bez ohledu na to, kdo je prezidentem, umožní biologickým zbraním zabíjet Američany bez váhání.“
Argumentuje také tím, že bývalý prezident Donald Trump je buď  informovaným účastníkem operace s Covidovými biozbraněmi nebo je hrubě nekompetentní, že nerozumí tomu, co se děje, což, jak Fittsová tvrdí, je vysoce nepravděpodobné.
„V žádném případě by Trump neměl být prezidentem,“ míní Fittsová, „stejně jako by neměl být prezidentem ani Joe Biden, který lidem nutil toxické injekce.“
Dále klíčové body rozhovoru:
Catherine Austin Fitts:  Můžete říci, že Trump byl na palubě kvůli   depopulaci   nebo Trump byl svržen. Ani jedno není příliš dobrý případ, kdy by se dalo říci, že by měl být prezidentem.
Greg Hunter:  Nemůžu uvěřit, že by řekl, jistě, zabijme miliony lidí.
Catherine Austin Fitts : Ale vraťte se do té doby. Pak říkáte, že je nekompetentní, protože kdybych věděla, co jsem věděla o vakcínách – neříkejte mi, že jsem věděla víc než Trump – tak si je prostě nedám.
Catherine Austin Fitts: Trump vložil 10 miliard dolarů do vojenského programu na depopulaci Američanů.
Greg Hunter: Myslíte si, že mu byla řečeno pravda?  Chci říct, že Covidová poradkyně Trumpa Dr. Deborah Birx vystoupila na Fox a řekla: „Vždy jsem věděla, že injekce mRNA nenabídnou moc ochrany před infekcí.“ Vyšla ven a řekla to.
Catherine Austin Fitts: Byla zde jedna osoba  v politickém životě, která pochopila, jak nebezpečné jsou vakcíny. Byl to Donald Trump, protože to byl velký problém během kampaně. A udělal velké téma ohledně nebezpečí vakcín. Takže to věděl.
V listopadu 1963 se americké zpravodajské služby, armáda a establishment sešly a zabily prezidenta Kennedyho, že?
A kdo ovládá tajnou službu?
Ministr financí a lidé, kteří řídí zemi. Deep State tedy   ovládá tajnou službu a jejich zbraně míří dovnitř. Takže ve vysoce centralizovaném systému má prezident velmi malou moc.
Catherine Austin Fitts : Takže neexistuje pravice versus levice. Neexistuje žádný Trump versus Biden.
Existuje stroj, který ovládá výdaje. Stroj, který je financovaný z našich daní a dluhů vypůjčených na naše jméno, který se prodává do našich penzijních fondů a penzijních účtů.
A tento stroj, aby udržoval v rovnováze účetnictví, zavádí plán depopulace. To je realita, které je třeba čelit. A změna prezidenta nebude důležitá.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Catherine Austin Fitts: Trump vložil 10 miliard dolarů do programu na vylidnění USA (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden