Bača z Očovej Huliak urážal Heredoša, nazýval ho koktavý kuchár
RSS

Bača z Očovej Huliak urážal Heredoša, nazýval ho koktavý kuchár


Podvodník Huliak, ktorého v obci nazývajú Hugo chce byť za všetko na piedestály slávy a keď niekto iný je úspešný zrazu začne šušľať a hulákať ako správny Hugo Huliak.
Huliak je prospechár ako väčšina politikov, začínal u Kotlebu v ĽSNS, potom Radačovského Patriot, neskôr Národná koalícia a nakoniec proizraelská SNS.
Keďže sa nevie slušne správať a útoči na výzor druhých, tým pádom je možné utočiť aj na jeho výzor. Mnohí poukazujú aj na jeho kabáty a oblečenie ako zo sekáča.
O Huliakovi sa hovorí, že je 2x očkovaný na COVID-19. Aj preto bol ticho počas COVID-19, začal sa pretŕčať až po funuse.

document.createElement('video');
http://www.inenoviny.sk/wp-content/uploads/2024/02/video_2024-02-16_22-01-02.mp4

K Huliakovi sa vyjadril aj Heredoš:
POZOR
Milí občania,
chcem aby ste si spravili obraz o tom, kto sú poslanci SNS a o akom suteréne sa rozprávame.
Pozrite si prosím vystúpenie Rudolfa Huliaka dnes naživo na FB a to, ako komentoval moju silnú iniciatívu k odvolaniu Mikasa zo svojej funkcie, ktorú sme spoločne občiansky rozbehli cez petíciu, zdieľania, Otvorený list a silné videá a tlak! Ešte raz Vám ďakujem za fantastickú spoluprácu.
Absolútne suterénne a dehonestujuce slová, že aktivitu rozbehol “jeden koktavý kuchár z Bratislavy” a ak si tento “koktavý kuchár” myslí, že s jeho “miliónmi sledovateľov” dotlačil s občanmi Dolinkovú do odvolania, tak je na veľkom omyle.
Mikasa odvolal Kotlár a Huliak, so SNS.
Takto sa o druhej osobe – o Mirovi Heredošovi, občanovi ktorý maká v prospech ľudí – vyjadruje poslanec NR SR, Rudolf Huliak.
“Koktavý kuchár z Bratislavy”, pred 1 400 ľuďmi naživo, video uvidí cez 50 000 ľudí. Ja som rád, uvidia kto je Huliak a ako sa správa.
Priatelia,
takto sa vyjadruje tento človek defakto aj o vyše 8 000 ľuďoch, vás – ktorí ste petíciu podpísali! To je do neba volajúca hanba. Vytrela by si riť Dolinková.
To, čo predvádza poslanec Huliak je absolútnym dnom, morálnym suterénom a dokladom, že hnev poslancov za prácu ktorú spoločne s Vami robím (v mnohých veciach) je silný a poslancov veľmi štve, pretože ukazuje že sa svoje 5000 eurové platy iba fabulujú, zavádzajú a nepracujú v prospech občana a že to dokonca správne komentuje aj denník N.
SNS sa iba priživilo na tlaku, ktorý som inicioval a spoločne s občanmi rozbehol. Tak to vidia v mainstreame, novinári ktorí nemajú žiadnu potrebu zverejňovať meno a prácu občianskeho aktivistu.
Osobne sa hanbím za to, že toto si musia vypočuť občania a za tohto poslanca sa verejne ospravedlňujem, mrzí ma že tomuto človeku niekto uveril a niekto ho volil.
Priatelia, sme svedkami toho, že masky budú padať dole a to veľmi svižne a rýchlo. Osobne sa o to postarám.
Takto sa vyjadrovať o inom človeku je absolútny morálny a ľudský suterén, doklad hnevu ktorý v tých ľuďoch je.
https://t.me/miroheredos/1356
Viac tu: https://www.inenoviny.sk/prava-ruka-huliaka-macula-huliak-je-trulo-a-podliak/ https://www.inenoviny.sk/radacovsky-lassakova-huliak-zacharovsky-su-agenti/ https://www.inenoviny.sk/v-zoznamoch-stb-figuruje-rudolf-huliak/ https://www.inenoviny.sk/huliak-zradil-nielen-ludi-ale-aj-svoju-stranu/ https://www.inenoviny.sk/byvaly-clen-nk-stanko-huliak-je-zradca-pokrytec-a-kolaborant/ https://www.inenoviny.sk/huliak-zradil-prospecharsky-mnohych-clenov-spolupracou-s-protislovenskou-sns/ https://www.inenoviny.sk/huliak-posobil-niekolko-rokov-v-nebankovke-drukos-ktora-obrala-ludi-o-miliony-eur/ https://www.inenoviny.sk/huliak-zradil-blizkeho-spolupracovnika-ten-odisiel-z-narodnej-koalicie/ https://www.inenoviny.sk/zid-danko-bozkaval-vlajku-izraela-huliak-sa-za-neho-postavil/ https://www.inenoviny.sk/kde-zobral-huliak-peniaze-na-desiatky-tisic-m2-pody-a-lesov/ https://www.inenoviny.sk/bratia-huliakovci-a-vyrub-lesov-na-slovensku/ https://www.inenoviny.sk/najvacsiu-pilu-v-strednej-eu-zabezpecila-firma-kronospan-pod-vedenim-huliaka/ https://www.inenoviny.sk/huliak-z-narodnej-koalicie-klame-o-vystupeni-z-eu/ https://www.inenoviny.sk/narodna-koalicia-bola-vytvorena-ludmi-z-sns-ktori-su-prepojeni-na-izrael/



Nejčtenější za týden