Německo: Syrský zločinec utekl z psychiatrie, v supermarketu pobodal 7letou dívku nůžkami
RSS

Německo: Syrský zločinec utekl z psychiatrie, v supermarketu pobodal 7letou dívku nůžkami


Jak známo, tak většina muslimských zločinců již v Německu nekončí ve vězení, ale na psychiatrii. A to se týká dokonce i vrahů nebo teroristů. Věznice jsou vyhrazeny stále častěji spíše odpůrcům systému než skutečným zločincům.
Vzhledem k tomu, že psychiatrie není věznice, tak po nějaké době pobytu již mají tito údajně psychicky nemocní jedinci vycházky.
Opakovaně se už stalo, že nějaký ten obohacovač na vycházce někoho napadl, například ani ne před rokem jeden takový údajně psychicky nemocný zločinec zavraždil mačetou náhodnou oběť.
K dalšímu takovému incidentu došlo i před pár dny, kdy chybělo jen málo, aby přišla o život teprve 7letá holčička.
Měla to být jen krátká vycházka. Syřan (45) se však 7. února na psychiatrickou kliniku v Riedstadtu (Hesensko) nevrátil. Prostě utekl.
Jeho útěk skončil 14. února v Leonbergu-Eltingenu poté, co zaútočil  nůžkami na dívku (7).
Policie popisuje útok následovně:
„V supermarketu na Römerstraße v Eltingenu v úterý večer (13. února) došlo podle aktuálního policejního vyšetřování k nebezpečnému ublížení na zdraví, které spáchal vězeň, který utekl z psychiatrického zařízení.“
Dále uvádí:
„Pětačtyřicetiletý muž byl údajně ve vstupní hale supermarketu a krátce před 21:30 tam zaútočil na sedmiletou dívku takzvanými záchranářskými nůžkami.“
Dva odvážní společníci dívky (15, 18) a další dva stateční svědkové (18), kteří byli také v obchodě, muže s nůžkami srazili na zem. Sedmiletá dívka byla naštěstí zraněna jen lehce a byla ambulantně ošetřena záchrannou službou.
Nebýt ovšem svědků, kteří proti pachateli rychle zasáhli, zřejmě by dopadla mnohem hůř.
Pachatel byl bezpečnostní službou zadržen až do příjezdu policie. Syřan byl následně bez odporu zatčen a převezen na psychiatrickou kliniku ve Wieslochu.
Později byl poslán zpět do Riedstadtu.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Syrský zločinec utekl z psychiatrie, v supermarketu pobodal 7letou dívku nůžkami se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden