Začíná platit migrační pakt EU, co to pro nás může znamenat?
RSS

Začíná platit migrační pakt EU, co to pro nás může znamenat?


Tento týden ve středu byla na europarlamentním výboru LIBE schválena konečná podoba migračního paktu, který je pouze přejmenovanými kvótami. Již brzy by tak mohlo dojít k prvnímu přerozdělování.
„Osm let po začátku migrační krize, navzdory četným pohromám, lidským tragédiím, hrozbám pro veřejnou bezpečnost a hrozbě terorismu, výbor Evropského parlamentu LIBE přijal konečné rozhodnutí o realizaci Sorosova plánu,“ řekl europoslanec Fideszu Balázs Hidveghi.
Politik hovořil s novináři v Bruselu ve středu poté, co výbor Evropského parlamentu LIBE hlasoval pro migrační pakt.
Pokud jde o vývoj migračního paktu, pan Hidveghi podrobně vysvětlil, proč je neslučitelný s postojem Maďarska.
Europoslanec zdůraznil, že návrh, který obsahuje devět právních předpisů, má mimo jiné za cíl rozdělit ilegály v Evropě podle kvót, a dodal, že každá země, která to odmítne, může být pokutována.
Toto rozhodnutí by v podstatě vytvořilo migrantská ghetta v členských státech EU, což je pro Maďarsko nepřijatelné, řekl politik a dodal, že nová pravidla stále nebudou vyžadovat, aby rozhodnutí o žádostech o azyl byla přijímána mimo hranice Evropy.
Tolik vyjádření pro tisk, které vydal jeden z europoslanců, odpůrců migračního paktu. Na to, jak k této otázce hlasovali čeští a slovenští europoslanci, se můžete podívat zde .
Pro nás je důležité vědět, jak bude přerozdělování probíhat, za jakých podmínek, kolik „obohacovačů“ budeme nuceni přijmout a jaké jsou možnosti odvrácení této šílenosti, jejímž cílem je islamizovat postupně celou Evropu, vyvolat občanské války a násilí a postupně zcela vymýtit původní národy.
Budeme tedy nuceni někoho přijímat?
Za normálních okolností se můžeme v případě přidělení dané části žadatelů o azyl těchto zříci jen po zaplacení pokuty ve výši více než 20 000 eur/osobu.
To je docela zničující, protože budeme podle mnoha parametrů zemí, kam bude přerozdělování směřovat především. Více než my budou mít přiděleno pouze Poláci.
Kritéria jsou následující: HDP země, počet obyvatel a počet dosud přijatých žadatelů o azyl z neevropských zemí (Ukrajinci se sem nezapočítávají).
Při přepočtu všech uvedených kritérií by mělo mít nejvíc přidělováno Polsko, poté by měla následovat Česká republika, dále Maďarsko, Slovensko a pobaltské země.
Již nyní silně obohacované země budou mít přidělovány jen ty jedince, kteří mají v dané zemi příbuzné nebo k ní mají jiné předchozí vazby (například studium).
Pokuta za odmítnutí přidělených muslimů bude akceptována jen v případě, kdy nedojde ke stavu nouze.
A nyní připomínám, že loni v létě vyhlásila Itálie výjimečný stav . Invaze již byla nezvladatelná a azylová střediska natolik přetížená, že byly zabrány i hotely a penziony a v některých oblastech uvažovali o alespoň dočasném vyvlastnění.
V případě, že dojde k podobné situaci ve kterékoli zemi EU, bude přerozdělování POVINNÉ, nebude možné se z něj jakkoli „vyzout.“
Aktuálně se například situace na Kanárských ostrovech velmi blíží té, která byla v létě v Itálii. Již na podzim tam výjimečný stav vyhlásili a zdá se, že nyní se tam směřuje k témuž.
Pokud pak  Španělsko opět vyhlásí na ostrovech stav nouze, budou tamní obohacovači – většinou ze subsaharské Afriky – povinně přerozděleni.
A přerozdělení půjde přesně podle výše uvedeného klíče.
Jak se lze ze všeho dostat? Prakticky nijak. Tedy možností by byla totální výměna europarlamentu – navolení pouze tvrdých euroskeptiků, nicméně to zřejmě (bohužel) nehrozí.
Pak už je možností jen odchod z EU, což ovšem také drtivá většina lidí nechce. To tedy znamená, že chtějí migrační pakt.
Mimochodem, pro západoevropské země, které jsou již silně „obohacovány,“ je pakt stejnou hrozbou jako pro nás.
Umožňuje totiž mnohem širší sloučení rodin. To je také důvod, proč proti paktu velmi tvrdě vystupovala například AfD, francouzská RN (strana Marine le Pen) nebo švédští europoslanci z SD.
V podstatě tak nyní bude stačit, když jakákoli vstupní země vyhlásí výjimečný stav a nebude prakticky možné se z přijímání ani vykoupit.
Na druhou stranu lze očekávat, že část přidělených žadatelů o azyl prchne jinam, ale jakmile se vytvoří první uzavřené komunity, bude těch, kteří začnou odcházet jinam, ubývat.
Dále je třeba zdůraznit, že ono širší slučování rodin se může projevit i u nás třeba v případě těch, kteří byli přijati v minulých letech.
Připomínám například asi 150 Afghánců, kteří byli přijati za minulé vlády pod pláštíkem tlumočníků (i když jsme v Afghánistánu žádné vlastní tlumočníky neměli).
Každopádně sleduji invazní toky a zejména z Afriky míří do Evropy statisíce jedinců a další miliony se k tomu chystají.
A kolik z nich skončí u nás, bude už jen na rozhodnutí EU a na tom, za kolik odmítnutých bude vláda ochotna zaplatit poměrně drakonickou pokutu.
Ve stávající situaci, kdy vláda omezuje kdekoho a na druhé straně vyhazuje za drahý americký vojenský šrot, lze předpokládat, že za tisíce přidělených Afričanů se jim nejspíš platit chtít nebude.
Brzy se tak možná objeví i ve vašem sousedství…
Nakonec přináším připomínku roku 2015. Totéž se může znovu opakovat, ale už v mnohem horším podání. Je třeba si uvědomit, že mezitím přišly do Evropy miliony muslimů, kterým se budou další posily hodit….
Pozn: video zvětšíte kliknutím v levém dolním rohu

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Začíná platit migrační pakt EU, co to pro nás může znamenat? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden