Šokující záběry náhodně natočené v Bochumi ukazují realitu blízké budoucnosti celého Německa (video)
RSS

Šokující záběry náhodně natočené v Bochumi ukazují realitu blízké budoucnosti celého Německa (video)


V Německu se prokazatelně již velmi dlouho falšují statistiky tak, aby nikdo nepostřehl, jak rychle narůstá počet muslimů –  a zároveň ubývá počet původních obyvatel.
Počty muslimů se už dlouhé roky udávají na zhruba stejné úrovni, což absolutně neodpovídá zejména realitě na školách, kde již často převládají muslimské děti a ani v některých lokalitách.
Problém je, že kdokoli, kdo se v zemi narodil a jehož rodiče jsou již také narozeni v Německu, je považován za Němce a to bez ohledu na to, jak dalece je daný jedinec integrován.
Potomek Turků již narozených třeba v 60. nebo 70. letech v Německu je tedy považován za „bio Němce,“ což pak zkresluje jak statistiky kriminality, tak zakrývá skutečný počet muslimů v zemi.
Před časem již jistý poslanec AfD potvrdil, že na základě některých demografických dat dospěl k závěru, že muslimů je v zemi kolem 20%. To bylo někdy před dvěma lety. Dnes musel jejich počet dál narůst.
A díky slučování rodin a vysoké porodnosti muslimek se samozřejmě počet muslimů neustále zvyšuje, zatímco počet původních Němců klesá.
Aby si místní uvědomili, jak daleko se již Německo dostalo, pak někdy úplně postačí pohled na ulici.
Na Instagramu už několik dní koluje video se záběry z Bochumi, které vyvolalo řadu reakcí. Video, které bylo údajně natočeno 12. 2. 2024 v centru města v Severním Porýní-Vestfálsku, ukazuje shromáždění migrantů různého věku.
Zde je video z X:

It looks like Islamabad but it is Bochum, Germany. Merkel will be proud and happy about this. pic.twitter.com/r6A9DRe052
— RadioGenoa (@RadioGenoa) February 13, 2024


„Ne, to není Bagdád, to je Bochum v centru města.“
Krátké hledání odhalí, že se ve skutečnosti jedná o ulici v Bochumi, konkrétně Brückstraße uprostřed centra města. Není jasné, proč k této akumulaci došlo. V bezprostřední blízkosti se nachází například sídlo jazykové školy, která nabízí kurzy arabštiny pro děti, mládež i dospělé.
Od svého vydání video okomentovalo již více než 500 uživatelů. „Chudák Německo“ si můžete přečíst níže. Jiný uživatel se ptá, zda je poblíž úřad práce. „Proč je remigrace nevyhnutelná, shrnuto v krátkém videu. Žádný Němec nemůže vážně chtít takové podmínky,“ píše další.
Bochum je s 373 733 obyvateli (k listopadu 2023) šestým největším městem Severního Porýní-Vestfálska po Kolíně nad Rýnem, Düsseldorfu, Dortmundu, Essenu a Duisburgu.
Podle  statistik města Bochum byl celkový počet obyvatel s migračním pozadím v roce 2022  97 661, z toho 11 628 syrského původu a 8 652 tureckého původu. Ve výčtu však nejsou zahrnuti jedinci, kteří se narodili například Turkům již narozeným v Německu, skutečný počet tak bude mnohem vyšší.
Také v roce 2023 (k 31. 12. 2023) tvořili největší skupiny mezi lidmi se zahraničními pasy Syřané s 11 086 a Turci s 8 888 lidmi, následovaní Poláky (3 622), Ukrajinci (3 916) a Rumuny (2 324).
Pokud jde o integraci migrantů do společnosti a na trh práce a převládající kriminalitu, město se již desítky let potýká s obrovskými problémy.
Jak je patrné z integračního profilu Bochumi, integrační úsilí města se ve skutečnosti nedostává k lidem, kteří do Bochumi přišli ze zahraničí.
V mnoha případech se jazykové a sociální integrace nedosáhne ani ve druhé a třetí generaci po imigraci. V nejhorším případě to může vést ke zvýšené kriminalitě.
Ve skutečnosti se samozřejmě očekává, že tím, kdo se integruje do nekompatibilní společnosti, budou původní obyvatelé.
Právě vše výše uvedené jasně vysvětluje tak razantní nárůst podpory AfD. Na druhou stranu tato podpora stále není dostatečná tak, aby bylo možné cokoli změnit.
Nakonec i u nás máme k podobnému scénáři slušně našlápnuto.  Díky migračnímu paktu to může za nějakých 10 – 15 let v některých českých a moravských městech vypadat podobně…





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Šokující záběry náhodně natočené v Bochumi ukazují realitu blízké budoucnosti celého Německa (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden