Naléhavé varování před zločinným diktátorem, který by měl převzít moc nad miliardami lidí (videa)
RSS

Naléhavé varování před zločinným diktátorem, který by měl převzít moc nad miliardami lidí (videa)


Přijetí velmi nebezpečných dokumentů na shromáždění WHO v květnu je zřejmě nejdůležitější událostí letošního roku. S blížícím se termínem schválení pandemické smlouvy a velmi zásadních změn Mezinárodních zdravotních předpisů, se objevují i další naléhavá varování.
Zde na stránkách najdete bezpočet článků, ve kterých se oběma dokumenty velmi podrobně zabývám, takže pravidelní čtenáři jsou již o hrozbě, která se nebezpečně blíží, dostatečně informováni.
Pokud bude schválena jak pandemická smlouva, tak změny stávajících Mezinárodních zdravotních předpisů, pak bude veškerá moc převedena na šéfa WHO Tedrose.
Ten byl na svůj post vybrán opakovaně, nyní tak probíhá jeho druhé období na tomto postu. Nebyl zvolen žádným demokratickým orgánem, byl pouze dosazen těmi, kteří mají ve WHO své zájmy.
A zřejmě i jim se hodí, že o osudu miliard lidí bude po vyhlášení pandemie (či třeba jen stavu zdravotní nouze) rozhodovat zločinec, který byl členem teroristické organizace. Ta nějakou dobu v Etiopii vládla velmi tvrdou pěstí – a to i s aktivním podílem samotného Tedrose, který byl nejprve ministrem zdravotnictví a později ministrem zahraničí.
Zdá se, že jeho ustanovení na tomto postu bylo záměrné a jen podtrhuje skutečné plány těch, kteří chtějí ovládnout svět právě skrz WHO, WEF a OSN.
Nyní přichází varování z Německa, které najdete v prvním videu (české titulky). Níže pak najdete druhé video, na které je odkazováno právě v tom prvním.
https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2024/02/28190/NalehaveVarovaniPACYAIw345ADsE_480p.webm
 
Druhé video informuje o zločinech Tedrose, zločince, který byl dosazen na post, na kterém mu bude již brzy předána nevídaná moc (český dabing):
https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/08/26781/SpisyTedrosStaneSeSefWhoNejmoc_480p.webm


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Naléhavé varování před zločinným diktátorem, který by měl převzít moc nad miliardami lidí (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden