Dr. Philippe van Welbergen: Grafen se uvolňuje z očkovaných COVID-19 na neočkované a tvoří smrtící krevní sraženiny (video)
RSS

Dr. Philippe van Welbergen: Grafen se uvolňuje z očkovaných COVID-19 na neočkované a tvoří smrtící krevní sraženiny (video)


O takzvaném „vylučování“ grafenu z očkovaných na neočkované se hovoří poměrně hojně a fakt, že nejde pouze o „konspirační teorii,“ potvrdily i před časem odtajněné dokumenty Pfizeru, které měly být drženy v tajnosti ještě dalších 75 let.
Ovšem o tomto uvolňování grafenu z očkovaných na neočkované se zmínil i nejeden odborník.
Dr. Philippe van Welbergen ve své nejnovější sadě vzorků krve odebraných od „očkovaných“ i neočkovaných lidí prokázal, že grafen vstřikovaný lidem se organizuje a roste do větších vláken a struktur, získává magnetické vlastnosti nebo elektrický náboj.
Vlákna vykazují náznaky složitějších struktur s pruhováním.
Ukázal také, že „úlomky“ grafenu se přenášejí z „očkovaných“ na neočkované osoby, které ničí jejich červené krvinky a způsobují krevní sraženiny také u neočkovaných.

Dr. Philippe van Welbergen (dále jen “Dr. Philippe”), lékařský ředitel biomedicínských klinik , byl jedním z prvních, kdo varoval veřejnost před škodami způsobenými lidské krvi injekcemi Covid tím, že zveřejnil snímky vzorků krve z minulého roku pod mikroskopem. .
Začátkem  července 2021  měl  Dr.  Philippe  rozhovor na jihoafrickém komunitním kanálu  Loving Life TV . Vysvětlil, že když si jeho pacientky začaly stěžovat na chronickou únavu, závratě, problémy s pamětí, někdy dokonce ochrnutí a pozdní nástup silné menstruace (ženy nad 60 let), odebral vzorky krve. 
Jejich krev měla neobvyklé trubkovité struktury, některé částice se rozsvítily a mnoho poškozených buněk. Bylo vidět jen málo zdravých buněk. Ještě před třemi měsíci tyto útvary v krvi nikdy neviděl. Nyní víme, že tyto trubicovité struktury jsou grafen.
Od té doby je Dr. Philippe  pravidelným hostem na  Loving Life TV : ohlašoval zavedení experimentálních injekcí Covid; poskytoval aktualizace o rostoucím poškození krve způsobeném experimentálními injekcemi Covid v průběhu času; a poskytoval aktuální informace o „Covidové“  situaci  ve Spojeném království a Jižní Africe.
Dr. Philippe se nedávno znovu vrátil do  Loving Life TV , aby zveřejnil snímky svých nejnovějších diapozitivů vzorků krve.   Živý přenos  byl zdlouhavý, takže ho  Loving Life TV  rozdělila na dvě části.
První část  je diskuse včetně odpovědí na dotazy publika.
Ve  druhé části  Dr. Philippe představuje snímky svých nejnovějších krevních preparátů a vysvětluje, co snímky ukazují. Diskutuje o téměř 100 krevních sklíčcích od „očkovaných“ i neočkovaných pacientů. Jeho diapozitivy ukazují, že pacienti bez vakcíny byli „infikováni“ očkovacími toxiny vylučováním.
Níže je krátký klip z druhé části:




Níže je obrázek typických zdravých červených krvinek, jak je vidět pod mikroskopem, jak by měla krev vypadat. Není na něm žádná koagulace ani cizí předměty.



Na dalším obrázku je krev osoby, které byla injekčně podána experimentální droga Covid. Krev se sráží, zdeformované červené krvinky se shlukují dohromady. Buňka obklopená na obrázku je zdravá červená krvinka, jedna z mála na obrázku nacházející se hned vedle grafenových vláken.
Můžete vidět velikost grafenových vláken ve vztahu k velikosti červené krvinky. Vlákna této velikosti budou blokovat kapiláry. Můžete také vidět, že vlákna grafenu jsou dutá a obsahují červené krvinky.



Několik týdnů před natočením níže uvedeného videa si Dr. Philippe začal všímat efektu magnetické nebo elektrické polarity na různých stranách grafenových vláken. 
Na obrázku níže jsou napravo od vlákna buňky koagulovány a na levé straně je to, co vypadá jako mezera ve tvaru obráceného písmene „C“.
Dr. Philippe říká, že toto „chování“ nebylo dříve pozorováno, ale nyní je najednou vidět téměř v každém vzorku.
„Je to známka toho, že tyto věci se změnily, jejich reakce s okolními krvinkami se změnila… a já nevím, co to spustilo,“ řekl.



Na obrázku níže je vzorek krve tříletého dítěte bez vakcíny. Ukazuje kousky nebo „střepy“ grafenu, které „jsou výsledkem vylučování.“ Jinými slovy, grafen byl přenesen z „očkovaných“ rodičů na jejich neočkované dítě.



Níže je obrázek vzorku krve od osmiletého neočkovaného dítěte, jehož krev byla kontaminována a zničena přenosem grafenu od lidí kolem něj, kteří dostali injekci Covid. Pravá paže a pravá noha dítěte jsou v podstatě ochrnuté, dítě není schopno zvednout pravou ruku a stehno nefunguje správně.



Prezentace Dr. Philippea je skutečně děsivá – měli by se na ni dívat obzvláště ti, kteří prohlašují, že injekce Covid jsou „bezpečné“ a trvají na tom, aby si je lidé píchali. Covidové injekce jsou zbraněmi genocidy a to, že lidé, kteří je navrhli, stále chodí na svobodě, je neuvěřitelné.
Prezentaci můžete buď zhlédnout níže nebo na  Loving Life TV  ZDE  .






Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 4 ]







Článek Dr. Philippe van Welbergen: Grafen se uvolňuje z očkovaných COVID-19 na neočkované a tvoří smrtící krevní sraženiny (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden