Toto vám mainstream o Navalném neřekne (video)
RSS

Toto vám mainstream o Navalném neřekne (video)


Zajímavé je, že Navalnyj prezentoval – a to zcela otevřeně – některé názory, za které se dnes v zemích EU můžete dostat před soud. A u nás již dokonce nějaká stovka lidí, jejichž rétorika byla mnohdy mírnější než ta Navalného, skutečně skončila v posledních asi 6 letech, co zákon platí, před soudem za porušení „zákona o předsudečné nenávisti.“
Byly to výroky, které se – zejména za doby působení Al Hamajdy na ministerstvu vnitra – poměrně přísně trestaly. A zřejmě se trestají dosud, i když dnes se zákon zaměřuje poněkud jiným směrem.
Pokud jste hádali, že šlo o tvrdě antiislámské výroky, pak máte naprostou pravdu. A zdaleka to nezůstalo jen u těchto výroků.
Připomínám však, že v té době došlo k nejednomu útoku džihádistů na území Ruska, takže s podobnými postoji sympatizovalo i mnoho Rusů.
Alexej Navalnyj v roce 2007 zveřejnil video, ve kterém přirovnal muslimské obyvatele severního Kavkazu ke švábům a navrhl použití zbraní proti nim. Toto video vyvolalo mnoho kritiky za jeho údajně xenofobní postoje.
V nedávných rozhovorech Navalnyj připustil, že by se dnes už takto nevyjadřoval, ale obsah neodvolal.
Navalnyj byl v té době Rusům téměř neznámý. Jediné, čeho se moskevská vláda obávala, nebyla jeho neexistující politická síla, ale takzvané „extremistické“ poselství, které ohrožovalo soužití v multináboženském státě, jako je Rusko.
To je důvod, proč byl financován západními vládami, které do Evropy importují zhoubný multikulturalismus a financují ty, kteří se proti němu staví jinde.
V těchto videích Navalnyj vysvětloval, jak zabíjet muslimy. Kdybychom podobná videa zveřejnili v jakékoli zemi EU, byli bychom zatčeni a stíháni za xenofobii, islamofobii a rasovou nenávist.
Kdybychom pak nejen v Rusku založili stranu podobnou té Navalného, byli bychom také stíháni za propagaci nacismu. A byli bychom odsouzeni k podobnému trestu jako ruský disident.
To, co nyní předvádí celý Západ, je jedno velké pokrytectví.

TRUTH: Before the Corporate Media hits, I present to you the REAL Alexei Navalny pic.twitter.com/JA4exGDjks
— JERRY GOODE (@MrJerryGoode) February 16, 2024


Celé video z roku 2011:

Navalnyj se stal idolem západních vlád, i když jedinci s mnohem mírnějšími názory jsou na území EU kriminalizováni a cenzurováni.
Adorovali člověka, který byl ve svých názorech také mnohem extrémnější než politické strany, které jsou dnes v EU nazývány „extremistické,“ a které se mnohde snaží zakázat…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Toto vám mainstream o Navalném neřekne (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden