Nový EU pakt umožní až 75 milionů dalších migrantů v Evropě
RSS

Nový EU pakt umožní až 75 milionů dalších migrantů v Evropě


EU schválila migrační pakt, který je označován za „sebevraždu Evropy“ a který by mohl vést k až 75 milionům nových migrantů na kontinentě. (Foto: Flickr)









Výbor Evropského parlamentu pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE) ve středu schválil akt, který formalizuje rozdělování migrantů mezi členské státy a trestá ty, které je odmítnou přijmout.



Protože kulturní obohacení a rozmanitost jsou „naší největší silou“ , země, které se budou snažit zachovat si svou národní identitu, aniž by je migranti pohltili, budou postiženy přísnými finančními sankcemi.




Bývalý šéf tajné služby: Žádná konspirace. Migrace zničí národní státy

Marine Le Penová, vůdkyně parlamentního křídla Národního sjezdu, již dříve uvedla, že pakt povede k „sebevraždě Evropy“, a dodala, že je to dohoda s ďáblem a představuje „organizovaný plán na potopení Evropy a národů, které ji tvoří“.



Členské státy budou nuceny přijímat migranty, nebo zaplatí obrovskou finanční pokutu ve výši 25 000 eur za každého migranta.



To nedává příliš smysl vzhledem k tomu, že je nám neustále připomínáno, jak je masová migrace ekonomickým přínosem a jak je nevyhnutelná a životně důležitá pro udržení úrovně HDP.




Německá vládnoucí strana chce zakázat pravicovou stranu AfD

Dává to však naprostý smysl, když pochopíte, že taková tvrzení jsou zcela podvodná.




„Další otázkou je, kolik nám jich vnutí. Nyní se o tom rozhoduje. Takže vytvářejí pravidla, která dávají Bruselu právo říkat, kolik migrantů rozdělí,“ řekl loni maďarský premiér Viktor Orbán.
„Takže několik zemí dalo najevo, že s tím nesouhlasí. My to nechceme realizovat. Nakonec nám tu hrozí velmi nepříjemný zvrat.“





Portugalec si stěžuje, co se stalo s Lisabonem

Orbán si položil otázku, proč se západoevropské země snaží vyložit migranty na Maďarsko, když je jejich přijímání tak finančně výhodné.



Róbert Gönczi, analytik maďarského Institutu pro výzkum migrace, poukázal na to, že migranti distribuovaní do Maďarska obvykle nakonec odcházejí do Švédska nebo Německa, kde dostávají mnohem větší sociální dávky.



„Systém přerozdělování by také mohl vytvořit toky uvnitř EU ze zemí, kam byli tito migranti přemístěni, do zemí, odkud chtějí skutečně odejít, protože cílové země se obvykle nezměnily,“ řekl Gönczi.




Eritrejci výtržníci ozbrojení dlouhými holemi útočí v Londýně na policii

„Nyní by však bylo nutné, aby tyto migranty, uprchlíky a žadatele o azyl přijaly i další země EU,“ dodal. Skutečným problémem je, že posílení vnějších hranic EU by bylo menší nebo žádné, což je to, co je skutečně potřeba.“



Jak jsme již dříve zdůraznili, EU nemá vůbec žádnou chuť jednoduše zavést řádné hraniční kontroly.



Nový vedoucí Frontexu, agentury Evropské unie pověřené ochranou hranic, nedávno vyzval k otevření hranic a slíbil, že uklidní levicové aktivisty podporující masovou migraci.



„Nic nemůže zastavit lidi před překročením hranice, žádná zeď, žádný plot, žádné moře, žádná řeka,“ řekl Hans Leijtens, což bylo bizarní prohlášení vzhledem k tomu, že to je jeho jediná práce.



Zdroj: modernity.news




Velšská vláda využívá 14leté dívky, aby do země přilákala migrující muže

Článek Nový EU pakt umožní až 75 milionů dalších migrantů v Evropě se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden