Psychiatrická léčebna, podmínka či osvobození – násilníci se správným původem mají v zemích EU zelenou
RSS

Psychiatrická léčebna, podmínka či osvobození – násilníci se správným původem mají v zemích EU zelenou


Není dne abych nenarazila na informaci o dalším jedinci obohacujícím západní Evropu, který za násilné trestné činy skončil na psychiatrii či zůstává na svobodě s podmínkou.
Totéž se děje u nás, jen ve vztahu k Ukrajincům, kteří jsou také pro českou justici nedotknutelnými.
Protože je podobných zcela nepřijatelných rozsudků bezpočet, nelze v tom nevidět záměr. Vlastně mi stávající evropská justice připomíná jakousi jednotnou, centrálně koordinovanou frontu.
Podobnou mezinárodní jednotu jsme mohli vidět v případě „odborníků“ i za covidu. Společně obhajovali nezákonné a neúčinné restrikce i experimentální injekce. Dnes již víme, že tato jednotná fronta jednala podle instrukcí „shora.“
Jde i v případě justice o podobný případ?
Zřejmě i zde bude část odborné veřejnosti, která je proti obvyklé praxi netrestání „vybraných“ zločinců, ale opět půjde o menšinu.
O případech, které se odehrávají u nás, jistě netřeba informovat, dozvíte se o nich z většiny médií.
Připomínám jen dva poslední alarmující rozsudky.
V Plzni Ukrajinci brutálně zkopali zaměstnance, který je napomenul kvůli opakovanému vjíždění do zákazu vjezdu u rybníka. Osm až deset mužů mu mělo zlámat kosti v obličeji, zranit oko a způsobit otřes mozku.
K soudu se však dostali jen tři, jeden odešel osvobozen a dva s podmínkou.
Před pár týdny zase soudce v Klatovech podmíněně zastavil stíhání dvou Ukrajinců, kteří prokopli lebku muži kvůli tomu, že chtěli taxík, který si však již dříve objednal napadený muž.
Šlo v těchto případech o jednání na základě nějakých instrukcí „shora?“ Pokud se na to podíváme v celoevropském kontextu, pak to tak skutečně vypadá.
V sousedním Německu, kde řádí zejména muslimští obohacovači, se pro změnu plní násilnými zločinci psychiatrické léčebny.
Velmi čerstvý je tam třeba případ, o kterém jste si zde částečně mohli přečíst již dřív. Syřan brutálně zbil průvodčí ve vlaku a pak ji pomočil. Při útoku křičel Heil Hitler!
Záhy poté utekl a později na jiném místě napadl střepem z lahve řidiče, kterému ukradl auto. Ještě předtím měl řádit v nedalekém supermarketu, kde způsobil materiální škody.
S ukradeným autem pak způsobil řadu nehod.
Poté ujel do asi 35km vzdálené obce, kde se vloupal do zahradního domku, zabil psa a domek zapálil. Později pronásledoval 17letou dívku, kterou sexuálně napadl. Kolemjdoucí dívce pomohli a syrský vetřelec byl konečně předán policii.
Závěr? Zločinec neskončil ve vazbě, ale na psychiatrii. Stejně jako stovky dalších před ním – a to včetně vrahů a teroristů.
Násilní jedinci, kteří končí v Německu na psychiatrii, mají po jisté době povoleny vycházky, při nichž často opět útočí (v minulosti jste si zde o těchto případech mohli opakovaně přečíst).
Podobně jako v Německu funguje systém ve vztahu k muslimským obohacovačům také například ve Francii a některých dalších evropských zemích.
Mezitím jsou u nás násilní Ukrajinci propouštěni na svobodu, aby mohli v páchání trestné činnosti pokračovat. Přitom právě v jejich případě by bylo možná tím nejlepším trestem je okamžitě deportovat na Ukrajinu, kde by museli nastoupit do prvních linií.
Alespoň by si tak pořádně vybili svoji agresi. Jenže zdá se, že právě toho chce tyto jedince systém ušetřit. Vlastně i zde nejspíš není podobnost se zacházením s „dovezenými“ zločinci v Německu náhodná.
V případě zločinných Syřanů v Německu se totiž mnohdy uvádí, že je nelze deportovat, protože by museli narukovat na vojnu a to by je údajně mohlo stát život.
Takže je celkem jedno kam se v rámci Evropy podíváme, ve většině zemí se s dovezenými zločinci zachází v rukavičkách a není ani zajištěno, aby před nimi byla dostatečně chráněna většinová společnost.
Zdá se vám to jako náhoda?
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Psychiatrická léčebna, podmínka či osvobození – násilníci se správným původem mají v zemích EU zelenou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden