Pokrytectví klimatických šílenců: Německý klimatický alarmista se nedostavil k soudu, byl na dovolené na výletní lodi
RSS

Pokrytectví klimatických šílenců: Německý klimatický alarmista se nedostavil k soudu, byl na dovolené na výletní lodi


Klimatičtí pokrytci se zasazují o ukončení provozu aut na fosilní paliva, uhelných elektráren, plynových spotřebičů, letecké dopravy a všeho dalšího, co produkuje příliš mnoho CO2.
Ve jménu tohoto náboženství se členové klimatických sekt lepí k vozovce nebo dělají nepořádek v muzeích či galeriích. Nicméně otázka je, kolik z nich je skutečně pevně věřících a kolik jen využívá velmi lukrativní možnost výdělku, neboť klimaalarmistické sekty dostávají nemalé  příspěvky jak od jednotlivých evropských zemí, tak od EU či různých mecenášů.
Za svoji podvratnou činnost tak berou velmi slušný plat, který pak využijí třeba na dovolenou na jiném kontinentu (jak jinak než letecky) nebo na výletní plavby, produkující velmi dlouhou uhlíkovou stopu.
Oni sami se tak těm, kteří v důsledku klimatické agendy trpí, vysmívají, aby si sami dosyta dopřávali toho, co chtějí ostatním zakázat.
Jedním z příkladů těchto klimatických pokrytců je v Německu jeden z nejznámějších členů „Poslední generace.“
Poté, co on a jeho levicoví extremističtí soudruzi terorizovali občany, nyní vynechal termín soudu a místo toho si vzal  dovolenou a vyrazil na cestu na výletní lodi s dieselovým pohonem o výkonu 42 000 koní.
Hendrik Fauer není jen elektroinženýr, ale také jeden z těch samozvaných zachránců klimatu, kteří se snaží vzdělávat své spoluobčany katastrofickými scénáři a klimatickými teroristickými akcemi.
Fauer je jedním z nejznámějších klimatických maniaků, protože je již nějakou dobu členem levicových extremistů z „Poslední generace.“ Minulost ukázala, že je v ní slušné množství klimatických pokrytců a propagátorů. Fauer je také pravděpodobně jedním z těchto exemplářů.
Jak  informoval deník Bild , čtyřiapadesátiletý Fauer se měl ve čtvrtek dostavit k okresnímu soudu v Hannoveru. Spolu s dalšími třemi klimatickými teroristy narušili shromáždění poslanců a mezitím dva klimatičtí zločinci potřísnili podlahy a zdi křídou ve spreji.
Škoda pro daňového poplatníka: 9434 eur. Fauer byl obviněn z neoprávněného vniknutí na cizí pozemek. Nicméně Fauer nedávno proběhlý  soud vynechal, zatímco jeho tři spolubojovníci – dva studenti a psycholog – se ke slyšení dostavili.
Fauer dal přednost plavbě do Norska v tříhvězdičkové kajutě na výletní lodi. Parník však není plavidlo poháněné solární nebo větrnou energií.
Klimatický alarmista Hendrik Fauer byl na lodi „MS Color Fantasy.“ Podle popisu se jedná o „největší výletní loď na světě s palubou pro vozidla.“
Výletní loď o výkonu 42 000 koní vybavená čtyřmi dieselovými motory, také veze 750 klimaalarmisty tak nenáviděných aut!
Podle deníku Bild se Fauer v dopise soudkyni Monice Pinski ospravedlňuje tím, že cesta byla plánována již dlouho. Naproti tomu v soudní síni zavládlo trapné ticho mezi spolupachateli, kteří se nechali Fauerem oklamat.
Takové nechutné pokrytectví však není ničím novým a není výjimkou: Fauerovi soudruzi z řad klimatických zločinců již v minulosti udělali totéž a místo toho, aby se dostavili k soudu, se vydali na Bali.
O tom, že Fauer a ostatní klimatičtí teroristé patří k chráněncům systému, svědčí i vynesený rozsudek: Soudkyně zastavila řízení  proti Fauerovi výměnou za pokutu 300 eur ve prospěch ekologické organizace BUND.
Soudkyně Pinski poznamenala: „Všichni jsme na jedné lodi.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Pokrytectví klimatických šílenců: Německý klimatický alarmista se nedostavil k soudu, byl na dovolené na výletní lodi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden