Podivný Zuckerberg na UFC. Sítěmi se šíří vtipný klip
RSS

Podivný Zuckerberg na UFC. Sítěmi se šíří vtipný klip


USA – Mark Zuckerberg se na UFC 298 tváří trapně, když se virálně šíří vtipný klip, na kterém šéfa Facebooku obskakují členové týmu Alexandra Volkanovského. (Foto: X)









V zábavném virálním klipu z UFC 298 v sobotu večer je vidět rozpačitý Mark Zuckerberg, který vypadá nepříjemně.





Mark Zuckerberg trying his best to not look like a robot at the UFC event last night pic.twitter.com/RHHloiAwlt — Vision4theBlind (@Vision4theBlind) February 18, 2024



Dana White vzkázal hlavnímu sponzorovi UFC, ať se jde vycpat

Zuckerberg šokoval fanoušky tím, že se objevil v rohu Alexandra Volkanovského v Kalifornii, kde s australským zápasníkem v pérové váze a jeho týmem kráčel do oktagonu před zápasem s Iliou Topuriou.



Zakladatel Facebooku, který sám trénuje smíšená bojová umění a loni se měl dokonce utkat s miliardářem Elonem Muskem, mohl jen přihlížet, jak Volkanovski v noci utrpěl s Topuriou knockoutovou porážku.



Ještě před zahájením zápasu se však zdálo, že Zuckerberga jeho kolegové z rohu vynechali ve velmi trapném okamžiku, který se stal virálním na internetu.




MMA bojovník: Moje matka zemřela po podání druhé dávky Pfizeru

Když si Volkanovski svléká teplákovou soupravu a chystá se vstoupit do oktagonu, záběry z UFC 298 ukazují, že Zuckerberg vypadá jako ryba na suchu a kýve hlavou do rytmu hudby v aréně.





I cannot stop watching this train wreck that is mark zuckerberg trying to look like he belongs pic.twitter.com/zRDecbBHzZ — more_meat_loaf (@more_meat_loaf) February 18, 2024


Zdroj: dailymail.co.uk




Bojovník UFC označil Jimmyho Kimmela, Hollywood a média za pedofily

Článek Podivný Zuckerberg na UFC. Sítěmi se šíří vtipný klip se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden