Matka Alexeje Navalného potvrdila, že zemřel na SDS syndrom! Tedy stejně jako statisíce dalších očkovaných lidí po celém světě! Video zachytilo, jak den předtím Navalný vtipkoval se soudcem a obhájcem o penězích, které mu měli poslat na účet! A na povrch
RSS

Matka Alexeje Navalného potvrdila, že zemřel na SDS syndrom! Tedy stejně jako statisíce dalších očkovaných lidí po celém světě! Video zachytilo, jak den předtím Navalný vtipkoval se soudcem a obhájcem o penězích, které mu měli poslat na účet! A na povrch


Matka Alexeje Navalného potvrdila, že zemřel na SDS syndrom! Tedy stejně jako statisíce dalších očkovaných lidí po celém světě! Video zachytilo, jak den předtím Navalný vtipkoval se soudcem a obhájcem o penězích, které mu měli poslat na účet! A na povrch opět vyplavalo video s ředitelem Navalného nadace, který po agentovi MI6 žádal peníze pro provedení státního převratu v Rusku!
A je to venku oficiálně, přátelé. Matka ruského opozičníka Alexeje Navalného, který v pátek zemřel ve věznici za Polárním kruhem po procházce v mrazivém počasí, potvrdila pro západní agenturu Reuters [ 1 ] , že její syn oficiálně zemřel na syndrom SDS, tedy na tzv. syndrom náhlé smrti. Je to uvedeno v lékařské zprávě a na úmrtním listu, který obdržela od vězeňské správy.
Podle doplňujících informací prvního kanálu ruské televize Navalný zemřel na náhlou srdeční zástavu, která nastala náhle několik desítek minut po návratu z procházky ve venkovním mrazivém počasí. Navalný byl stejně jako všichni ostatní vězni povinně očkován proti Covid-19 již několika opakovanými dávkami od doby, kdy byl umístěn od roku 2021 v ruském systému vězeňství. Povinné očkování všech vězňů proti covidu bylo v Rusku zavedeno na přelomu let 2020 a 2021, a to společně se všemi příslušníky vězeňské správy a se všemi příslušníky ruských ozbrojených sil.
Ludmila Navalná, matka Alexeje Navalného Syndrom SDS je v USA nejčastější diagnózou osob, které zemřely na náhlou srdeční zástavu poté, co byly v minulosti několikanásobně očkovány proti Covid-19 a data ukazují, že není rozdíl v tom, jestli osoby byly očkovány vakcínami mRNA anebo klasickými vektorovými vakcínami na bázi adenoviru, jako jsou vakcíny od ruské farma-firmy Gamaleya (Sputnik), od  AstraZeneca v Evropě a Johnson & Johnson v USA.
Ukazuje se, že syndrom náhlé smrti (SDS) je pokaždé spojen se srdeční zástavou v důsledku ucpání srdečních cév při blíže nespecifikované události , která je nejčastěji spojena s vysokou fyzickou aktivitou anebo s prudkým zvýšením teploty těla, např. ponořením do vany s horkou vodou při koupeli nebo přechod z hlubokého mrazu do vyhřáté místnosti.
Navalný zemřel na syndrom SDS podobně jako statisíce obětí covidového očkování ve světě
Na internetu narazíte na tisíce a tisíce svědectví a příběhů o tom, jak lidé najednou padli na zem, začali se držet za hrudník a ihned poté zemřeli. Akutní srdeční zástava přitom nemá nic společného s klasickým infarktem navozeným během mnoha let vysokým nárůstem cholesterolu a zúžením srdečních cév. Infarkt má postupný náběh, má typické startovní příznaky, které trvají od několika hodin až do několika dnů.
Náhlý a akutní infarkt SDS spojený s okamžitou zástavou srdeční činnosti je událost, která proběhne během několika sekund a oběť zemře prakticky okamžitě a na místě, nejpozději do 2 minut od spuštění syndromu. Obětí SDS syndromu se už stali očkovaní sportovci, fotbalisté, tenisté,  atleti, ale i malé očkované děti poté, co vlezly do horké vany [ 2 ] .
Adenovirová vektorová vakcína Sputnik-V Nejčastější příčinou pro vznik SDS je myokarditida , tedy zánět srdečního svalu, který se projevuje otokem cév, což vede k zúžení průtoku krve srdcem a k indukci projevů schvácenosti při potřebě vysoké fyzické činnosti. Většina lidí přitom myokarditidu není schopna identifikovat, protože neprovádí fyzicky náročnou činnost.
Běžná chůze a běžná činnost přes den, nejde-li o manuálně velmi vysilující práci, prostě myokarditidu neodhalí. Právě proto se velkým rizikem stávají přechody ze zimy do tepla, kdy dojde k roztažení cév a k uvolnění trombů, které ucpou v srdečním svalu nárazově a najednou oteklé srdeční cévy. Společným jmenovatelem SDS je tedy vysoký fyzický výkon a prudké zvýšení teploty těla.
V Rusku se potlačují zprávy o úmrtí očkovaných Rusů stejně, jako západní média potlačují tytéž zprávy o mrtvých v západních zemích
Přesto však ruské orgány nařídily vyšetřování a tělo Alexeje Navalného nebylo dosud vydáno rodině , protože bylo nařízeno vyšetřování příčin srdeční zástavy a je jasné, že stopy vedou v první instanci k ruské vakcíně Sputnik. Stejně jako západní média úzkostlivě potlačují a cenzurují jakékoliv informaci spojující očkování proti covidu západními vakcínami s náhlými úmrtími očkovaných osob, tak úplně to samé se bohužel děje i v Rusku , kde jsou všechny články a informace o SDS ve spojení s boostery Sputniku cenzurovány a mazány stejně zuřivě, jako se to děje na sociálních sítích na západě s informacemi o západních vakcínách.
Vakcíny Sputnik objednal svého času pro Slovensko bývalý premiér Igor Matovič ve snaze, aby Slovensko mělo vakcíny co nejdříve, šlo o politickou prestiž Samozřejmě, že syndrom SDS nepostihne všechny očkované, ale určité procento lidí prostě tyto narychlo zkonstruované vakcíny zabijí. A ta rychlá konstrukce se týká právě i Sputniku, který byl o několik týdnů dříve schválený k veřejnému použití než západní konkurenční vakcíny. Protože i v tom tehdy hrála roli rivalita a především politika. Kdo neměl vakcínu, tak byl loser . Teď se ukazuje, že je velice pravděpodobné, že vakcínka Sputnik odeslala na Onen svět nejdůležitějšího vězně v Rusku, který měl tak speciální zacházení, aby se mu nic nestalo, že takové zacházení v historii novodobého Ruska neměl žádný jiný vězeň.
VIDEO: Navalný vtipkoval a ptal se soudce, jestli mu pošle na účet nějaké peníze
Potvrzuje to uniklé video z video konferenčního soudu, který se konal den před Navalného smrtí, tedy ve čtvrtek. V uniklém videu Navalný vtipkuje přímo s mladičkým a vyjukaným ruským soudcem , vtipkuje se svým zastupujícím advokátem a žertoval se soudcem o tom, že by mu měl ze svého účtu poslat nějaké peníze, protože jeho rozsudky Navalnému vyčerpávají jeho osobní konto.
Přitom všichni se smáli, Navalný se šklebil, soudce se smál, advokát se šklebil, to nebyl vlastně soud, ale připomínalo to frašku. Každopádně Navalný vypadal v pořádku, nezdálo se, že by trpěl nějakou nemocí. O den později po vycházce dostal v cele akutní zástavu srdce a zemřel. Čas smrti byl stanoven na 14:17 místního času v pátek 16. února. Navalný samozřejmě má pro kolektivní Západ větší cenu jako mrtvý vězeň Putina než jako živý vězeň Putina. To je každému jasné a vyšetřování určitě bude prověřovat, jestli Navalnému k té srdeční zástavě někdo nepomohl.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4be1fc","div":"rumble_v4be1fc"});
Vzhledem k tomu, že Navalný byl v super-max ruské věznici za Polárním kruhem, kde byl držen z bezpečnostních důvodů, aby se k němu někdo nepovolaný nedostal, tak smrt takového vězně logicky vyvolává otazníky paranoi v Kremlu, jestli ve věznici nemůže být zrádce, který byl aktivován, aby smrtí Navalného překryl západní informační prostor, který by jinak byl zaplaven informacemi o pádu Avdějevky, tedy strategicky důležitého města, které v noci z pátku na sobotu bylo obsazeno Ruskou armádou poté, co ukrajinský vrchní velitel AFU Alexandr Syrský nařídil evakuaci ukrajinské armády z města. Ta se přitom nepovedla, protože se nejednalo o evakuaci, ale o chaotický útěk [ 3 ] se stvokami mrtvých, který začal již v pátek po setmění a Ukrajině hrozila potupa a ostuda, že ukrajinští vojáci masově utíkají z pozic.
Smrt Navalného je podezřele načasovaná, přišla ve stejných hodinách, kdy se zhroutila ukrajinské fronta v Avdějevce a vojáci AFU začali utíkat z pozic bez rozkazů
Syrský neměl na výběr, musel ten útěk legitimizovat a oficiálně posvětit jako rozkaz o půlnoci z pátku na sobotu, aby se předešlo skandálu, a to jako na potvoru zrovna ve chvíli, když v Mnichově začínala tradiční Mnichovská bezpečnostní konference. Panečku, to je síla. Pád Avdějevky přímo u příležitostí největší bezpečnostní sleziny kolektivního Západu v roce. V Moskvě v něco takového ani nedoufali. K samotné konferenci chystám extra článek.
Ovšem dezorganizovaný ústup ukrajinské armády, který začal už 6 hodin předtím, něž k němu vydal rozkaz generál Syrský, ukazuje na absolutní demoralizaci ukrajinské armády. To je ten hlavní vzkaz. A není vyloučeno, že smrt Navalného mohla být aktivována jako proces na mediální překrytí pádu Avdějevky , což bude mít dalekosáhlé dopady na celou válku na Ukrajině. Pro Kreml je teď důležité zjistit, který ze dvou následujících nežádoucích scénářů nastal, přičemž ani jeden z nich není pro Rusko dobrý.
Navalný vtipkoval s mladým soudcem o tom, aby mu poslal nějaké peníze na účet Pokud Navalnému někdo ke smrti pomohl, aby poškodil Kreml a mediálně překryl pád ukrajinské fronty v Avdějevce, potom má Vladimir Putin někde okolo sebe zrádce. To je špatná zpráva pro Kreml. Pokud se ale ukáže, že se Navalný stal obětí opakovaných boosterů ruského Sputniku, je to možná ještě horší zpráva pro Kreml. Tím by se ukázalo, že ruský Sputnik je v podstatě podobný, ne-li stejný jako AstraZeneca či Johnson & Johnson.
Politické důsledky by byly nezměrné. A tak se dá očekávat, že příčina SDS zůstane asi neobjasněna. Prostě náhlé úmrtí, ale opět bez vysvětlení, jako v zemích kolektivního Západu po náhlých úmrtích očkovaných lidí. Smrt Navalného je pro kolektivní Západ důvodem pro další vlnu rusofobie, ale žádné další sankce už na Rusko být uvaleny nemohou, protože všechny, které šlo uvalit, již byly uvaleny. A mnohem víc.
VIDEO: Ředitel Navalného protikorupční nadace nabízel v roce 2012 agentovi britské MI6, že dovede v Rusku vyvolat státní převrat za pouhých 10 až 20 milionů USD
Navalný přitom pracoval na rozvratu Ruska a jeho kolega a ředitel Navalného protikorupční nadace FBK Vladimir Ašurkov dokonce v roce 2012 v restauraci v Moskvě požadoval po agentovi britské MI6 peníze na provedení demonstrací, protestů a státního převratu v Rusku [ 4 ] , společně s garancemi, že tento převrat se nedotkne ruských oligarchů, kteří jsou napojení na kolektivní Západ. Schůzku nahrála na video s dálkovým odposlechem ruská FSB a agentem MI6 byl James William Thomas Ford, tehdejší druhý tajemník pro politické záležitosti na velvyslanectví Spojeného království v Rusku. FSB ho podezírala, že je agentem MI6 pracujícím pod diplomatickým krytím.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4bkdof","div":"rumble_v4bkdof"});
V posledních hodinách se na českých sociálních sítích začalo toto video šířit s chybným tvrzením, že na videu je samotný Alexej Navalný, ale to je omyl. Na uniklém videu, které jsem opatřil titulky, je právě Ašurkov, který Fordovi barvitě líčí, co by Navalného nadace FBK, které šéfuje, dokázala pro kolektivní Západ udělat v Rusku, tedy změnu režimu, a to za pouhých 10 až 20 milionů dolarů. Ašurkov v roce 2013 kandidoval na starostu Moskvy a během kampaně začal uplácet vysoké státní úředníky, aby jeho kampaň veřejně podpořili a slíbil jim za to městské zakázky, až se stane starostou Moskvy. Ašurkov byl obviněn z úplatkářství, byl na něj vydán zatykač, ale uprchl do Velké Británie, kde dostal obratem v roce 2014 od britské vlády politicky azyl.
Přesně od té vlády, jejímuž agentovi MI6 o dva roky dříve v moskevské restauraci nabízel, jako ředitel Navalného protikorupční nadace FBK, svůj plán na státní převrat v Rusku. Rusko na něj po útěku do Velké Británie vydalo mezinárodní zatykač.  Taková byla realita Navalného protikorupčního tažení, když ředitel jeho protikorupční nadace sám uplácel vysoké ruské státní úředníky v Moskvě. Navalného smrt jednoznačně a do určité míry překrývá informace o krachu ukrajinské vojenské operace v Avdějevce na Donbasu a překrývá i neschopnost západu na Ukrajině, která se teď zobrazuje na Mnichovské bezpečnostní konferenci, kde si západní elity lámou své hlavy, co vlastně dál s ukrajinským konfliktem. Smrt Navalného proto přišla jako na zavolání.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden