BLOKOVÁNÍ MAGISTRÁLY
RSS

BLOKOVÁNÍ MAGISTRÁLY


Nějací zemědělci se teprve CHYSTAJÍ zablokovat v Praze magistrálu.  Premiér už k tomu poskytl rozhovor kde je označil za ruskou pátou kolonu. Primátor Hřib prohlásil, že to může být „peklo“. Město také v tiskové zprávě v pátek všechny vyzvalo, aby pokud možno využili možnosti pracovat z domova. Na protestní akci připravila policie rozsáhlá bezpečnostní opatření. Pane jo!

Teď srovnejte se situací za poslední dva roky, kdy magistrálu opakovaně blokovali na desítkách akcí ekologičtí extrémisti , napojení skrze svého představitele na hnutí vyšetřované v Německu za terorismus, poškozující po celém světě umělecká díla a soukromý majetek, plánující teroristické útoky na energetickou infrastrukturu, pod vedením odsouzeného a stíhaného aktivisty z Německa a požadovali, aby se jezdilo 30. 30 je taky přibližně maximální množství, kolik se jich na ty blokády obvykle sešlo.
Magistrát a Policie tehdy prohlásili, že s tím nemůžou nic dělat a že to není zásadní omezení práv ostatních (což je naprosto nehorázná lež).  Policie jim ještě dělala ochranku. Hřib s nimi jednal, protože ve skutečnosti s nimi sympatizuje a má velmi podobnou agendu. Premiér ani primátor neudělali NAPROSTO NIC. Média zcela vážně informovala o požadavcích téhle extemistické zcela marginální party bez podpory veřejnosti, jako kdyby se jednalo o nějaké masivní seriózní hnutí.
Teď jdou naprosto to samé udělat zemědělci, ještě k ničemu ani nedošlo, ale policie se připravuje, vláda a magistrát se vymezuje a vyhrožuje, hnojomety jedou na plné obrátky, novináři investigativně prověřují účastníky a jejich napojení na nepřátelské rozvědky… Najednou jde něco dělat.  Najednou to není občanský protest, který nikoho neohrožuje a součást demokracie, ale její ohrožení.
Zdroj


Nejčtenější za týden