“Proruští zemědělci” přijedou dělat bordel do Prahy
RSS

“Proruští zemědělci” přijedou dělat bordel do Prahy


MILENA DOUŠKOVÁ
Podle vládnoucích stran jsem i já proruská potvora . Dali mi tento titul a já ho s hrdostí nesu. Ano, než být probruselská a prozápadní, tak to raději beru titul který jsem od nich vyfasovala. Oni mi jsou ukradení, ale budoucnost naší zemi mi lhostejná není. Doufám, že se dočkám jejich pádu.

To jsou slova nějakého Vondry o kterém nevím nic jiného, že pro naši zemi není žádným přínosem. Teda něco vím, ale to nejde napsat. Kdo nic neumí, ten sedí někde na politické sesli a rozumuje o čemkoliv, hlavně když žvaní, ale nic o tom neví. Co o tom ví asi Vondra, dobře živený a placený Europoslanec, který se hodně nevybíravě navezl do zemědělců a naplival na pana Jandejska tolik špíny, že je to až k nevíře. Mimo jiné nás sdělil, že rozumní zemědělci do Prahy nepřijedou, protože tohle je výsada proruských sedláků zmanipulovaných panem Jandejskem, který tím dělá špinavou práci za Andreje Babiše.  Navíc nám prozradil svoje hodnocení pana Jandejska – známá firma a agrobaron.
No to jsou mi věci. Je jasné, že bude stát za Fialou, který tvrdí to samé. Všichni proti jsou zakuklení ruští špióni a čekají jen na chvilku, až jim vyklopí kopu hnoje před vládní budovu. Jasně, to je přímo uvažování hodné naší prapodivné vládní sestavy. Pro Slepenou sebranku jsou všichni, co jim nekývají, proruští mizerové a měli by být rázně umlčeni. Jejich útok vždy začíná naší, podle nich, dezinformační scénou a napadnutím občanů, co s nimi nesouhlasí. Proč nesmíme nesouhlasit? Proč bychom měli kývat na každou kravinu kterou si ti tam nahoře vymyslí. Máme vlastní rozum a hlavně máme srovnání a historické zkušenosti. Je musí děsně štvát, že ještě žijí pamětníci a tak z nich chtějí udělat hlupáky a zrádce.
Jakou druhou blbinu jsem zachytila jeho pochopení pro protesty farmářů ze Západních zemí. Co tím chtěl asi říct?  Frantíci a Fricové můžou protestovat jak chtějí protože jsou ze Západu? A my jsme tedy odkud?  Spadli jsme z Marsu nebo Venuše?  Pokud vím, tak nás nestále přesvědčují že jsme ze Západu, ale jejich práva? Tak to ne hlupáci z ČR. Hned dostanete nálepku proruský a tím je řečeno vše.  Jsi rebel a ne protestující sedlák , co chrání jen svoje zájmy, tak jako si je chrání všechny ty bruselské vešky sedící na bohaté žíle z kapes daňových poplatníků. Co z jejich práce máme? Nic, jen problémy.
Proč nemají naši sedláci stejné podmínky jako mají ti západní privilegovaní? Protože naše zemědělství chtějí zničit. Hlavně pro pána Boha, ať nejsme zase soběstační. Kam by potom vozili ty svoje hnoje které oni nežerou, ale pro bývalý Východní blok jsou až moc dobré. Všechny ty mizery co nám berou možnost znovu být soběstační ve výrobě potravin bych nahnala na pole a pěkně makat na chléb náš vezdejší. Pořádný mozoly a žádný kombajn. Kosu a makej politiku. Já budu tajně doufat, že dopadneš jako jeden vodník v Čechách.
Dodatek z mejlu: Díky ukončení výroby českých výrobců potravin a pěstitelů či chovatelů se chystá na český trh přes stovku ukrajinských dodavatelů. Z důvodu nedostatku některých komodit v ČR, zejména vajec, drůbeže a výrobků z ní, pečiva, zajistilo  MPO dostatečný přísun potravin z Ukrajiny . Jedná se především o masné výrobky, pochutiny, ořechy, vejce, cukrovinky, rybí výrobky, konzervy, drůbeží maso, včelí med, slunečnicový olej a pekařské droždí. České firmy se z důvodu vysokých cen energií stávají konkurence neschopné, ale vzhledem zrušenému clu na zboží z UA bude všeho na trhu dostatek. Velice oceňujeme vstup UA na trh, zejména v oblasti drůbeží výroby a drůbežích produktů, zejména vajec. Ptačí chřipka na území ČR způsobila výpadek na trhu, ovšem UA má dostatek kapacit k dovozu nebo k převzetí končících firem. (prohlásil ministr Síkela).

The post “Proruští zemědělci” přijedou dělat bordel do Prahy first appeared on .


Nejčtenější za týden