Britská vláda tvrdí, že trans mléko od biologického muže je lepší než přirozené mateřské mléko
RSS

Britská vláda tvrdí, že trans mléko od biologického muže je lepší než přirozené mateřské mléko


Ano, chápete to dobře, už i muži, kteří se prohlásí za ženy – a poté si adoptují dítě – mohou v „pokrokových“ zemích nejen přednostně získat dítě, ale také jej kojit. Tvorba mléka je samozřejmě navozena chemikáliemi a hormony, které musí daný muž brát, aby mohl adoptované dítě kojit.
Mléko tak nemá s tím přirozeným mateřským příliš společného a dítě navíc jako „bonus“ dostává do tělíčka chemický koktejl.
Britská vláda prohlásila, že mléko, jehož produkce je u biologických mužů, kteří se identifikují jako ženy, vyvolaná drogami, je pro děti stejně dobré – ne-li lepší – než přirozené mateřské mléko.
V dopise aktivistům University of Sussex Hospitals NHS Trust (USHT) se uvádí, že mléko produkované trans ženami (biologickými muži) po užití kombinace léků je srovnatelné s mlékem produkovaným biologickou matkou po narození dítěte.
Transgender mléko bohaté na chemické látky produkují muži, pokud berou hormon progestin, který vytváří žlázy produkující mléko, v kombinaci s lékem domperidon, který z něj dělá laktát.
Domperidon, známý také pod obchodním názvem Motilum, nebyl určen k tomuto účelu, ale lékaři jej i přesto předepisují, i když výrobce Janssen jej sám nedoporučuje kvůli možným vedlejším účinkům na srdce dítěte.
S těmito snahami o podsunutí tvrzení, že kojit a rodit mohou i muži, souvisí také vytvoření prvních klinických a jazykových pokynů na podporu trans a nebinárních porodů ve Spojeném království ve snaze být více inkluzivní.
„Muži, ať se identifikují nebo popisují jakkoli, nemohou kojit,“ řekla Milli Hillová, bojovnice za práva žen při porodu.
Její pocity zopakovala Maya Forstater, ředitelka skupiny pro kampaň nazvanou: „Na pohlaví záleží,“ která řekla: „Pro výkonnou a lékařskou ředitelku trustu NHS je hluboce znepokojující, že upřednostňuje trans identity před tím, co je nejlepší pro matky a jejich děti.“
Trust však odmítl ustoupit a prohlásil: „Stojíme si za fakty v dopise a za citovanými důkazy, které je podporují.“
Tyto „důkazy“ jsou založeny na studii z roku 2022, která tvrdila, že transgender „krmení z prsu“ nevyvolalo žádné vedlejší účinky na děti, přestože studie trvala pouze 5 měsíců a nesbírala žádné dlouhodobé údaje.
Britská NHS plně podporuje transgender aktivismus.
V loňském roce bylo odhaleno, že počet dětí, které dostávaly blokátory puberty kvůli „péči potvrzující pohlaví“ se ve Spojeném království za rok zdvojnásobil, přestože vládní orgán prohlásil, že tuto praxi – mimo klinické studie – zastaví.
V listopadu NHS také spustila nový IT systém za 450 milionů liber, který porodním asistentkám umožňuje pouze registrovat „genderovou identitu“ novorozenců, nikoli jejich biologické pohlaví.
Záleží tedy jen na rodičích, jakou z více než 100 genderových identit nahlásí.
Služba financovaná daňovými poplatníky utrácí obrovské množství peněz a ptá se pacientů, většinou starších lidí, k jakému pohlaví se identifikují.
V roce 2022 žádost zákona o svobodě informací odhalila, že pouze 29 ze 124 nemocnic NHS s porodnicemi v Anglii stále používá výhradně slova „žena“ nebo „matka“ k označení těhotenství, zatímco všechny ostatní užívají výrazy jako „rodící člověk“ nebo „těhotná osoba.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Britská vláda tvrdí, že trans mléko od biologického muže je lepší než přirozené mateřské mléko se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden