Zemědělci si dnes vychutnávají útok manipulátorů ze všech stran…
RSS

Zemědělci si dnes vychutnávají útok manipulátorů ze všech stran…



K dnešnímu protestu zemědělců v Praze se dala očekávat spousta protiakcí, manipulací, podpásovek, dezinformací a hlavně totální nezájem falešných elit o to, co to ti zemědělci vlastně chtějí. Stejně jako bylo logické očekávat organizační problémy a nějaký ten chaos v komunikaci – podobná akce se takovým věcem prostě nevyhne. Smysl protestu je ale pořád jasný a velmi jednoduchý – zemědělcům se nelíbí, jak současný režim likviduje naše zemědělství, potravinovou soběstačnost země a jak protlačuje naprosto destruktivní (a ne-ekologický) Zelený Úděl neboli Green Deal. Normální zemědělci chtějí tyhle destruktivní procesy zastavit a to samé platí pro protesty po celé Evropě. To je v podstatě celé! Je to hlasitý výkřik: „ Neničte nás! Bez naší vlastní zemědělské produkce budete ještě větší otroci a ohrožujete samotnou budoucnost naší země a našich dětí ! “. Nic víc a nic méně.

Abnormální reakce toho režimu i režimních médií se samozřejmě dala čekat. Méně už ale byla očekávaná reakce části takzvané „alternativy“ – tedy lidí se stále ještě jakž takž fungujícími mozky (o tom na konci článku).
Ohledně našeho loutkového režimu samozřejmě bylo absolutně jisté třeba to, že:

Blyštivý Péťa rovnou označí za kremelské šváby nejen organizátory protestu, ale i všechny účastníky, jejich příbuzné, jejich kamarády a „proruskou sviní“ se podle nejméně oblíbeného premiéra na planetě stane i ten, kdo náhodou projde kolem traktoru na menší vzdálenost než 2 bezpečné metry. Prostě Péťa bude jako vždy vysílat jasné signály.
Spousta obvyklých podezřelých (pražský Atomový Hřib, Víťa Cenzuršan a další) budou protest označovat za mimořádné bezpečnostní riziko, něco jako útok Pearl Harbor. Bude to bezprecedentní ohrožení „demokracie“, jako každý protest běžných lidí (tedy demos ) proti zkorumpované vlády (zajímalo by mě, kolik z těch narkomanů a pablbů ve vládě si uvědomuje tu ironii, když lidové protesty neustále označují za „ohrožování demokracie“).
Papaláši z vedení zajetých „odborů“ se budou od protestů distancovat, až se z nich bude kouřit, aby náhodou nepřišli o pohodlné fleky, nedostali se do nějaké šlamastiky a nedejbože nemuseli šáhnout na takovou tu věc…práce se tomu říká, no fuj! Správný šéf odborů nikdy na práci nesáhne a nikdy nesmí poslouchat běžné pracující lidi!
Vybraní „lepší lidé“ budou ječet jako smyslů zbavení něco o RuSSácích, o líných zemědělcích co jen berou dotace za nic a tak dále a tak podobně. Samozřejmě jako vždy bez jakékoli souvislosti s tím, co se reálně děje a o čem se mluví. Lepšočlověk je vlastně něco kuchtík Babica: „ Když nevíte co, vražte tam Putina! “
Hlavní média už akci nebudou moct kvůli rozsahu úplně ignorovat, ale budou samozřejmě snižovat její význam, budou psát jak jsou všichni nejednotní, jací jsou to agresivní a nevzdělaní primitivové, jak se tam všichni hádají o peníze, kdo z organizátorů má jako exekuci atd.
Na demonstraci se objeví několik podivných lidiček v hnědé bundě, kteří jako na povel začnou vyvolávat drama. Čirou náhodou zrovna před připravenými kamerami presstitutek, jaká to jen shoda okolností!
V médiích se objeví i rozhovory s mikroskopickými skupinkami odpůrců demonstrace vesnických dezolátů. Tito mladí, skvělí a velmi vzdělaní lidičkové nasypou na diváky reportáže hromadu progresivních hesel, až se jim u toho budou třást ty jejich loštomilé pubertální hlásky šestnáctiletých mudrců. Diváci vybraných „názorotvorných médií“ si pak při sledování jejich představení budou jistě utírat slzy dojetí, jak to zase nandali těm islamofobům…pardon, těm homofobům…teda pardon, těm antivaxerům…ups, teď se vlastně jsou ruSSácký dezoláti.
Systém vygeneruje vůči organizátorům a vybraným účastníkům nějaké rozkošné hrozby – nečekané kontroly, nesmyslné pokutičky a možná dokonce i hrozba soudem u pečlivě vybraných soudců s těžkým postižením páteře. I když musím říct, že drsnost reakce majitele obchodu rohlik.cz Tomáše Čupra mě až překvapila…protože jsem si nevšimla, že je Čupr členem demoličního Aspen institutu. Takže odteď už z Rohlíku ani rohlík!

Všechny body byly samozřejmě splněny na jedničku. Už čekám jen na reakci atomovky Drábové (doufám, že zase šťastně zahajluje) a pistolníka Zdechovského. Všechny body byly odškrtnuty, přestože protest neměl nic společného ani s Ruskem, ani s Putinem, ani s dezinformacemi, ani s jakýmisi abstraktními „dezoláty“, ani s rozvracením státu…tak se všechny tyhle karty zase zuřivě vytahovaly. Musím se přiznat, že nechápu jak je možné, že už z těch neustále opakovaných, debilních frází presstitutům v hlavním médiích nevybuchují hlavy. Už by měli nasadit nějakou novou munici, protože současná hesla propagandy už jsou NESKUTEČNĚ OTRAVNÁ! Jsou to takové blbosti a jsou vytahovány v tak absurdně neodpovídajících situacích, že jim může uvěřit už fakt jen absolutní zombie a bezmozek…
Velmi dobře to podle mě shrnul Daniel Vávra na Facebooku (pokud autorem textu není on, tak opravím – FB nemám a tak to v tuhle chvíli nemohu ověřit).
 
Daniel Vávra na Facebooku:
Chtěl bych vyseknout poklonu vládním spin doktorům za dokonale sehranou akci v posledních dnech.
Jelikož jsem z Malé Strany, která je nejvíce zasažena „peklem“ od „ruSSké páté kolony“, tak jsem se byl podívat na tu demonstraci rozvracečů našeho státního zřízení.
První co mě překvapilo, že jela tramvaj. Na ulici nebyl médii a Zdeňkem Hřibem avizovaný kolaps! Jak je to možné? Tolik se o tom psalo týden dopředu. Zdeněk pomalu říkal, že si mám radši udělat zásoby léků a konzerv a ono nic… Co se kolapsů dopravy týče, Hřib jich má na svědomí víc, než všichni zemědělci dohromady. A jsou permanentní.
Na náměstí bylo pár set lidí. Dva z nich – OPAKUJI DVA – byli pochybné tlusté existence v maskáčích s vlajkou domobranců. O těch se tipuji bude psát a budou na většině fotek jakožto jasný důkaz, co jsou sedláci zač. Tihle magoři jsou pro Rakušana s Fialou jako dar z nebes, pokud nejsou přímo placení jako svého druhu stávkokazi. Naserou se všude a jakýkoliv protivládní protest pak může být označen za prorusko dezolátský. Být traktoristama, vykopu tyhle fízly svinským krokem.
Kdyby někomu přišlo, že moc fantazíruju, tak bych jen připomněl muže v hnědé bundě a jeho tým maskovaných extremistů, vycházejících z policejní služebny na Malé Straně, kam se chodili vyčúrat, když dlažkami napadali pochod Antify za migraci a jejichž identita se nikdy nezjistila.
Osobně tedy musím uznat všechnu čest vládním spin doktorům. Média už víc jak týden poslušně jedou oficiální narativ, že demonstraci pořádá v zásadě Putin osobně. Zdiskreditován byl kdokoliv kdo jen prošel náhodou okolo. Ofocený dopis Saši Vondry považuju za majstrštyk propagandy. Obzvlášť když ještě prohlásí, že neví co to je a není detektiv aby to ověřoval! Dezinformace? Ale kdepak! To vy dokažte, že to není pravda!
Pečliví svazáci na twitteru projeli facebooky všem koordinátorům akce a vyhledávali kdo má exekuce, kdo sdílel před rokem „dezinformaci“ a nebo kdo aspoň není zemědělec, aby se na to pak mohl Fiala a ministři odvolávat (což aktivně dělají), přestože většina těch věcí jsou jen účelově prezentovaná a značně nadsazená špína. Nejhorší podle těchto úderníků je zemědělec v exekuci. Jeden by řekl, že právě takový má největší důvod protestovat, ale narativ je, že v exekucích jsou dezoláti. A na dezolátech nezáleží!
Ten kdo nenaskočil na narativ Putinových agentů, toho alespoň politici a média děsili dopravním kolapsem nezodpovědných teroristů v zahnojených traktorech. Který nenastal.
Přičemž město se na podobných „pekelných kolapsech“ jindy samo podílí a financuje je. Když je v Praze maraton (několikrát za rok), máme často problém ne se někam dostat autem, ale dojít si PĚŠKY NA NÁKUP PŘES ULICI. Dopravní omezení mnohem většího rozsahu jsou i Pride pochody, cyklojízdy, blokády magistrály 30 pro Prahu a další akce. Ale tam asi nehrozí kolaps.
A kdyby ani to nepomohlo, tak tu je ještě narativ, že to vlastně žádní zemědělci nejsou. Protože nějaký anonym z twitteru prošel 10 telefonních čísel koordinátorů akce a povoláním traktorista z nich bylo jen několik. Takže ty týpci v montérkách jsou asi herci a ty traktory jsou z půjčovny.
Každý příčetný sedlák, dá od takto zdiskreditované akce ruce pryč i kdyby s ní nakrásně souhlasil a ryl držkou v zemi. Většina lidí nechce být označována za Babišovoputinovské agenty, nechce aby jim někdo projížděl facebooky, nechce aby je někdo spojoval s pošahanými fízly hrajícími si na domobranu a vysvětlovat jak je možné, že má traktor za deset mega, dostal někdy dotace a dovoluje si ještě protestovat místo nekonečného vděku.
Poslušné bezzubé oborové organizace jsou zcela ochočené a rády posloužily jako součást vládní kampaně, když se od demonstrace svých kolegů nejen distancovaly, ale ještě uspořádaly vlastní akci. Ale jen symbolickou a ne proti vládě, která za nic nemůže, ale proti EU, čímž část potenciálních protestujících odklonily kamsi na hranice s Polskem a hněv na abstraktní EU někde v cizině.
Naprosto čistá práce. Takhle se to dělá. Zatímco stejné protesty v celé Evropě mají masivní podporu veřejnosti a jsou násobně radikálnější, u nás se nejméně populární vládě od Gustáva Husáka podařilo, že všichni nenávidí traktoristy a nepíše se o ničem jiném, než že jsou to všechno agenti KGB píšící zvací dopisy Putinovi a nebudou kvůli nim jezdit sanitky.
Bravo! Klobouček. Tohle je prvotřídní PR.
Ono ani to, že prakticky veškeří představité „opozice“ jsou naprosto zkrachovalé trosky, fízlové, magoři a jiní kokoti, se neudělalo samo. To je taky výsledek vynikající dlouhodobé systematické práce.
Teď ještě prosím zjistěte, podle údajů od operátorů a z monitorovacích kamerových systémů, kdo na tu akci přišel a začněte je cíleně šikanovat. To se v cizině už taky osvědčilo a neměli bychom zůstávat pozadu! Sociální kredit třeba…
A doufám, že Rajchl taky dostává od Rakušana nějaký dotace. Protože jestli tohle není placená spolupráce, tak je fakt úplně blbej.
 
Jak jsem psala už na začátku, dala se čekat mediální manipulace i hysterické výkřiky falešných elit, kteří s pěnou u úst a koksem u nosu reagují na jakoukoli opozici pořád těmi stejnými trapáckými hláškami, které už snad říkají i ze spaní. Někdy si říkám, jestli nemají ve skříních tajnou svatyni Putina, protože tak jako naše elity ho nezbožňují snad ani Rusové z té nejzapadlejší děrevny.
Na protestu zemědělců mě osobně ale jedna věc přeci jen velmi nepříjemně překvapila – kolik lidí na alternativě všem těm blbostem z hlavního proudu najednou věří! Kolik zuřivosti a nenávisti se dnes povedlo vyvolat i mezi lidmi, kteří by už přece měli dávno vědět, že mainstream se proměnil v goebbelsovskou propagandu a že když napíší, že je venku hezké sluníčko, tak máte automaticky sahat do skříně pro deštník. Až z toho na člověka padá marnost… Snad se lidé trochu proberou, až opadnou emoce vyvolané mediálními hnojomety, ale přesto je ta reakce podstatné části alternativy velkým zklamáním. Místo, aby si sakrapráce aspoň nejdřív přečetli reakci jednoho z organizátorů akce vidláka a teprve pak se začali rozčilovat, tak se rovnou naprdnou a zuřivě šíří pitomosti o jakési falešné opozici, o spiknutích ve spiknutích a kdo ví o čem ještě. Čímž jen potvrzují, že část „alternativy“ prostě to rozčilování se BAVÍ. Že jim nejde o hledání pravdy a o hledání konstruktivních řešení problémů, ale prostě jen o úlevné nadávání. Chjo.
Jako příklad může posloužit například fascinující reakce „pana VK“ z Aeronetu – tedy od autora možná nejnavštěvovanějšího „dezinformačního“ webu v České republice. VK opět nezklamal a nadšeně ohýbá informace podle svých potřeb tak, aby šířil ještě větší beznaděj a pocit bezmoci. Po pravdě řečeno, zvláštní osoba „pana VK“ mě docela fascinuje. Tenhle člověk je totiž jedním z těch, u kterých zatím nedokážu určit, za koho vlastně kope…
Jedno je jisté – absolutně si libuje v šíření beznaděje. Nikdy nezapomene připomenout, že vůči totalitním manýrům globalistické mafie prakticky neexistuje žádná opozice a rád vždy přihodí teorie o jakýchsi všemocných mimozemských správcích naší planety, proti kterým nemáme naprosto žádnou šanci a kteří jen papají naši negativní energii. Pokud tomu ale opravdu věří – proč s takovou radostí sám beznaděj šíří? Nestává se tím ve skutečnosti vzorným pomocníkem těchto „nenasytných ufounů“? Mají ho ještírci ze Syndikátu na nástěnce jako zaměstnance měsíce?
Snažím se číst a poslouchat všemožné zdroje, protože chci vždy znát co nejvíce úhlů pohledu. Takže se občas podívám nejen na fašistickou propagandu v Seznam Zprávách apod., ale čtu i Aeronet. Jeho autor VK totiž umí dobře pracovat s daty a někdy dokonce přijde i s nějakou velmi zajímavou „podpultovou“ informací mezi prvními (a ta informace se pak často ukáže jako pravdivá…ale někdy i jako úplná blbost, určená jen na strašení nebo deptání čtenářů). Všechny články samozřejmě VK jako správný „blackpilled spin doctor“ zabarvuje tak, aby to zapadalo do narativu „ všichni jsou svině, skončíte v hlíně , ještírci vás vysají, zanechte všech nadějí, všichni vás zradí, jde na mě sr… “. Hm, je to skoro jak básnička!
Nějakou dobu jsem se i snažila poslouchat páteční pořady VK na Svobodném vysílači , ale to se fakt nedá – neustálé nadávání na „konceptuální idioty“ a „tupelos“ je sice chvilku vtipné, ale brzy to začne být spíš únavné, neproduktivní, demoralizující a podobně hloupé, jako je nadávání mainstreamových presstitů na „dezoláty“. Občas je vlastně trochu obtížné obě extrémnější strany zuřící ideologické války rozlišit – používají sice jinou terminologii, ale když zajdou příliš daleko a získají podobné tunelové vidění. Libtard nebo dezolát, padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina!
A to je vlastně hlavní myšlenka tohoto článku – pozor na oba extrémy. Než člověk nechá bouchnout saze, tak je lepší se párkrát zhluboka nadechnout, chvíli si počkat na vyjádření všech stran a teprve pak si případně nechat vybouchnout žilku na čele. Také nikdy nezapomínejte, že manipulátoři jsou na obou stranách a člověk vždy musí být opatrný, komu a čemu uvěří. Stejně tak vždy myslete na to, že manipulátoři samozřejmě píší i komentáře na „alternativě“, u které šikovně předstírají, že jakože patří k vám, aby vám pak šikovně podstrčili nějakou pitomost, která vás má zmást nebo poštvat proti někomu, kdo je ve skutečnosti na vaší straně.
 


The post Zemědělci si dnes vychutnávají útok manipulátorů ze všech stran… appeared first on Bornova.pub .


Nejčtenější za týden