Zemědělci ničeho nedocílí, poklidných protestů se vláda ani Brusel nebojí
RSS

Zemědělci ničeho nedocílí, poklidných protestů se vláda ani Brusel nebojí


Zatímco v jiných zemích, ve kterých mají farmáři mnohem vyšší dotace, dochází k mohutným protestům a zemědělci to dávají politické sebrance, která ničivý Green Deal a dovoz levných nekvalitních produktů z Ukrajiny podpořila, pěkně „sežrat,“ u nás došlo jen k poklidné demonstraci, která byla navíc zneužita na vládu napojenými mainstreamovými propagandisty a různými „aktivisty.“
V zahraničí se o ní také psalo v podobném duchu. Vlastně zaujalo, že – na rozdíl od jiných zemědělců – jsou naši s vlastní likvidací cestou zeleného šílenství EU smířeni a nehodlají skutečně bojovat za změny.
Není mi známo, zda naši zemědělci vůbec tuší, co se na ně právě v rámci „zeleného údělu“ chystá a zda mají ponětí o tom, kolik nových smluv na zahraniční levný a neregulovaný dovoz již EU zajistila.
Podle včerejší demonstrace se však zdá, že o tom ponětí nemají nebo jsou s tím možná skutečně smířeni.
Pokud by se všude v Evropě chovali zemědělci tímto způsobem, tak by NIČEHO nedocílili. Brusel se zalekl francouzských zemědělců, kteří zasypali nejen úřady a vládní budovy, ale i bydliště politiků hnojem a močůvkou.
Belgičtí zemědělci vyjeli v ohromném počtu do Bruselu, jehož budovy byly nejen zasypány hnojem, ale před nimi byly také zapáleny pneumatiky.
A mělo to efekt, i když malý. EU v některých záležitostech couvla, přestože zřejmě jen na čas, než bude navolen nový europarlament.
Ve všech zemích bylo vidět špalíry podporovatelů protestujících zemědělců a všude na ně plival mainstream a vláda. Oboje se dalo očekávat, ne však to, že sami zemědělci jakékoli skutečné protesty vzdají a ještě si nechají nadávat od těch, kteří jsou příčinou onoho zla.
Útočí na vás Zdechovský? Pak vězte, že on sám se při hlasování o Green Dealu zdržel, což je prakticky totéž, jako kdyby hlasoval pro. Politici TOP09, Pirátů, STAN a ANO hlasovali pro, tedy také oni jsou základem vašich problémů.
A je třeba také pamatovat, že Green Deal, který nejprve odklepl Babiš, se naplno rozběhl právě za našeho předsednictví, posvětila jej tedy záhy celá Fialova vláda.
Bez schválení Green Dealu by nebyla spousta regulací a nařízení, která ničí konkurenceschopnost evropských zemědělců a do budoucna se počítá i s razantní redukcí zemědělské výroby po celé EU.
I proto dochází k uzavírání dohod o volném obchodě po celém světě. Zničená Evropa nebude soběstačná, po likvidaci evropského průmyslu i zemědělství budou země EU závislé na dovozu.
Celá tato likvidace je navíc prováděna pod vylhanou záminkou, jejímž základem je klimatická agenda.
Zemědělci jsou pak prvními, kdo by měl vědět, že lidmi produkovaný CO2  a dobytkem vylučovaný metan nemají žádný vliv na klima, jak tvrdí bruselští propagandisté, když hledají záminky k likvidaci evropské prosperity.
O fotosyntéze se učí na každé zemědělské škole, pak by měli vědět, že rostliny CO2 ve dne pro svůj život nutně potřebují, nejde tedy o škodlivý plyn, jak tvrdí klimatičtí lháři ve snaze zlikvidovat evropský průmysl a zemědělství.
Celá politika Green Dealu je založena na lži a podle toho by se měli chovat i při svých protestech. Proč nejednají jako Němci, Francouzi, Poláci či Belgičané?
Vadí jim aktivistický mainstream? Ten ovšem strhal protesty ve všech zemích, ale jinde jej – stejně jako vládu – protestující ignorovali.
Nebo jim snad vadí výroky aktivistů jako majitele Rohlíku, kterému protesty proti politice, která likviduje evropské zemědělce, také vadí?
Mimochodem, v řadách odpůrců zemědělců a zastánců vlády jsem zaznamenala poznámky o traktorech, které měli. Ptali se, proč nepřijeli na starých Zetorech.
Možná proto, že tato stará technika, kterou stále v hojném počtu u nás na vesnici vidím, by zejména ze vzdálenějších míst dorazila do Prahy jen s problémy.
Zemědělci by měli všechny kritiky ignorovat, jsou to probruselské onuce, které zpravidla podpoří cokoli, co pomůže likvidovat evropskou prosperitu. Právě ti, kteří podporují politiku EU, jsou hrozbou pro budoucnost Evropy.
Pražské protesty tedy v cizině zaznamenali, ale s obrovskými rozpaky. Ne, nejsme žádným vzorem pro zbytek Evropy, naopak. Jinde budou nemastné – neslané protesty u nás považovány za příklad toho, jak se nechovat, když vám jde o živobytí.
Jak vidíme na vyvlastňování nizozemských farmářů, pak skutečně o živobytí jde. Oni jsou první, protože jich je hodně, nicméně další budou následovat.
Pokud pak někdo není ochoten za svoji budoucnost skutečně bojovat, možná si ji ani nezaslouží. A pokud to zemědělci neukázali v ulicích, mohli by svůj postoj ke Green Dealu projevit alespoň v červnu u volebních uren.
Není těžké zjistit, kdo tuto politiku podporuje a kdo ne…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Zemědělci ničeho nedocílí, poklidných protestů se vláda ani Brusel nebojí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden