Celosvětová studie na 99 milionech očkovaných lidí odhaluje nárůst neurologických, krevních a srdečních onemocnění spojených s „vakcínami“ proti COVID-19
RSS

Celosvětová studie na 99 milionech očkovaných lidí odhaluje nárůst neurologických, krevních a srdečních onemocnění spojených s „vakcínami“ proti COVID-19


Dosud největší studie, která byla provedena v souvislosti s aplikací genových injekcí, opět ukazuje, že takzvaní „odborníci“ záměrně bagatelizovali vedlejší účinky těchto preparátů, aby je vnutili co největšímu počtu lidí.
V tomto případě nejde o nepatrný vzorek, ale o 99 milionů jedinců, z nichž mnozí se stali obětí některé z více kontaminovaných šarží těchto genových injekcí.
V průkopnické mezinárodní studii, kterou provedla Global Vaccine Data Network (GVDN), vědci objasnili bezpečnost vakcín proti COVID-19 u kohorty 99 milionů očkovaných osob.
Studie, která zahrnovala několik zemí, si kladla za cíl vyhodnotit nežádoucí účinky zvláštního zájmu (AESI) po očkování proti COVID-19 a poskytnout zásadní poznatky o bezpečnosti vakcín.
Některé ze zemí zahrnutých do studie jsou:




Dánsko
Nový Zéland
Argentina
Kanada (Ontario a Britská Kolumbie)
Finsko
Austrálie (Nový Jižní Wales a Victoria)
Skotsko

Studie byla publikována v předním světovém vědeckém vydavatelství a společnosti  Elsevier , která se zabývá analýzou dat již více než 140 let.
Studie potvrdila známé bezpečnostní signály pro stavy, jako je myokarditida, perikarditida, Guillain-Barrého syndrom a trombóza mozkových žilních dutin, a zároveň identifikovala potenciální nové bezpečnostní signály, které vyžadují další zkoumání.
Podle výsledku studie zahrnovala 99 068 901 očkovaných osob, analyzovala podání 183 559 462 dávek vakcíny Pfizer (BNT162b2), 36 178 442 dávek Moderny (mRNA-1273) a 23 093 399 dávek vakcín Oxford/AstraZeneca (ChAdOx1).
Odborníci vybrali třináct zdravotních problémů, které budou bedlivě sledovat poté, co lidé dostanou vakcínu proti COVID-19.
Zdravotní problémy, které sledují, byly vybrány ze seznamu vytvořeného skupinou nazvanou Brighton Collaboration SPEAC Project. Vybrali si tyto specifické problémy, protože se jedná o ty, pro které některé výzkumné weby shromáždily nedávné údaje o tom, jak časté jsou.
K identifikaci těchto problémů použili standardizovaný systém lékařských kódů nazvaný MKN-10. Mezi problémy, na které se zaměřují, patří několik neurologických stavů, jako je  Guillain-Barrého syndrom  (vzácná nervová porucha),  transverzální myelitida  (zánět míchy),  Bellova obrna  (náhlá slabost obličejových svalů),  akutní diseminovaná encefalomyelitida  (krátký, ale rozšířený záchvat zánětu v mozku a míše) a  záchvaty  (křeče, které se mohou vyskytnout s horečkou nebo bez ní).
Věnují jim zvláštní pozornost, protože se objevily zprávy o těchto problémech po očkování.
Zabývají se také problémy se srážlivostí krve, včetně sraženin v mozkových žilách,  sraženin v žilách břicha a plicních sraženin, protože by to mohly být příznaky vzácného problému se srážlivostí krve spojeného s vakcínou.
Nízký počet krevních destiček  (trombocytopenie) a  specifická imunitní odpověď způsobující nízký počet krevních destiček (imunitní  trombocytopenie) jsou také sledovány kvůli jejich spojení s tímto problémem srážlivosti.
V neposlední řadě se sleduje  myokarditida a perikarditida , což jsou typy zánětů srdce. Každý z těchto stavů je posuzován samostatně, abychom pochopili, jak často se po očkování vyskytují.
Co studie zjistila o tom, jak se určité zdravotní problémy projevily poté, co lidé dostali takzvané vakcíny proti COVID-19?
 
Neurologické stavy:

Po podání první dávky vakcíny Oxford/AstraZeneca došlo ke znatelnému nárůstu Guillain-Barrého syndromu (GBS), kdy imunitní systém těla napadá nervy.
Akutní diseminovaná encefalomyelitida (ADEM), vzácný zánět mozku a míchy, se také objevila více, než se očekávalo, po první dávce vakcíny Moderna.
Další neurologické problémy, jako je transverzální myelitida (zánět míchy), Bellova obrna (ochrnutí obličeje) a záchvaty, se po některých dávkách všech těchto vakcín také vyskytovaly častěji než obvykle.

Stavy krevních sraženin a krevních destiček:

První dávka vakcíny Oxford/AstraZeneca byla spojena s větším počtem případů trombózy mozkových žilních dutin (CVST), což je typ krevní sraženiny v mozku, než se očekávalo.
Po některých dávkách vakcín Oxford/AstraZeneca, Pfizer a Moderna se také vyskytlo více případů nízkého počtu krevních destiček a plicní embolie (krevní sraženiny v plicích).
Některé vakcíny také vedly ke zvýšení trombózy splanchnické žíly (SVT), což je další typ krevní sraženiny, po určitých dávkách, ale tato zjištění podle kritérií studie nesignalizovala zásadní bezpečnostní riziko.

Srdeční onemocnění:

Případy myokarditidy (zánětu srdce) byly významně vyšší, než se očekávalo po první, druhé i třetí dávce mRNA vakcín (Pfizer a Moderna).
Případy perikarditidy (zánět vnější vrstvy srdce) také překonaly očekávání po některých dávkách vakcíny Moderna a po třetí dávce vakcíny Oxford/AstraZeneca.
Tyto nálezy související se srdcem byly považovány za důležité bezpečnostní signály, kterým je třeba věnovat pozornost.

Co to znamená: Studie zjistila, že po podání určitých dávek vakcíny proti COVID-19 se u některých lidí objevily zdravotní problémy, jako jsou nervové a srdeční problémy nebo krevní sraženiny, v mnohem větším počtu, než očekávali takzvaní odborníci.
Celou studii si můžete přečíst  zde .


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Celosvětová studie na 99 milionech očkovaných lidí odhaluje nárůst neurologických, krevních a srdečních onemocnění spojených s „vakcínami“ proti COVID-19 se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden