Zkorumpovaná Ursula opět míří do čela EU
RSS

Zkorumpovaná Ursula opět míří do čela EU


Bude šéfka EK, která si tajně přes SMS dohadovala kšefty z šéfem Pfizeru Bourlou, opět dosazena na svůj post? Hlavní hlásná trouba EU, server Politico , s tím víceméně počítá. I když se asi před rokem objevily hlasy, které tvrdily, že na ni čeká post v NATO, zdá se, že si Ursula von Lejno nechce ani další volební období nechat ujít velmi lukrativní koryto s doživotní tučnou rentou.
Navíc koryto, kde lze s pomocí dalších zkorumpovaných jedinců beztrestně krást a přihrávat kšeftíky i vlastnímu manželovi, aniž by někdo hlasitě upozorňoval na jasný střet zájmů . A pokud se tak děje, pak rozhodně ne na mainstreamu.
Každopádně nám již Politico oznamuje, že Ursula hodlá „oblažovat“ Evropu svojí přítomností na postu, kde je prakticky nedotknutelná, dalších 5 let.
Dříve zcela nekompetentní německá ministryně obrany byla po ožralovi Junckerovi ideální kandidátkou. Po skandálu s korupcí na jejím ministerstvu – už tehdy doprovázeném „tajemnými“ SMS – byla další velmi lehce vydíratelnou loutkou, která udělá cokoli, co si budou její páníčci z Washingtonu přát.
Výhodou je bezesporu i to, že většina Evropanů do Bruselu nehledí, koukají jen na loutky 2. kategorie usazené ve vládách, zatímco velké ryby si v klidu kradou, kryté svými neméně korupčními kolegy i loutkovodiči za oceánem, aniž  by se kdokoli vzrušoval.
Systému vždy poplatný mainstream svým mlčením veškeré skandály v EU zakryje a jede se dál, jako kdyby se nic nedělo.
Nyní je tedy otázka, zda opět chceme vidět v čele 4. říše německou Führerin nebo někoho jiného, ovšem bez toho, abychom si dělali jakékoli iluze o tom, že to nebude jen cesta z louže pod okap. To prostě bude, s tím je třeba počítat.
V čele EU může být totiž výhradně plně oddaný eurohujer, který „vyznává evropské hodnoty.“ Což znamená, že podporuje předání kompetencí národních států  pod kuratelu EU a vytvoření jedné velké evropské říše s vyměněným obyvatelstvem.
Nikdo, kdo by tedy stál za podporu ze strany odpůrců politiky EU, jistě mezi čelními kandidáty nebude. S tím je třeba počítat.
Pokud by však byla Ursula von Lejno odstraněna z postu, pak by to znamenalo, že by již nemusela být tak bezmezně kryta svými páníčky co se skandálu s Pfizerem týká.
Nyní si možná říkáte, že není v moci Evropanů tuto šílenou osobu odstavit, nicméně zde je třeba připomenout, že i ona byla zvolena – a to konkrétně politiky ze tří v té době nejsilnějších frakcí: lidovecké, Renew Europe a socanské.
Tyto frakce za ní budou stát i nadále, takže čím budou silnější, tím větší bude její šance na další koryto. Minule jí mimochodem uniklo jen o vlásek.
Ursulu von Lejno dostalo do čela EU  383 hlasů, což je mírně nad minimem 374 hlasů, které byly potřebné pro zisk postu šéfky EK. Z našich europoslanců ji podpořili ti z TOP09, STAN, KDU a ANO.
Tyto eurohujerské frakce mají ovšem klesající preference, což by mohl být pro Ursulu problém. Navíc – zejména díky francouzským a německým voličům – razantně roste počet křesel pro frakci ID, která bude zcela jistě hlasovat proti Lejnu.
Ovšem stávající šéfku by spíš než hlasování europoslanců mohly nakonec odstavit její vlastní prohřešky.
Už brzy by měla být řešena žaloba deníku New York Times, která se týká tajných dohod mezi Lejnovou a Bourlou z Pfizeru. Vše domlouvali přes SMS, které dosud nebyly odtajněny.
Lejnovou navíc kryje celá Evropská komise, což jen potvrzuje, že si zřejmě na neprůhledném kšeftu nepřihrála „malou domů“ jen šéfka EU.
Evropská komise dokonce zamítla i žádosti novinářů o svobodný přístup k informacím o textové zprávy s argumentem, že pokud existují, nemůže je najít.
Různé hlídací agentury se také pokusily tuto záležitost osvětlit – neúspěšně. Zvláštní parlamentní výbor vyšetřující pandemii, který se snažil přimět předsedkyni EK, aby předstoupila před komisi a odpověděla na otázky, také nebyl úspěšný.
Už jen tato kauza by měla kandidaturu Lejnové zapovědět, ale to se podle všeho nestane. Pokud má „někdo“ zájem na tom, aby pokračovala, tak se bude nadále vše zametat pod koberec.
Zda skutečně stávající šéfka svůj post obhájí, nebude záležet jen na síle s ní spřízněných frakcí, či na pokračování kauzy Pfizer, ale i na tom, jakého jí postaví soupeře.
V podstatě to bude opět někdo, kdo je už – podobně jako dříve ona sama – dávno připravován jako „záloha“ na srazech Bilderbergu.
Asi nejjednodušší tak bude shlédnout seznam účastníků za poslední roky a vybrat pár tipů. Pokud tam některý evropský politik jezdí opakovaně, pak to bude velmi horký tip.
Nebo si prostě jen přejí, aby zkorumpovaná Ursula pokračovala a novou loutku zatím nehledají. Ostatně, mají jistotu, že eurohujerská většina jim v případě přání stávající šéfku opět zvolí.
Pokud nebude dostatek hlasů u výše uvedených frakcí, přidají se třeba Zelení, ECR nebo Levice…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Zkorumpovaná Ursula opět míří do čela EU se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden