Člen představenstva ECB chce najímat pouze „zelené“ zaměstnance
RSS

Člen představenstva ECB chce najímat pouze „zelené“ zaměstnance


V „pokrokových“ zemích již stále častěji není hlavním kritériem pro přijímání personálu na různé posty ani tak kvalifikace, zkušenosti či vzdělání, ale v první řadě bývá vyžadována ideologická „čistota.“ Tedy je třeba mít ty „správné“ názory, případně patřit k nějakým menšinám, ať už rasovým nebo sexuálním.
Jste-li bílý heterosexuál, konzervativec a ještě k tomu nevěříte na pohádky o multikulturním ráji či klimatickém armageddonu, pak můžete mít jako uchazeč v některých firmách docela zásadní problém. A to i  v případě, že jste pro daný post profesně vysoce kvalifikovanou osobou.
Totéž se nyní může stát například některým uchazečům o post v ECB, zejména pokud nejsou vyznavači „svaté Grety.“
Každý, kdo se neidentifikuje jako klimatický šílenec, by již neměl mít místo v Evropské centrální bance (ECB). Člen výkonné rady to vysvětlil zcela upřímně.
Nejvyšší měnová autorita v Evropské unii by pak nemusela neustále „přeprogramovávat“ nové zaměstnance, aby mohli pracovat na „zelených“ cílech. Ti, kteří tam již pracují, by měli být přeškoleni.
Frank Elderson, jeden ze šesti členů Výkonné rady ECB, vyvolal radikálními prohlášeními nespokojenost mezi zaměstnanci nejvyšší evropské měnové autority.
Holanďan otevřeně prohlásil, že si nepřeje, aby najímali nové zaměstnance, kteří by nebyli vyznavači klimatického náboženství.
Takže podle serveru Politico řekl : „ Proč bychom měli najímat lidi, které musíme přeprogramovat? Pocházejí z nejlepších univerzit, ale stále nevědí, jak se píše slovo klima.“ 
Dále vysvětlil, že každý, kdo již pracuje v ECB, by měl projít rekvalifikací. Protože už „nechce tyto lidi,“ kteří nejsou úplně závislí na klimatickém šílenství.  
Prohlášení zaměstnanci označili za „autoritativní.“ Zdůraznili také, že to znamená, že svobodná diskuse o změně klimatu a roli centrální banky při jejím řešení již není možná. Politico dále uvádí:
Komentáře Nizozemce mají větší význam, protože ECB je zapletena do debaty – interně i mezi evropskými politiky – o tom, do jaké míry by její politika měla směřovat k „zelenější“ ekonomice, nebo zda by se měla soustředit pouze na to, aby jejím hlavním cílem bylo udržet stabilní ceny v eurozóně.
Jak se dalo očekávat, globalistická prezidentka ECB Christine Lagarde kryje Eldersonovi záda.
„Stojím za svým kolegou Frankem, ale stejně – a to je pravděpodobně důležitější – já a další oceňujeme rozmanitost v instituci, kterou vedu,“ řekla v obvyklém projevu.
„Všude všechny obvyklé definice toho, co znamená rozmanitost, ale také rozmanitost myšlení, rozmanitost pozadí a já věřím, že díky tomu zlepšíme naši práci.“
Co má ovšem zelená diktatura společného s „rozmanitostí myšlení“ je nejasné, neboť minimálně přeškolení personálu na zelené fanatiky Lagardeová plně podporuje.
K uvedenému případu, který ukazuje, že ECB velmi tvrdě prosazuje zelenou agendu, by možná bylo dobré připomenout, že již vyvinula digitální euro, které má být propojitelné s eID.
Na digitální identitu má být časem napojený také „měřič“ uhlíkové stopy (systém sociálních kreditů, který se již testuje v několika zemích), který by byl zřejmě propojený právě s CBDC.
Některé banky již u svých klientů měření uhlíkové stopy v testovacím režimu provádí, lze tedy očekávat, že právě k něčemu podobnému budou „zelení“ zaměstnanci ECB proškoleni…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Člen představenstva ECB chce najímat pouze „zelené“ zaměstnance se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden