Bude Rohlík.cz český Bud Light?
RSS

Bude Rohlík.cz český Bud Light?


Možná si ještě pamatujete na bojkot, ke kterému asi před rokem vyzvali v USA poté , co se jistá pivní značka rozhodla zveřejnit reklamu s transkou – tedy s mužem, který se převlékl za ženu.
Záhy došlo k výzvám k bojkotu, k čemuž se přidaly dokonce i některé konzervativní celebrity a pivní značka šla ze dne na den s prodejem výrazně dolů. Po čase došla do stavu, kdy bylo pivo v obchodech levnější než obyčejná stolní voda.
Mezitím bojkot pokračoval a pivo už téměř nikdo nekupoval, což vedlo k dalším výrazným slevám v obchodní síti a propouštění zaměstnanců, přičemž záhy zaznamenala značka rekordní propad prodeje.
Nakonec jen díky tomu, že tento pivní gigant vlastní po celém světě i mnoho dalších značek (včetně několika českých), firma nakonec úpadek do té doby v USA nejprodávanější značky nějak přežila.
Každopádně se jednalo o největší bojkot v dějinách USA – a možná bychom jen stěží našli nějaký podobný příklad i v jiné zemi.
Občas zde také upozorňuji na různé firmy, které jsou zralé na bojkot. Ty jsou ovšem zpravidla zahraniční s globální působností, takže jejich bojkot v malé zemi by je ani příliš nezasáhl.
Ovšem v případě firmy, která nemá širší mezinárodní působnost, by bojkot zabrat mohl.
Už záhy po ukončení protestů zemědělců jsem zaznamenala, že jistý kovaný „Aspeňák“ a majitel  Rohlik.cz Tomáš Čupr, se rozhodl vyjádřit svůj odpor proti protestu tím, že prohlásil, že jeho firma již nebude prodávat výrobky jednoho z organizátorů demonstrace, p. Jandejska.
Také prohlásil, že si část zemědělců bere lid jako rukojmí. To  řekl v situaci, kdy v pondělí zemědělci ani nic neblokovali a ve srovnání s jinými demonstracemi kdekoli v Evropě také nikde neponechali kupku hnoje nebo – byť jen malou – kaluž močůvky.
Protest tak v zahraničí zaujal spíš tím, že byl nezvykle umírněný. A to přesto, že ničivý Green Deal, který jistě kovaný Aspeňák sám podporuje, má za cíl zcela zničit evropské zemědělství.
To, že v Nizozemsku již kvůli vyvlastňování, které je založené na ničivé zelené politice EU, několik farmářů spáchalo sebevraždu, tyto sebestředné nafoukance samozřejmě nezajímá.
Tím hlavním cílem všech zemědělců napříč Evropou je právě zrušení škodlivého Green Dealu, prosazovaného EU. Ten časem velmi spolehlivě zničí jak evropské zemědělství, tak průmysl.
EU je zde jen proto, aby zničila Evropu, vyměnila Evropany a z našeho kontinentu udělala jeden velký superstát. Mezitím ničí zemědělství i průmysl a zajišťuje volný obchod se zbytkem světa, odkud se pak mají realizovat levné dovozy zcela neregulovaných produktů.
To spolehlivě zničí i ony malé farmáře, které „údajně“ Aspeňák Čupr podporuje. Ne, nepodporuje je, již z podstaty ani nemůže, neboť nikdo, kdo podporuje politiku EU a její Green Deal, nemůže podporovat ani české zemědělce.
Jistě i notičky z „domovského“ Aspenu nehovoří v duchu podpory rozvoje soběstačnosti této republiky. Páníčci za oceánem si zde „Aspeňáckou“ skvadru šlechtí proto, aby konala v jejich zájmu, což je zásadně proti zájmu evropských národních států.
Zajímalo by mne, zda by podobným způsobem spílal Čupr i těm, kteří se lepí k silnicím nebo ničí umělecká díla v galeriích, protože ti skutečně škodí společnosti. A to ještě ve jménu pochybné sekty a ne v zájmu zajištění potravinové soběstačnosti, po které volají evropští zemědělci.
Jenže tito jedinci z klimatické sekty  jsou v pořádku, protože konají v zájmu globální agendy, takže o ně se jistě žádný mladý Aspeňák otírat nebude.
Majitel Rohlíku každopádně ukázal, na čí straně stojí. Ne na straně zájmu většiny zemědělců, kteří již více než dva měsíce protestují po celé Evropě.
Slušní lidé je podporují, ti další, kterým na budoucí prosperitě Evropy nezáleží, jim jen nadávají a hází jim klacky pod nohy.
K nim patří i Aspeňák z Rohlíku, který očividně ničivý Green Deal podporuje
Není nejvyšší čas, aby se stal Rohlík českým Bud Lightem???
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bude Rohlík.cz český Bud Light? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden