Podezření, že český generál-prezident Petr Pavel je agentem ruské vojenské rozvědky GRU, začíná u ruských novinářů nabírat na síle! Pavlův provokační návrh z Mnichovské bezpečnostní konference na odzbrojení evropských zemí NATO od veškeré dělostřelecké mu
RSS

Podezření, že český generál-prezident Petr Pavel je agentem ruské vojenské rozvědky GRU, začíná u ruských novinářů nabírat na síle! Pavlův provokační návrh z Mnichovské bezpečnostní konference na odzbrojení evropských zemí NATO od veškeré dělostřelecké mu


Podezření, že český generál-prezident Petr Pavel je agentem ruské vojenské rozvědky GRU, začíná u ruských novinářů nabírat na síle! Pavlův provokační návrh z Mnichovské bezpečnostní konference na odzbrojení evropských zemí NATO od veškeré dělostřelecké munice a předání Ukrajině jde na ruku Kremlu! Když ale dánská premiérka navrhla na konferenci totéž, Petr Pavel a ani Hillary Clinton jí nezatleskali! Co to má znamenat?
Naše redakce byla ruskými novináři upozorněna na zajímavou informaci, která prý bude zajímat naše české čtenáře. V bezpečnostních kruzích ruských tajných služeb se údajně začíná šířit neuvěřitelná informace, že český prezident Petr Pavel se těší nebývalé vysoké úctě a uznání za jeho práce na zmenšování hrozeb ze strany NATO pro Ruskou federaci v důsledku plánovaného odzbrojování zemí NATO skrze ukrajinskou záminku. Ruské tajné služby prý ocenily, že to byl právě Petr Pavel, který jako první na Mnichovské bezpečnostní konferenci navrhl [ 1 ] dodání přibližně 800 000 dělostřeleckých granátů Ukrajině, které se prý podařilo identifikovat v zemích EU. „ Identifikovali jsme půl milionu kusů munice ráže 155 milimetrů a 300 000 kusů munice ráže 122 milimetrů, “ řekl Pavel na konferenci v Mnichově minulý víkend.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4c1vmx","div":"rumble_v4c1vmx"});
Podle interních informací se jedná se o veškerou zbývající munici evropských států NATO, které jsou ochotny se dobrovolně vzdát veškerých svých zásob dělostřelecké munice a tím se úplně odzbrojit.  Tedy odzbrojit ve smyslu dělostřeleckých systémů. Jedná se de facto o vyhovění tomu, co požadoval nedávno ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba, aby se evropské země vzdaly veškeré munice a předaly ji Ukrajině, protože ukrajinská armáda prý bojuje za celou Evropu. Zbavení evropských armád 800 000 kusů dělostřelecké munice je přitom pouhý začátek. Ihned po tomto návrhu Petra Pavla totiž vystoupila se svým návrhem premiérka Dánska Mette Frederiksen, která kromě dělostřeleckých granátů navrhla Ukrajině odevzdat veškerou další munici a rovněž protivzdušnou obranu, kterou prý teď Evropa nepotřebuje, a toto všechno by se mělo předat Ukrajině.
Speciální vojenská operace… v Evropě!
Na její návrh se ozval potlesk z publika, ale nikoliv z panelového pódia, kde seděl Petr Pavel a rovněž Hillary Clinton. Nikdo z panelu jí nezatleskal, což působilo velmi podivně a samotná Frederiksenová byla překvapená, že vedle sedící hosté v panelu jí netleskají. Tohoto bizarního okamžiku si všimla ruská média, že před rokem by se ozval potlesk od každého, a hlavně z pódia, ale tentokrát nic. Video máte výše. Odzbrojování Evropy skrze ukrajinskou záminku je součástí ruské strategie na Ukrajině. A Petr Pavel to musí vědět. A musí to vědět i Hillary. Po slovech Frederiksenové jen jakoby lehce pokývali hlavou, ale žádný potlesk a celý panel byl jako ztuhlý.
To dokonce otevřeně připouští i ruští analytici blízcí Kremlu, že toto odzbrojování evropských zemí pod záminkou pomoci Ukrajincům je v Moskvě spatřováno jako součást Speciální vojenské operace za hranicemi Ukrajiny. Je to součást snahy ruských tajných služeb přesvědčit evropské politiky, aby dobrovolně odevzdali Ukrajině co nejvíce své vlastní munici, svých zbraní, a to nejen těch, které jsou zastaralé a zakonzervované na skladech, ale i těch nových zbraní, které používají armády jednotlivých zemí NATO. To jsou zbraně a munice tzv. aktivního určení .
Petr Pavel, druhý zleva v panelu. Hillary Clinton, druhá zprava. Mette Frederiksen, první zprava Snaha o odzbrojení evropských zemí NATO skrze pomoc Ukrajině je součástí ruského plánu označovaného jako Speciální vojenská operace Plus , v ruské armádě označovaná jako doktrína CBO+ a termín se začal už používat i v interní komunikaci mezi armádou a vojenskými zpravodaji. Výzvy k předání zbraní aktivního určení Ukrajině jsou nyní přímo součástí této tajné operace ruské GRU. Dodání zbraní aktivního určení Kyjevu je totiž procesem odzbrojení armád NATO v Evropě od určitých typů zbraní, především PVO určení a dělostřelectva. A když tyto výzvy přichází na Mnichovské bezpečnostní konferenci od bývalého šéfa vojenského velení NATO Petra Pavla, tak mezi novináři v Rusku to začíná vyvolávat neuvěřitelné konspirace.
Ruští novináři: Pro koho vlastně doopravdy ten váš Petr Pavel pracuje?
Výzvy k předání veškerých zbraní Ukrajině představuje totiž proces odzbrojování NATO skrze záminku na Ukrajině a např. Američané před takovými kroky varovali už několikrát. Evropa je však tlačena do pozice, aby předala Ukrajině všechny zbraně a munici, včetně zbraní a munice aktivního určení, tedy té munice a těch zbraní, které jsou v aktivní výzbroji a v aktivních skladech armád zemí NATO. Proto ruští novináři sledují výroky evropských politiků a identifikují možné agenturní vazby na ruskou GRU, tedy osoby, které vyzývají k odzbrojení evropských armád skrze dodávky munice a zbraní aktivního určení.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2wvgsk","div":"rumble_v2wvgsk"});
V naší redakci nám opravdu zůstává hlava stát nad kádrovým zařazením Petra Pavla. Jeho výroky opravdu nejsou výroky politika, ale především výroky generála. Nicméně Pavlovy výroky do značné míry kopírují konceptuální narativy Moskvy, protože došlo k naplnění všeho, co Petr Pavel předpovídal.  A totéž dopředu tvrdila Moskva a ruská média. Před začátkem summitu ve Vilniusu vloni v létě varoval, že Ukrajina má čas do konce roku něco udělat na frontě, potom dojde k ukončení dodávek peněz, zbraní, bude třeba se připravit na jiná řešení atd. Viz. video výše. Všechno toto se naplnilo a Petr Pavel to všechno říkal dopředu úplně stejně, jako ruští novináři a váleční zpravodajové.
Předání 800 000 dělostřeleckých granátů je vlastně všechno, co evropské sklady NATO aktivního určení teď obsahují
Teď ale na Mnichovské konferenci zaznělo, že ČR se podařilo identifikovat 500 000 dělostřeleckých granátů ráže 155 mm a 300 000 granátů ráže 122 mm. Podle našich informací jde o munici několik armáda evropských členů NATO, hovoří se o veškerých zásobách Bundeswehru, Švédska a několika dalších zemí. Pokud k tomu dojde, tyto země budou zcela zbaveny a odzbrojeny od dělostřelecké munice. Pokud by došlo k lodnímu výsadku Ruské armády na severu Německa, tak Ruská armáda dojde bez odporu až do Berlína, protože Bundeswehr nebude mít čím střílet proti ruské pěchotě a proti motostřeleckým divizím. Tohle není normální.
Leopard 2A8 německého Bundeswehru Když dánská premiérka Mette Frederiksen vyzvala po Petru Pavlovi k témuž, tedy k předání úplně všech dělostřeleckých granátů evropských armád Ukrajině a rovněž všech PVO systémů, tak se ozval potlesk, ale Hillary Clinton a Petr Pavel netleskali. Přitom dánská premiérka řekla jen totéž, co už oznámil Petr Pavel, že se podařilo najít v Evropě asi 800 000 kusů dělostřelecké munice, což je de facto všechno, co v Evropě je k dispozici. Evropské armády dělostřelectvo dávno odsunuly na okraj a nikoho nenapadlo, že dojde k renesanci dělostřeleckých bitev jako za II. sv. války. ve skladech evropských armád je prázdno a většina dělostřeleckých granátů byla odevzdána Ukrajině. Evropské armády jsou na dně s municí, s výjimkou rezerv aktivního určení.
Dejte nám všechno! A když to uděláte, vydáte se napospas Moskvě?
A právě i tyto rezervy navrhl Petr Pavel ze skladů evropských armáda vyprázdnit. Přitom v kontrastu s tím se neustále v médiích tvrdí, že Putin chce napadnout NATO a chce pokračovat po Ukrajině útokem na NATO. Jenže, pokud by to byla pravda, potom odevzdávání munice a zbraní aktivního určení Ukrajině by bylo vlastně sebevraždou a řízeným odzbrojováním zemí NATO. Proč tedy Petr Pavel v Mnichově oznámil, že se podařilo identifikovat 800 000 kusů dělostřelecké munice v EU, kterou lze odeslat na Ukrajinu, ale když to zopakovala dánská premiérka, tak nikdo z pódia netleskal?
Dmytro Kuleba, ministr zahraničí Ukrajiny Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba v pondělí navrhl [ 2 ] , aby evropské zbrojovky zrušily všechny zakázky s odběrateli z celého světa a odevzdaly veškerou munici Ukrajině. Ministr prý našel způsob, jak rychle dodat ukrajinské armádě potřebnou dělostřeleckou munici. Vyzval evropské země, aby vypověděly co nejvíce dlouhodobých kontraktů na dodávky nábojů, aby otevřely nové výrobní linky na munici,  aby zrušily dodávky do třetích zemí a všechny náboje poslaly na Ukrajinu, protože ta je potřebuje více. Pokud by to evropské zbrojovky provedly a zrušily by existující zakázky, bylo by to v rozporu s pravidly Světové obchodní organizace a porušení smluv a kontraktů, ve kterých jsou astronomické pokuty.
Tohle pouze ukazuje, že návrh Petra Pavla na předání 800 000 kusů dělostřelecké munice je návrhem na vyprázdnění naprosto všech vojenských skladů aktivního určení v celé Evropě. A v tom případě v Moskvě dojde k bouřlivé oslavě, protože o toto přesně usilují ruské tajné služby, tedy naprosté odzbrojení armád NATO skrze záminku na Ukrajině. A generál Petr Pavel to přece musí vědět. Proč tedy navrhuje něco, co povede k demilitarizaci evropských zemí NATO? Nelze se divit, že ruští novináři sledují kroky Petra Pavla s podezřením, že ty kroky jdou na ruku plánům ruské GRU na odzbrojení armád NATO v Evropě. Skutečná role a kádrové zařazení Petra Pavla tak i pro nás nadále zůstává záhadou. Ten člověk dělá velice podivné kroky, které nejdou ve prospěch ani NATO, ani ve prospěch bezpečnosti EU.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už  10. rokem  děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností.
Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  55%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 9 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden